Este musim prehovorit z BB jedneho aby dosiel

Moderátor: Blue Lanos
jasně že přijedu jen se nebudu tet přihlašovat jelikož dělám manažera tak jsem dost vytíženFoXo píše:Mam pocit ze tento rok bude mozno remiza Aveo vs. CruzikLen dufam ze Cruzaci sa naposlednu chvilku nezlaknu
Este musim prehovorit z BB jedneho aby dosiel
Ahoj, Přesně tak Všebořicemilosh píše:Koukam zes to fotil vcera v UL u tenisu, zrovna jsem sel kolem s detma
Třeba když to klapne a dorazí na ten sraz co chceme na jaře podniknout tak ho uvídíš na vlastí očiTsoenami píše:Nadhera!!!!!!!Už dlouho jsem neviděl tak pěkného Cruze perfektní kombinace![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bych rád já už byl v Litoměřicích kde to také dělají ale nevymyslel jsem jak to u Orlíka zkombinovatPoky Ul píše:Třeba když to klapne a dorazí na ten sraz co chceme na jaře podniknout tak ho uvídíš na vlastí očiTsoenami píše:Nadhera!!!!!!!Už dlouho jsem neviděl tak pěkného Cruze perfektní kombinace![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pracujem na tom dáme vědět až bude trochu počasítomask píše:Jaký sraz chcete podniknout ?
Měl být na podzim v Litoměřicích myslím že se to mělo týkat i tebe tenkrát to chtěl dát Miloš dohromady.tomask píše:Jaký sraz chcete podniknout ?
Bereš mi slova s klávesnicetomask píše:Duben je OK, ale musíme se přesunot do jiného vlákna.
Tady to kazíme.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |