dalsia "malickost"....
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
no sak sa mozme stretnut v MA. docela dost casto tam chodim este vybavovat a nakupovat do stavebnin veci. ked pojdem dam vediet
mozno sa dohodneme....
alebo dofrc do vysokej. vybehneme tam dakde na jazero a pofotime
afta, podebatime skocime bocianovi na kofolu..........
mozno sa dohodneme....
alebo dofrc do vysokej. vybehneme tam dakde na jazero a pofotime
afta, podebatime skocime bocianovi na kofolu..........
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Dozadu mi v Asteri dali 16tky (rozšírili otvor); montáž bezproblémová, prevedenie na 100%.
www.aster.sk - sú v Podunajských Biskupiciach.
Espero 1.5 DOHC 16V
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Proc by to rozsirovali? Ja jsem tam mel 16 cm tripasma od Sony a jediny problem byl to ze byly moc vysoke. Mel jsem 2.0 CD v maximalni vybavePeo píše:Dozadu mi v Asteri dali 16tky (rozšírili otvor); montáž bezproblémová, prevedenie na 100%.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
moja rec skoda roboty ,Andy píše:vsak aj ja som to uz virirsil tymi distancnymi kruzkami lebo tie origo diery su na 16tky vazne male! chybalo im si tak pol cm v riemere aby tam tie repra sadli. A vybrusovat sa mi to nechcelo
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
a este ktomu si myslim ze repro je lepsie osadit do dreva ako do zeleza. Kvoli dobremu uchyteniu a rezonancii... predsa len skor neco "sadne" do dreva ktore je oproti tomu zelezu maksiegoror píše:moja rec skoda roboty ,Andy píše:vsak aj ja som to uz virirsil tymi distancnymi kruzkami lebo tie origo diery su na 16tky vazne male! chybalo im si tak pol cm v riemere aby tam tie repra sadli. A vybrusovat sa mi to nechcelo