Moderátor: Blue Lanos
Díky předem! Jinak stropní světlo se rozvěcuje normálně....HusarJan píše:Ked bude teplejšie pozrem sa na to a dám vediet. Mne ta žiarovka sa tiež nezdá že by hned odišlaOno tam bude niekde ešte neaká skrinka ,rele alebo neaká dioda ,lebo tú žiarovku rozsvecuje vypinač v zámku vo všetkých dverách a ten je v poriadku ,ked mi rozsvieti stropné svetlo ak otvorím dvere.Ak by som zasvietil stropné svetlo tak by sa potom musela rozsvietit aj tá kontrolka tých dverí ja si myslím že to je spoločný spínač tak tam ešte niečo musí byt
bude to ,len neaká prkotina ,alebo tá sprostá žiarovka a kvoli nej prístrojovku rozoberat nebudem
Já mám pocit, že já tam mám takovou tu světlovodnou trubičku...HusarJan píše:ručičky ako samotné nesvietiaosvetluje ich z vrchu asi dve žiarovky aj té si pozeral,
Ja neviem presne ako to je tam sú tam neaké vetšie žiarovky mal som to rozobrané už dávno ,ale Simone by mal skorej vedet ten mal teraz rozobrané asi všetko ked zmenil barvu podsvieteniaSlam píše:Díky předem! Jinak stropní světlo se rozvěcuje normálně....HusarJan píše:Ked bude teplejšie pozrem sa na to a dám vediet. Mne ta žiarovka sa tiež nezdá že by hned odišlaOno tam bude niekde ešte neaká skrinka ,rele alebo neaká dioda ,lebo tú žiarovku rozsvecuje vypinač v zámku vo všetkých dverách a ten je v poriadku ,ked mi rozsvieti stropné svetlo ak otvorím dvere.Ak by som zasvietil stropné svetlo tak by sa potom musela rozsvietit aj tá kontrolka tých dverí ja si myslím že to je spoločný spínač tak tam ešte niečo musí byt
bude to ,len neaká prkotina ,alebo tá sprostá žiarovka a kvoli nej prístrojovku rozoberat nebudem
Já mám pocit, že já tam mám takovou tu světlovodnou trubičku...HusarJan píše:ručičky ako samotné nesvietiaosvetluje ich z vrchu asi dve žiarovky aj té si pozeral,
Až to zjistíš, tak dej prosím vědět, čím to bylo, protože mě taky od určité doby ta kontrolka dovření dveří vůbec nesvítí (naposledy před pár měsíci to ještě reagovalo aspoň na dveře řidiče, pak už na žádné).Patrick píše:Podařilo se někomu zjistit, proč nám ta kontrolka dveří nesvítí? mě zatím ne, jen jsem přišel na to, že jak jsou ty žárovky na osvětlení ručiček, tak levá strava stále nejde a pravá jde, jen když plácnu ten tachometr z vrchu..stačí proplácnout a pravá strana i ručičky svítí, ale zbytek ne. A ta kontrolka dveří nesvítí a teď je zima, tak to ani nebudu řešit, takové maličkosti si nechám na léto.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |