Víko zadního kufru
Moderátor: Blue Lanos
Re: Víko zadního kufru
Tak to máš Jardo dobré, já mám 2009 a už dva krát měnili.
Je pravda že ten poslední už přes rok funguje OK.
Je pravda že ten poslední už přes rok funguje OK.
Carthell Prg
- Reklama
hele panove jeste zpet k te gume na to otevirani kufru, nemate tip kde koupit kvalitni? ja tam narval takovou tu levnou a vydrzela asi jen 3 dny tak kdyby nahodou nekdo vedel kde sehnat kvalitni budu moc vdecny
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
- Scorpion.11
Podívej se sem a úplně dole jsem to vyfotil a i napsal, kde jsem to sehnal já. Jinak už to mám namontovaný a prozatím to funguje jak na tom videu
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=82&t=19468
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=82&t=19468
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
...noooo , ja mam cruza 2009 a mam uz trikrat vymeneny vypinac... tuto zimu prezil, uvidime dokedy vydrzi...
3 krát? tak to si rekordman ako Tomask. Ja som ho kupoval za hotové a tak by ma zaujímalo, že keď mi náááááhodou znovu odíde na večnosť, či ho budem môcť reklamovať. Podľa mňa by mala platiť 2 roky záruka ako na hocičo iné. Ibaže by borci z Chevy argumentovali, že sa pokazil kvôli neodbornej montáži mimo sieť autorizovaných servisov. napriek tomu, že vedia že je to sk....ý zmetek. To by sa im tak podobalo.
Mimochodom neviete náhodou, či má sedan a hatchback rovnaký spínač otvárrania kufru? Pretože kufor sedanu je možné otvoriť ďiaľkovo ale kufor hatchbacku takúto možnosť nemá
Chevrolet Cruze HB 1.8 LTZ (smoke grey)
No s pánom bohom! To neznie dobre. Diaľkové nás v takom prípade podržalo. Si veria súdruhovia z Kórei. Tie nové spínače sú asi nabúchané ako východonemecký športovec.
...asi nie, tie piate dvere sú trochu ťažšie oproti deklu na sedane. Museli by byť otvárané motoricky...iiivooo píše:Mimochodom neviete náhodou, či má sedan a hatchback rovnaký spínač otvárrania kufru? Pretože kufor sedanu je možné otvoriť ďiaľkovo ale kufor hatchbacku takúto možnosť nemá
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
To mi je jasné že dvere na HB sú ťažsie ako na sedane a že práve preto sa nedajú otvárať diaľkovo (aj keď napr. na fiate bravo táto možnosť je - dvere kufra iba poodskočia a samozrejme otvoriť ich je nutné potom ručne). Bohužial keď to tlačítko odíde mne som nahratý - do kufra sa nedostanem (ok v návode je nejaký spôsob ako otvoriť kufor zvnútra ale dosť krkolomný).
No dosť blbá nevýhoda elektrického odomykania kufra. Ešte horšie ale je, ak sa pokazí centrál a kufor ani kryt nádrže nepôjdu ZAMKNÚŤ
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
to som tiež čítal - potom som asi dvadsať minúť ťukal prstom po drevenom stole
Tlačítko ti na HB neodejde, protože tam není
Je tam předse klasické madlo, nebo se pletu ?
Je tam předse klasické madlo, nebo se pletu ?
Carthell Prg
Toto sa určite nehýbe ako madlo, pod tým je skôr schované tlačidlo...
- Přílohy
-
- cruze-hb1.jpg (155.7 KiB) Zobrazeno 2098 x
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
presne ako píše smire666 za tou obrovskou klučkou je skryté malé tlačítko