diesel v zime
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: diesel v zime
Lijete nekdo do svejch orlu nejaka aditiva?
Ja jzdim jen na ciste palivo. Mate nejake zkusenosti s palivovim dopingem?
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
- Reklama
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Bral jsem ted jen polární naftu je to už namíchané s adetivem a bez práce a finačně to vyjde také lépenaky píše:Lijete nekdo do svejch orlu nejaka aditiva?
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Minulý týden mi asi po 500 metrech jízdy naskočila chyba code 84 (motor něměl tah a jelo to tak max 5km/h) Byla to nakonec jenom zamrznutá nafta. Natankováno jsem měl plnou tzv. arktickou, ale stejně mi to bylo platný jak mrtvýmu zimník. Takže VIF od teďka dolévám a vůbec neprotestuju.
Chevrolet Orlando LT+, 2.0 VCDi 163
No asi se stala nějaká chybička ve zpracování polární nafty která se stává max 1 za 10 let Jak to pokračovalo dál volal jsi asistenc?Jsou tam strašně ochotnídanny píše:Minulý týden mi asi po 500 metrech jízdy naskočila chyba code 84 (motor něměl tah a jelo to tak max 5km/h) Byla to nakonec jenom zamrznutá nafta. Natankováno jsem měl plnou tzv. arktickou, ale stejně mi to bylo platný jak mrtvýmu zimník. Takže VIF od teďka dolévám a vůbec neprotestuju.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Volal jsem na asistenci a překvapivě si nemůžu vůbec stěžovat. Venku bylo -18 C a tak asi moje naléhavost v mém hlase byla patrná. S hlášenou chybou motoru jsem dál pokračovat v jízdě nemohl a hoši mi do 50 minut zorganizovali odtah i náhradní vozidlo, takže až na ten opruz a čekání v maze vše ok...
Nevim jak je to ted u modernich aut, ale driv jsem pred zimou(pokud jsem tankoval ne zrovna duvernou naftu) vypustil vodu z filtr, protoze ta tam vetsinou zamrzne a pak je jedno jakou tankujes v zime.
Cili to nemuselo byt tou posledni naftou, ale tema predchozima
Přesně mohl jsi mít už usazeniny ve filtru a pak už je jedno co tankuješ_filtr ti vyměnili?Matsonic píše:Nevim jak je to ted u modernich aut, ale driv jsem pred zimou(pokud jsem tankoval ne zrovna duvernou naftu) vypustil vodu z filtr, protoze ta tam vetsinou zamrzne a pak je jedno jakou tankujes v zime.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Filtr byl v pořádku, jen došlo k tomu, že při nasávání nafty do turba se nedostávalo díky zthunutí nafty, paliva a motor se přepnul do nouzového režimu a vyhodil chybu obávanou a již zmiňovanou (code 84). Pro jistotu jsem nechal hned v servise zkontrolovat i přívodní hadici k turbu jestli není kaput, ale vypadá celkem dobře. Teď se chystám jenom na tu pumpu s údajnou arktickou naftou a s mým účtem ze servisu.
Nedělám si naděje, ale trochu mně to ....
jestli máš účtenku,tak bych si to vyhádaldanny píše:Filtr byl v pořádku, jen došlo k tomu, že při nasávání nafty do turba se nedostávalo díky zthunutí nafty, paliva a motor se přepnul do nouzového režimu a vyhodil chybu obávanou a již zmiňovanou (code 84). Pro jistotu jsem nechal hned v servise zkontrolovat i přívodní hadici k turbu jestli není kaput, ale vypadá celkem dobře. Teď se chystám jenom na tu pumpu s údajnou arktickou naftou a s mým účtem ze servisu.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Od všetkých ako sme tu ich až po koreň pozdravuj18lukin18 píše:jestli máš účtenku,tak bych si to vyhádaldanny píše:Filtr byl v pořádku, jen došlo k tomu, že při nasávání nafty do turba se nedostávalo díky zthunutí nafty, paliva a motor se přepnul do nouzového režimu a vyhodil chybu obávanou a již zmiňovanou (code 84). Pro jistotu jsem nechal hned v servise zkontrolovat i přívodní hadici k turbu jestli není kaput, ale vypadá celkem dobře. Teď se chystám jenom na tu pumpu s údajnou arktickou naftou a s mým účtem ze servisu.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Tak jen se pochlub kde jsi tankoval tu kvalitní naftu ať víme kde netankovat.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
Asi ani benzín u nich nebude až do tých -50, všakže?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Hm, bez rozboru nafty z nadrze auta se s tebou nejspis nebudou moc bavit.danny píše:Filtr byl v pořádku, jen došlo k tomu, že při nasávání nafty do turba se nedostávalo díky zthunutí nafty, paliva a motor se přepnul do nouzového režimu a vyhodil chybu obávanou a již zmiňovanou (code 84). Pro jistotu jsem nechal hned v servise zkontrolovat i přívodní hadici k turbu jestli není kaput, ale vypadá celkem dobře. Teď se chystám jenom na tu pumpu s údajnou arktickou naftou a s mým účtem ze servisu.
? do turba by asi nafta vubec jit nemela ale nejspis vypustili naftovy filtr a tim bylo po problemu.
Co se tyce benzinky tak bez rozboru co mas od nich v nadrzi to bude tezky
Vyšel malý test ve SM, ale omlouvám se za kvalitu.
- Přílohy
-
- nafta3.jpg (248.1 KiB) Zobrazeno 5678 x
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V