Problém v elektrice??

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
KAREL 55

Problém v elektrice??

Příspěvek od KAREL 55 »

Dobrý den,jsem nový majitel Daewoo Nubiry - koupil jsem starší z roku 1997 - po měsíci bezproblemového provozu si můj Rudolf postavil hlavu a začal zlobit :) -- při jízdě se mi občas rozsvítila kontrolka service - včera za jízdy se téměř současně rozsvítila kontrolka servi a ABS a zároven přestal fungovat ventilator topení - pokračoval jsem v jízdě dále a za chvilku mi přestalo fungovat spouštění oken /elektrické :) / - všechny pojístky jsou v pořádku. Takže - svítí mi kontrolka servis a ABS - přestal fungovat ventilator topení a ovladání oken - prosím o radu jak řešit tuto zapeklitost :) - děkuji předem KAREL:o)
Reklama

KAREL 55

Re: Problém v elektrice??

Příspěvek od KAREL 55 »

KAREL 55 píše:Dobrý den,jsem nový majitel Daewoo Nubiry - koupil jsem starší z roku 1997 - po měsíci bezproblemového provozu si můj Rudolf postavil hlavu a začal zlobit :) -- při jízdě se mi občas rozsvítila kontrolka service - včera za jízdy se téměř současně rozsvítila kontrolka servi a ABS a zároven přestal fungovat ventilator topení - pokračoval jsem v jízdě dále a za chvilku mi přestalo fungovat spouštění oken /elektrické :) / - všechny pojístky jsou v pořádku. Takže - svítí mi kontrolka servis a ABS - přestal fungovat ventilator topení a ovladání oken - prosím o radu jak řešit tuto zapeklitost :) - děkuji předem KAREL:o)
Dneska se mi podařilo závadu vypátrat - pro ty,které potká ta sama potíž :) ----- vyhořela svorkovnice S 203 - nachází se pod palubovkou řidiče nad tyči řízení :lol:
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

tak to je moc dobre.
jsem si toto tematu ani nevsiml.
jak jsi k tomu dosel?
ty spojky jsou problem.to se vi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
KAREL 55

Příspěvek od KAREL 55 »

palikx píše:tak to je moc dobre.
jsem si toto tematu ani nevsiml.
jak jsi k tomu dosel?
ty spojky jsou problem.to se vi.
Jak jsem k tomu došel ?? - no přece díky tvým a Vlastovým plánkům elektroinstalace -i
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“