Česť jeho pamiatke

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Pavle vy.er se na takové debili. My co tě známe,víme,že jsi profík na naše Daewoo karky a kolik ty jsi rozhejbal mrtvol. Viz třeba já a mé problémy? Chtěl bych vidět někoho,kdo udělá spojku na Leganza za 3 hodiny de facto na parkovišti jen s ručním heverem a nářadím?palikx píše:tak me dnes nepotesilo toto forum.
byl jsem tak drzej ze jsem nekomu poradil-a to dobre-a dostal jsem za to vynadano ze tomu vubec nerozumim.viz matiz sekce tema snimac rychlosti.
tak si pripadam jako idiot.cely vecery tady travim hledam kde co a nakonec vlastne piso jen chytrosti a nic o tom nevim.
proc je to pokazde stejne.vzdy se najde nekdo kdo nevi ktera bije a jelikoz sam je obycejna lama tak prska na vse okolo.
priste uz jen sz
nazdar
Tak Pavel je nejen automechanik, ale i zvěrolékařPetr S. píše:.....a kolik ty jsi rozhejbal mrtvol. Viz třeba já a mé problémy?
To je kůn.Vojta píše:Tak Pavel je nejen automechanik, ale i zvěrolékařPetr S. píše:.....a kolik ty jsi rozhejbal mrtvol. Viz třeba já a mé problémy?![]()
![]()
ladinek píše:Kdybych se dlouho na foru nehlásil ,tak mě zabila čeština od Masky 35![]()
Tak ten mě zabil hnet na začátku, už to nekomentuji.ladinek píše:Kdybych se dlouho na foru nehlásil ,tak mě zabila čeština od Masky 35![]()
Toz nepotesi...Petr S. píše:Tak mě dnes nepotěšil,spíš na.ral kolega z práce. Při couvání mi odřel dost nešetrně Legu a ještě beze slov odjel.Ještě ,že máme v práci kamery atak neměl šanci to zapřít,ikdyž se o to snažil
![]()
![]()
No a dalo se s tím pak jet jak velká byla ta díra?smire666 píše:Nevložíme novú miestnosť "čo ma včera nepotešilo?" Nedeľu som si totiž spestril defektom. Už sa teším do servisu, lepiaca sada príliš nezabrala...![]()
![]()
No myslím že tak psát je složitější než normálněladinek píše:Kdybych se dlouho na foru nehlásil ,tak mě zabila čeština od Masky 35![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |