Dodo - Cruze 1,6 LT Plus Hatch :)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Dodo - Cruze 1,6 LT Plus Hatch :)
Ešte raz díky páni za komenty Rozmýšľal som aj ja nad nejakými peknými elektrónmi na leto, tieto by som nechal na zimu, ale mám k autu aj úplne nové 16 palcové letné gumy Continental, takže neviem... Všetko ide hrozne do peňazí, v lete chceme otestovať Cruza v Chorvátsku, na jeseň by sme chceli prerábať kúpeľňu, takže na disky už asi nezostanú love Ale musím povedať, že ako sa oteplilo, tak ide trochu dole aj spotreba Je ináč choré, že chodíme tankovať do zahraničia, ja som bol včera v Kittsee, 95-ka za 1,439, v BA za 1,544.... a bral som plnú
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
- Reklama
To je pravda! Ja som mu dal v Hodoníne na OMV MaxxMotion 100. Vyšla ma 1,55 € a za to už pomaly nekúpim ani 95-ku na TESCO pumpe. 95-ka v Alberte vychádzala cca 1,36 €
Taktiež ťa vítam. Inak ja mám tie orig. 16-ky aj v lete a som tu.Prežiješ to aj na nich neboj.
Taktiež ťa vítam. Inak ja mám tie orig. 16-ky aj v lete a som tu.Prežiješ to aj na nich neboj.
Ďakujem Asi to zatiaľ aj ja tak spravím, že budem prehadzovať gumy Síce som našiel na nete ponuku na plecháče úplne nové komplet za 150 Eur, ale chcem mať pekné kolá aj v zime a tieto origo niesú až také škaredé Ináč ako sa ti správalo auto po natankovaní toho 100-oktánu, bola nejaká zmena v jazde či spotrebe?
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Na zimu mám plecháče, čačané puklice a prežil som tiež
Čo sa týka benzínu, zásadný rozdiel bol podľa mňa v kopcoch. Písal som tu kedysi dávnejšie ako moja plne naložená 1.6ka strácala dych v Donovalskom kopci. Teraz, som bol taktiež plne naložený (lyžovačka) a so 100kou som nemal na Donovaloch najmenší problém. Cruzík ťahal ako sa patrí. Rovnako na R1 v tých tiahlych stúpaniach si počínal Cruze lepšie. Spotreba mi zatiaľ príde iba o minimum lepšia, uvidím až po viac nádržiach.
Čo sa týka benzínu, zásadný rozdiel bol podľa mňa v kopcoch. Písal som tu kedysi dávnejšie ako moja plne naložená 1.6ka strácala dych v Donovalskom kopci. Teraz, som bol taktiež plne naložený (lyžovačka) a so 100kou som nemal na Donovaloch najmenší problém. Cruzík ťahal ako sa patrí. Rovnako na R1 v tých tiahlych stúpaniach si počínal Cruze lepšie. Spotreba mi zatiaľ príde iba o minimum lepšia, uvidím až po viac nádržiach.
Hm, zaujímavé Ináč tá nová R1 je fakt paráda v porovnaní s cestou smrti NR-ZM... Ja som nemal problém, tempomat na 120, ale zase boli sme len dvaja teraz cez víkend v Štiavnici. Páči sa mi tá nová cesta, nedá sa tam zaspať, stúpania, klesania, zákruty, hm
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Áno, je to teraz už super cestovanie. Trnava-Banská Bystrica za 1:15. O tom sa nám kedysi mohlo iba snívať. A to nové veľké odpočívadlo tiež nemá na Slovensku obdobu.
Tak to áno, pripomína mi to Chorvátsko Už len to teplo...
Cruze 1,6 LT Plus Hatch
Tak takéhoto bieleho fešáka som videl v Karlovke pri Riviére
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Dodo_BA-len taká otázka prečo nemáš chrómovú lištu pozdĺž okien keď máš LT?Alebo je tam a ja ju nevidím?
Chrómové lišty má až LTZ-ko
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Ja mám LT a mám chrómovú lištu.
Písal som na základe oficiálneho cenníku. Aj u nás parkuje čierny sedan LT s chrómom, asi majú na linke hokej
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
jaaj chlapi...sak zmena oznacovania vybavenosti modelov sa tu uz riesila!!!
kedysi:
1. Base
2. LS
3. LS plus
4. LT
je presne to iste ako dnes:
1. LS
2. LT
3. LT plus
4. LTZ
pre starych LT-ckarov (2009/2010/2011) doporucujem dokupit a nalepit chromovane pismenko Z, aby bolo vsetko s kostolnym poriadkom
kedysi:
1. Base
2. LS
3. LS plus
4. LT
je presne to iste ako dnes:
1. LS
2. LT
3. LT plus
4. LTZ
pre starych LT-ckarov (2009/2010/2011) doporucujem dokupit a nalepit chromovane pismenko Z, aby bolo vsetko s kostolnym poriadkom
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
Čiže som sa nemýlil
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- Scorpion.11
Tak raději koupit na zimu plecháče nežli přezouvat stále gumy a zbytečně je nechat přezouváním ničitDodo_BA píše:Ďakujem Asi to zatiaľ aj ja tak spravím, že budem prehadzovať gumy Síce som našiel na nete ponuku na plecháče úplne nové komplet za 150 Eur, ale chcem mať pekné kolá aj v zime a tieto origo niesú až také škaredé Ináč ako sa ti správalo auto po natankovaní toho 100-oktánu, bola nejaká zmena v jazde či spotrebe?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu