VIP Cruze

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
tomask

Re: VIP Cruze

Příspěvek od tomask »

Kola -P a je jedno jestli jsou zimní.
Já chci mít auto jak v létě , tak v zimě hezké.
Hezké auto celý rok , ne jenom část.
:PP:
Carthell Prg
Reklama

Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Ale též né každý má na to finance -i
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Matsonic

Příspěvek od Matsonic »

ad:1 finance
ad:2 na zimu se da strpet neco lacinejsiho, co bude sul zrat :o)
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Podla mna, aj ked sa na tie listy pozrem aj detailnejsie, vyzeraju origo. Len mam skresleny pohlad na to, lebo viem ze origo lista je iba dole, na ktoru sa pozeram kazdy den, a tym padom si uvedomujem ze hento je "iba nalepka". Keby som nevedel ako vyzera original, tak si myslim ze hento je original. Chapete? :lol:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Klucííííí, je tady někdo, kdo má tažné zařízení sundávací? Za kolik bylo a jak to vypadá, když je sundaný? Prosím foto.Děkuji.
Je zde na fóru něco o tom?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
666

Příspěvek od 666 »

Já nemám, ale mrkni se na stránky SVC Náchod. To je výrobce Ale elektrika k tomu se mi zdá hodně drahá.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Tak jsem se ptal u Dobrovolnýho v Chevroletu Jihlava na to tažný. Tohle mi poslali emailem, protože nedokázal za 20 minut co jsem tam stál nic najít.

Dobrý den,
Zasílám Vám cenovou kalkulaci na tažné zařízení na vůz Chevrolet Cruze.
NA karoserii sedan
Tažné zařízení , šroubové / Bosal 036921+ 030228/ neoriginál / - cena s montáží 9 700,- Kč s DPH
Tažné zařízení , bajonet / originál Chevrolet + elektro neoriginál / cena s montáží 14 500,- Kč s Dph
Bohužel fotografie instalace nemám
Dostupnost 1- 2 týdny dle dodání.

Jsem sklamanej, cena jako prase. A nechápu proč v originálním servise montují neoriginální elektro i neorig. tažný. -P
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

:shock: ty vole 15litru za tazne? fiiiiiha tak to je mazec teda...to uz mas lepsi poridit nekde felicii s taznym a kdyz bude neco potrebovat tak to prevezes druhym autem...

zkus se mrknout na tehle strance http://www.tazne.cz/tazne-zarizeni-chev ... 011-p6839/
kamos ma od nich tazne a spokojenost
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
Scorpion.11

člen AVEO Fanclubu
denny

Příspěvek od denny »

Lišty jsou vážně hezké, ale co máte proti kolám, nechápu :roll: Mám origo chevy 16" na zimu a origo chevy 17" na léto. Myslím si, že ty origo kola jsou vážně pěkné, není to žádnej šunt a vypadají opravdu dobře, rozhodně lépe, než nějaké levné alu disky jiné značky 8)
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Sergej a Scorpion, díky za odkazy. Kámoš mýho kámoše by mi to namontoval, dělá v servise Škoda, prej za 7500,- tažný, elektrika i práce. Ale zajímalo by mě jak to vypadá, jak moc by se vyřezával nárazník, jak to bude moc vidět a jestli je sklopná i zásuvka. Uvidíme.
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIP »

Tak už mám jasno. Bude to tažný od SVC Náchod. Jedu pro to v pátek do Havl. Brodu. Cena 4788,- tažný, 1700,- elektrika a 1500,- montáž. Pak dělají ještě elektriku za 3800,- a ta umí při zapojení vozejku odpojit parkovací asistent. Na to prdím, hold když budu s vozejkem couvat, tak to bude pípat. Nevadí mi to. Pak dám foto. Dneska jsem si objednal i vozejk za 20000,- :lol: . A ten bude!!! Bude černej v kombinaci se stříbrným hliníkem a s černou plachtou.

Sergej, to je tuning cóóó :PP: ????!!!!

Není nějakej problém s tažením vozejku s novým autem a když se zajíždí? V kolika km je auto zajetý?
Přílohy
cruze[2].jpg
cruze[2].jpg (77.85 KiB) Zobrazeno 3096 x
svmat3.png
svmat3.png (34.42 KiB) Zobrazeno 3096 x
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Pozri do servisnej knižky. Ja som mal v Leone napísané 1500km t.j. tých 1500 žiadny prívesný vozík a najlepšie s prázdnym autom. Inak sa benzínový motor úplne zabieha aj 15 000km, než si úplne sadne
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Nyny

Příspěvek od Nyny »

honza72 píše:Já mám držák Brodit v levém středovém výduchu a super....

https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=100&t=16203

Do středové ďurky před šlatrpákou bych určitě mobil nedával. Je tam po tím HUB sběrnice CAN a řídící jednotka a víme co dokážou mobily hlavně, když nemají dobrý signál, což je uvnitř auta dole vždy....
Taky jsem si koupil držák od Brodit, vybrak jsem si držák pro Chevrolet Cruze a druhou část pro můj mobil SE Xperia Pro, ale mám s tím problém, držák he jakoby dost daleko od výduchu a skoro se zezadu dotýká páčka stěračů, což je nepoužitelné. Ty takovej problém nemáš?
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Scorpion.11

Tak jsi měl koupit držák na pravou stranu a měl by jsi po problému , ale teť už je pozdě :PP:

člen AVEO Fanclubu
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“