Orlando - jak je na tom kastle
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Orlando - jak je na tom kastle
Zdravim vsechny majitele ORLA, chystam se na jeho koupi pristi jaro, a chci se zeptat ja je to s povrchovou upravou kastle, je to pozink? Co jsem mel moznost videt ze spoda tak vyfuk potrubi orezle hned i u novych {neni to jen nejake zabarveni?} Pujcil jsem si predvadecku, byla cervena, hruza lak i odstin, vybral bychsi bezovou 1,8 LT+. Tak piste jak je to s tim pozinkem,Diky. Jinak Moc fajn auticko, uz se na nej tesim.
- Reklama
Re: Orlando - jak je na tom kastle
Auta od Cheviho jsou pozinkované do výšky oken pokud se nepletu.
A výfuk je při koupi krásně čistý, žádne auto nemá vyfuk ošetřený.
Já mám Cheviho 2,5 roku a výfuk vypadá rezovatě ale to je jen povrchově nic neobvyklého.
Výfuk ti určitě pár let vydrží, jako i u jiných značek.
A výfuk je při koupi krásně čistý, žádne auto nemá vyfuk ošetřený.
Já mám Cheviho 2,5 roku a výfuk vypadá rezovatě ale to je jen povrchově nic neobvyklého.
Výfuk ti určitě pár let vydrží, jako i u jiných značek.
Carthell Prg
Před několika dny jsem se přímo ptal prodejce, jak je na tom kastle. Odpověď zněla, že NENÍ pozinkovaná, tudíž ani do výšky oken. Tak vám nevím, ale snad to chvilku vydrží ...
Ono zase na druhou stranu, jedno je ptát se prodejce a druhé je zeptat se techniků v servisu ...
Ono zase na druhou stranu, jedno je ptát se prodejce a druhé je zeptat se techniků v servisu ...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
To se mi nechce věřit že v dnešní době se vyrabí auta bez ochranylord_maxx píše:Před několika dny jsem se přímo ptal prodejce, jak je na tom kastle. Odpověď zněla, že NENÍ pozinkovaná, tudíž ani do výšky oken. Tak vám nevím, ale snad to chvilku vydrží ...
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz