SERGEJ & CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: SERGEJ & CRUZE
jeste jedno foto
- Přílohy
-
- P1010565.JPG (52.73 KiB) Zobrazeno 1672 x
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
- Reklama
cus, moc pekneeee. k tem xenonum... asi jsem hodne naivni kdz se te zeptam zda se naklapeji pri zapnuti, je to asi jen pevna cocka vid:(?. jinak to denni sviceni se mi libi ze je souvisle a nevypada to, jako bys tam dal led pasek. fakt supr, a co se tyce premeny H4 na dve zarovky zvlast to si musel rozjebat cely konektor vid, nebo si to nejak prodlouzil dratkama?:-)
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
Sergej, máš to naprosto skvělý. Ty světla nemají chybu. Bral bych je hned, ale....však víš .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Caff, sorry za lama otazku (cerstvy majitel). Podla coho si zistil na e-bay ze dane svetla maju E homologizaciu?? Rozmyslam nad kupov podobnych od rovnakeho vyrobcu (verzia s dvoma angel-eyes), ale nikde tam o homologizacii nic nevidim. Mas k tomu aj nejaky certifikat, resp. ako to policajt pri pripadnej prehliadke preveri??
Dalsia vec, vedel by si popisat blizsie ako narocne bolo upravit elektriku?
Dikes
Dalsia vec, vedel by si popisat blizsie ako narocne bolo upravit elektriku?
Dikes
Chevy Cruze Sedan 2.0D LTZ Black Carbon 2012
tak snad zdpovim vsechny otazky,
ano ted tam mam 5000K xenony, normalni zarovky v cockach sviti priserne a navic v takovych neorigo
naklapeni po startu tam bohuzel nemam, ale dodelal sem si krytky ostrikovacu takze to vypada jako original
predelani elektriky nebylo zase tak slozite ale urcite to nebylo vymena kus za kus, musel sem odstrihnout komplet konektory na novem svetle, nacvaknout novy piny, zaizolovat stahovaci buzirkou a potom jsem je uz jen nacvakal do elektriky v aute a vsechnpo pekne zatavil tavnou pistoli kvuli vode, docela jsem si s tim pohral
jinak svetla maji na predku nejake E pismena ale pochybuju ze je to opravdova homologace, jeloikoz ja tohle nejak neresim tak mi to bylo jedno, bud ty svetla chcete nebo ne, a ja je chtel
ano ted tam mam 5000K xenony, normalni zarovky v cockach sviti priserne a navic v takovych neorigo
naklapeni po startu tam bohuzel nemam, ale dodelal sem si krytky ostrikovacu takze to vypada jako original
predelani elektriky nebylo zase tak slozite ale urcite to nebylo vymena kus za kus, musel sem odstrihnout komplet konektory na novem svetle, nacvaknout novy piny, zaizolovat stahovaci buzirkou a potom jsem je uz jen nacvakal do elektriky v aute a vsechnpo pekne zatavil tavnou pistoli kvuli vode, docela jsem si s tim pohral
jinak svetla maji na predku nejake E pismena ale pochybuju ze je to opravdova homologace, jeloikoz ja tohle nejak neresim tak mi to bylo jedno, bud ty svetla chcete nebo ne, a ja je chtel
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Vypadá to luxusně Jaxfjetla, tak ten difuzor. Velká jednička s hvězdičkou , radost pohledět M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
z fotek koukam ze svetla ve tme prosvicujou do masky veprostred, zajimave . ja se nejvic tesim na ty e class zadni svetla doufam ze ti prijdou bez problemu.. jinak videl jsem na ebay i ty radoby bmw a ty jsou taky luxusni, ale za 15 k
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Carthell Prg
Carthell Prg
vau vypadá to nádherně,moc hezký,jj ještě ty zadni a bude ono
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
SERGEJ_3 píše:nejake vecerni foto
Dobréééé . Slovenský reper RYTMAUS by povedal "Si to zabyl !"
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
diky vsem za kladne ohlasy, jo na zadni svetla jsem nateseny mozna jeste vic nez na predni ajo prosvecuje to do masky tak s tim budu muset neco udelat
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Kamto prosfjecuje M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
- Scorpion.11
Tak ten pásek pro denní svícení vypadá decentně, takže paráda. Já si počkám na Olšovec a pak zhlédnu z blízka, takže doufám, že se tam ukážeš
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- kulihracovi
Sergej tak to je fakt super pecka moc se tito povedlo klobouk dolu jak předek tak i zadek je suprovej
koukam že mám velkého konkurenta
super prace a obdivuji že většinou si vše dělás sám!!!
radost na tvého Cruze pohlédnout
koukam že mám velkého konkurenta
super prace a obdivuji že většinou si vše dělás sám!!!
radost na tvého Cruze pohlédnout
Ty světla jsou super. jak to svítí? jen na můj vkus by nemusel být ten kroužek kolem čočky, postačila by jen ta vlnka.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX