Prvni sraz Daewoo Fora - Praha 2005 :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Prvni sraz Daewoo Fora - Praha 2005 :)
Pratele, tak co vy na to? Udelame letos taky nejaky srazik? MYslel jsem, ze treba moravska odnoz by se srazila v Brne, kolegove ze Slovenska taky nekde u nich - Blava nebo neco tak a my z Cech bychom mohli udelat party nekde treba v Praze, to je skoro uprostred, ne?
Vloni nam to nevyslo, ale letos by to snad nebyl problem, stacilo by zajistit misto - rekneme nekde pobliz autoservisu kde dela PETRM a pak by nam mohl udelat prohlidku toho jejich servisu, predvest nove modely, mohli bychom navstivit i AutodilyKrc a taky udelat par spolecnych fotecek, co vy na to?
Byl jsem uz na par podobnych akcich a musim rict, ze ty s nexiaky byly vzdy nej, i kdyz byly treba jen 1 den/odpoledne...
My nexiari jedeme v dubnu do Milovic, ale myslel jsem, ze i vy ostatni daewoo majitele byste se radi nekde "srazili" a jiste se radi navzajem uvidime, ne?
Vloni nam to nevyslo, ale letos by to snad nebyl problem, stacilo by zajistit misto - rekneme nekde pobliz autoservisu kde dela PETRM a pak by nam mohl udelat prohlidku toho jejich servisu, predvest nove modely, mohli bychom navstivit i AutodilyKrc a taky udelat par spolecnych fotecek, co vy na to?
Byl jsem uz na par podobnych akcich a musim rict, ze ty s nexiaky byly vzdy nej, i kdyz byly treba jen 1 den/odpoledne...
My nexiari jedeme v dubnu do Milovic, ale myslel jsem, ze i vy ostatni daewoo majitele byste se radi nekde "srazili" a jiste se radi navzajem uvidime, ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jasně!
Ten nápad se mi moc líbí.
Myslím že je tu dost lidí z Prahy...a ostatní by holt dojeli
Nechci mluvit za Petra, ale jejich servis prodává ty džípy s...ong (teď mi to úplně vypadlo), takže by bylo předvedení poněkud větších kousků
A nevím, jestli by jsem ukecali předváděčku od nějakého pražského dealera, třeba Dojáčka... Kdyžtak bychom mu ale přijeli okupovat autosalon
Ten nápad se mi moc líbí.
Myslím že je tu dost lidí z Prahy...a ostatní by holt dojeli
Nechci mluvit za Petra, ale jejich servis prodává ty džípy s...ong (teď mi to úplně vypadlo), takže by bylo předvedení poněkud větších kousků
A nevím, jestli by jsem ukecali předváděčku od nějakého pražského dealera, třeba Dojáčka... Kdyžtak bychom mu ale přijeli okupovat autosalon
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
No to jsem myslel, ze by nejaky prazsky chevy autosalon pozval par daewoo-majitelu do saloonu a tim si vlastne udelal reklamu. Tak to tam vy prazaci nak domluvte a staci rict kdy muzem prijet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Dorazim
Takže lide pražský a okolní co takhle 14. května? Není to pozdě nebo nekoliduje to s něčím?Zirmanill píše:S radosti dorazim na prazskej srazik ale napiste kdz se to stane?
Bylo by dobrý aby už bylo teplo, měli na salónech Kalose 3D a hlavně Sparka (nebo ten bude až v červnu?).
Jo a hlavně budu mít už po maturitě
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
No naní to špatný, ale musíme hlavně počkat co na to PETRM . Jo a mám pocit , že u servisu nemaj salon . Problém bude taky kde , nějakej větší plac v okolí , nevím kde tam něco je......
.... tak máte někdo další nápady........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vzhledem k tomu že Golc car dováží ty velký džípy, tak tam autosalon Chevy fakt nemají.Tomáš píše:No naní to špatný, ale musíme hlavně počkat co na to PETRM . Jo a mám pocit , že u servisu nemaj salon . Problém bude taky kde , nějakej větší plac v okolí , nevím kde tam něco je......
Myslel jsem si, že bychom to udělali u Chevy saloonu a pak eventuelně přejeli do Golc, kde by třeba mohli být domluvený nějaký zlevněný prohlídky a exkurze v servisu O tom jsem zatím ale s nikým nemluvil.
Co ty na to Petře nebo Palikxi, myslíte že by to šlo domluvit? Máte sdílnýho šéfa ?
Co se týče Chevy tak nevím jak by byli sdílní. Myslel jsem si, že by to třeba u SRBY v Modřanech šlo, ale to je pak do Golc přes celou Prahu
To už by byl lepší Dojáček nebo General automobil, ale s těmi zkušenost nemám...
Ja osobne jedu jen na nas nexia sraz do Milovic a tudis naka akce v Praze pro me pada !!! mozna na podzim...
Ted jsem koukal ze ten termín koliduje s Milovicemi. To přece nemůžeme nexiákům udělat A přijel by jsi, kdyby to bylo později, nebo vůbec?milosh píše:Ja osobne jedu jen na nas nexia sraz do Milovic a tudis naka akce v Praze pro me pada !!! mozna na podzim...
Takže navrhuji nový termín, o týden později, tj. 21.května
Přemejšlel jsem nad tou Prahou , kluci ze servisu se nevyjádřili , ale stejně si myslím , že to není nejlepší na prostor a následně zajít někam na pokec , v Praze ? Co vymyslet něco jako Nexiáci ? Ty to mají spojené i s nějakým občerstvením - grilování , někde jsem to tu četl. Napadá mě třeba na Okoři , nebo na Řípu ...... to chce víc nápadů a pak se dohodnout ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e