jari: já byl minulej rok v létě na druhé, teď o prázdninách bych měl jet na třetí

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Videl jsi ty hydrosteli na kazdym motoru na vlastni oci, nebo veris vyrobci, ze tam jsou? Rozumis tomu do te miry, ze s jistotou vis, ze hydrosteli vydrzi vic nez 150 tis km bez zasahu?lomngi píše:Tak bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ako skontrolovat a zaroven nastaviť vôlu ventilov.
Ono je to spis tak, ze napr. po ujeti prvnich 10 tis km praskne remen na jednom aute z milionu, po ujeti 30 tis na 10 autech z milionu, po ujeti 60 tis na 30 autech z milionu atd.ladinek píše:prostě to udělám v 60 000tis a je klid
Ty brdo, to to utíká, já byl na druhý.....ladinek píše:Co to furt breptáš o tom čemu kdo věří?? jsem nějakej budhaprostě to udělám v 60 000tis a je klid , tady nevěřím už ničemu
Nikdo ti nic nebere,aspoň pak bude nový téma............Prasklý roztržený rozvodový řetěz,co s tím
To nepíšu prto, že ti to přeju, abys sis nemyslels
![]()
jari: já byl minulej rok v létě na druhé, teď o prázdninách bych měl jet na třetí
35 rokov robim automechanika a 16 rokov vyrabam auta. tak možno Nie veľa ale trošku sa v. tom vyznam. A ver či nie tie hydro šteli tam sú. a keď pravidelne meniš olej ako máš tak Ťa prežijú. zrietkavo meni niekto hydroštel. ale občas sa to robi.roman77 píše:Videl jsi ty hydrosteli na kazdym motoru na vlastni oci, nebo veris vyrobci, ze tam jsou? Rozumis tomu do te miry, ze s jistotou vis, ze hydrosteli vydrzi vic nez 150 tis km bez zasahu?lomngi píše:Tak bol by som rad keby mi niekto vysvetlil ako skontrolovat a zaroven nastaviť vôlu ventilov.
Ja se priznam, ze tomu teda moc nerozumim, ale nekde jsem slysel, ze ty hydrosteli nemaji tak velkou zivotnost jako motor celkove.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak teď jsi mi to vzal z pusyroman77 píše:Ono je to spis tak, ze napr. po ujeti prvnich 10 tis km praskne remen na jednom aute z milionu, po ujeti 30 tis na 10 autech z milionu, po ujeti 60 tis na 30 autech z milionu atd.ladinek píše:prostě to udělám v 60 000tis a je klid
Takze uplnou jistotu nemas nikdy a cim driv menis, tim mas vetsi jistotu, a cim pozdeji, tim vic riskujes. Otazkou je, jaky riziko jeste sneses?
No máme už starochyjari píše:Ty brdo, to to utíká, já byl na druhý.....ladinek píše:Co to furt breptáš o tom čemu kdo věří?? jsem nějakej budhaprostě to udělám v 60 000tis a je klid , tady nevěřím už ničemu
Nikdo ti nic nebere,aspoň pak bude nový téma............Prasklý roztržený rozvodový řetěz,co s tím
To nepíšu prto, že ti to přeju, abys sis nemyslels
![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Jo, a taky zalezi na tom, jakej remen tam das, nekterej praskne na 10 autech z milionu po 60 tisicich a jinej praskne na 10 autech z milionu po 200 tisicich. Nebo si myslis, ze uz z principu jsou vsechny stejne kvalitni, a nejde vyrobit min kvalitni ani vic kvalitni?ladinek píše:Tak teď jsi mi to vzal z pusyroman77 píše: Otazkou je, jaky riziko jeste sneses?
O to jim asi zrejme jde, aby se po 150 tisicich zkontrolovalo, ze jsou ty hydrosteli vporadku a neni potreba je vyjimecne vymenit.lomngi píše: 35 rokov robim automechanika a 16 rokov vyrabam auta. tak možno Nie veľa ale trošku sa v. tom vyznam. A ver či nie tie hydro šteli tam sú. a keď pravidelne meniš olej ako máš tak Ťa prežijú. zrietkavo meni niekto hydroštel. ale občas sa to robi.
Ale záruka Tě nepadne?18lukin18 píše:tak já tam mám skoro 50000km a jdeme na třetí garančku,trošku jsem to prošvihl ale jen nechám zkontrolovat základ a nic nenechám měnitbudem to dělat u známého v Rychnově
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |