Tak snad se uvidímeMirdas píše:Jelikož je "Liták" 50km ode mě tak snad se ukážu takysnad tam budou i nějaká Daewa:)

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Tak snad se uvidímeMirdas píše:Jelikož je "Liták" 50km ode mě tak snad se ukážu takysnad tam budou i nějaká Daewa:)
No uz aby to byloBudvyk.cz píše:Zdarec 1.4. je fajn datum to lodni namesti by mohlo byt taky ok a pak se neco vymysli. Akorat doresit ten cas a my se uz pak nejak domluvime jak tam
dorazime ze Tseonami
Budvyk.cz píše:Zdarec já taky mohu kdykoli, ale dal bych to někdy po obědě nebo jestli chcete dříve tak můžeme mě je to celkem jedno. Jo a Poky počítám s tebou do té caravany. Srazíme se tady v lovo a dojedeme tam najednou
No po obědě to bude asi lepší ať nejsme hladovýBudvyk.cz píše:Zdarec já taky mohu kdykoli, ale dal bych to někdy po obědě nebo jestli chcete dříve tak můžeme mě je to celkem jedno. Jo a Poky počítám s tebou do té caravany. Srazíme se tady v lovo a dojedeme tam najednou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |