Skus si najst niekde testy tych pneumatik.. ale co viem tak sa testuju vzdy pre dany rozmer, tak neviem ako je to s tymi 14" Mne sedia ako uliate, a taky maly postreh ked odbocujem napr z krizovatky a zrovna je tam prechod tak na tej bielej farbe to vydava celkom cool zvuk, ako ked pistia pneumatiky.. to sa mi na zimnych nikdy nestalo a uz sa na letne tesim... ale je mozne ze to robia aj ine, ale nemal som moznost vyskusatGranko píše:Hmmm, ja som bol uz skoro rozhodnoty kupit ContiPremiumContact, ale precital som zopar nazorov a som . Niekto ich vychvaluje do neba a niekto zasa strasne nadava. A teraz sa ma clovek rozhodovat....Tomi píše: Ja mam tiez tie Continental EcoContact 3 ale 175/70/13, kupoval som ich pred 2 rokmi po mesacnom prehladavani v snad vsetkych moznych testoch kedze dopadli pre moj rozmer ako vitaz testu pre rok 2002 tak som nevahal.. zatial maximalna spokojnost
Letní pneu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: ake letne pneu ?
- Reklama
Ja uz jsem vyzkousel celkem dost znacek a druhů pneumatik a jednoznacne nejlepsi se mi jevi: Yokohama A539 195/50 15"
Perfektne drzi na suchu i na mokru, nesjizdeji se, maji asymetricky vzorek a navic ani nejsou nijak drahe!!! www.e-pneu.cz nebo www.levnepneu.cz
http://www.e-pneu.cz/hledej_pneu.php?s= ... &ra=n&po=v
Perfektne drzi na suchu i na mokru, nesjizdeji se, maji asymetricky vzorek a navic ani nejsou nijak drahe!!! www.e-pneu.cz nebo www.levnepneu.cz
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- martin
- Kontaktovat uživatele:
ja mam rok KUMHO Ecsta Supra 712 , a zatim spokojenost
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mám taky Barumky a stojí za hovno - rychle se sjíždí, proto ta výhodná cena
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
no, kedze mam tvrdsi podvozok, tak tam chcem dat nieco, co by ho zbytocne nepokazilo. hlavne, aby to brzdilo, drzalo v zakrutach a tak. povedal som si, ze radsej dam 5 litrov navyse, ako keby som mal kupit nejake shity, ktore sa budu smykat atd... takze stale rozmyslam nad ContiPremiumContact alebo ContiEcoContact 3. Tie Yokohamy od Pecu, by tiez nemuseli byt zle, ale tie Conti su trocha novsie, tak neviem. Cenovo je to skoro to iste +-.
kdyz se k tomu taky chovas jak kdyby to nebylo tvoje, tak se nedivIvan píše:Mám taky Barumky a stojí za hovno - rychle se sjíždí, proto ta výhodná cena
Ja mam taky Barum a sem spokojenej
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, já bych se chtěl mít tak, jak se má moje automilosh píše:kdyz se k tomu taky chovas jak kdyby to nebylo tvoje, tak se nedivIvan píše:Mám taky Barumky a stojí za hovno - rychle se sjíždí, proto ta výhodná cena
Ja mam taky Barum a sem spokojenej
Ty zase jezdíš jako důchodce... to máš těžký... Myslím, že s Pecou máme dost podobný styl ježdění a kdybys viděl jeho pneu Yokohama a moje Barumky po 10.000 km, tak bys viděl, jaký je mezi tím rozdíl....
Nexia² project
Ivane, ja jezdim tak, ze si uvedomuju, ze na auto sem si musel vydelat - NEDOSTAL HO OD PAPINKA a tak se k nemu taky chovam. A navic, nexia neni vysokootackovy auto, coz jste vy 2 stale jeste nepochopili
Do 4000ot. a dost
Do 4000ot. a dost
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Na zimu Favorita to je ideální stav....Marra píše:No vidite , ja neprezouvam, protoze na zimu mame favorita a nexia pekne spinka v garazi....Jinak mame letni Dayton 175/70/13 a celkem v poho, jen trochu huci
Nexia² project