To bude nejspíš něčí tlačenka jako vždy a všude18lukin18 píše:tak dneska mě nepotěšili z práce,mohl jsem jít zase na vyšší pozici a dostal přednost nějakej zas..nej exterák který ví prdlas![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To bude nejspíš něčí tlačenka jako vždy a všude18lukin18 píše:tak dneska mě nepotěšili z práce,mohl jsem jít zase na vyšší pozici a dostal přednost nějakej zas..nej exterák který ví prdlas![]()
![]()
Bohužel,ale to mě sere,něco někomu nabídnout,dávaj mu naději a pak tohle,to mě může vzít prcekPoky Ul píše:To bude nejspíš něčí tlačenka jako vždy a všude18lukin18 píše:tak dneska mě nepotěšili z práce,mohl jsem jít zase na vyšší pozici a dostal přednost nějakej zas..nej exterák který ví prdlas![]()
![]()
Těch je pro takové lidi škoda18lukin18 píše:švestičky v tekuté podobě![]()
Holt si musíš zvyknout na tvrdou realitu života. Bylo to tak za komančů, stejné je to i dneska. Možná ještě horší18lukin18 píše:tak dneska mě nepotěšili z práce,mohl jsem jít zase na vyšší pozici a dostal přednost nějakej zas..nej exterák který ví prdlas![]()
![]()
Vojto,sice nemohu posoudit ak to bylo za komančů ale řekl bych že je to tetka daleko horšíVojta píše:Holt si musíš zvyknout na tvrdou realitu života. Bylo to tak za komančů, stejné je to i dneska. Možná ještě horší18lukin18 píše:tak dneska mě nepotěšili z práce,mohl jsem jít zase na vyšší pozici a dostal přednost nějakej zas..nej exterák který ví prdlas![]()
![]()
![]()
Obávám se se přes ty dvě místa to odře dřív jak normálně, na trucVeruli2 píše:ladinek píše:Bych ji hlavu urazil kdyby zatloukala, dnes jsem viděl jednu jak parkuje na volný dvě místaRudolf Š. píše:no jo jenže jak to dokázat přiznala se jen k přednímu blatníku a u dveří jsem ji nechytl vždycky ji vidím z okna sou to takový rány že se třepe auto![]()
Dej to na policajty a hotovo
Ladinku, byla jsem poučena, že se to prý teď tak dělá, že se parkuje na dvě volné místa, proto aby ti nikdo neodřel auto
Dnes mě naštvalo, když jsem ráno vlezla do práce a "důchodkyně" co je ráno na recepci, jako skoro každý den řve:
Veroniko, zase máte novou halenku? Na to jsem už opravdu alergická.
Jo takhle.. to nechápu, nebyla trochu blond?ladinek píše:Já sem tím chtěl říct že se nevlezla ani na ty dvě místa
ladinek píše:neříkám že je to u každé stejné
Vsechny jsou blond jen nektere na tom maji dekoracku...Veruli2 píše:Jo takhle.. to nechápu, nebyla trochu blond?ladinek píše:Já sem tím chtěl říct že se nevlezla ani na ty dvě místa
ladinek píše:neříkám že je to u každé stejné![]()
![]()
no proto, na tohle jsem velice háklivá
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |