Autopoťahy
Moderátor: Blue Lanos
Re: Autopoťahy
ja by som aj do toho siel v cene je aj montaz ?
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
- Reklama
Mi se více líbily te černé co jsou předtím, Naprostý luxus Asi prodám telefon, počítač, mámu a tátu a nechám si to udělat
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tie cervene su pekne, by sa hodili na cierne auto! Ale to by som si musel prehodit na cervenu aj to nase calunenie pristrojovky a dvery... A to sa mi nehce, a hlavne by som isiel do bledozelenej ked tak. Ta sa mi teraz hrozne zacala pacit, rozmyslam ze ju nejak zakomponujem ked si dam v lete ofoliovat auto...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
pre zaujimavost... :
If a seat seam has been altered outside of the manufacturer’s specifications, the airbag could deploy too early, or too late, or, possibly in the wrong position, and it won’t be effective.
..takze neriskoval by som
Rozumiem tomu dobre, ze su to autopotahy, ktore sa nasadia na originalne??
If a seat seam has been altered outside of the manufacturer’s specifications, the airbag could deploy too early, or too late, or, possibly in the wrong position, and it won’t be effective.
..takze neriskoval by som
Rozumiem tomu dobre, ze su to autopotahy, ktore sa nasadia na originalne??
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Cena je bez montaze.Nasadia ti ich v nejakej ich predajni, alebo si ich mozes nasadit sam ,davaju navod na montaz. Davaju sa priamo na origo potahy- airbagy maju zmaknute, takze netreba sa bat.
Cruze LT 1,8 16V 141k Sivá Pewter
Zmaknute ich asi ani tak nemaju!!!
Pri testoch sa naladi nejaky cas otvorenia airbagov, pri ktorom je ucinnost airbagov-bocnych, najlepsia. Testuje sa samozrejme pri origo potahoch. Ak na tie origo das este nejaku inu zabranu, ktoru pri vystreleni airbag musi prekonavat, tak sa logicky ten cas zvacsi. A neveril by som ani tomu, ze sa vobec otvori tak ako ma. Viem si predstavit ako sa zamota medzi origo a ten vonkajsi.
Pochybujem ze ku kazdemu autu robia aj skusky ucinnosti airbagu a spravnost otvorenia. Ale vsak co ma do toho
Pri testoch sa naladi nejaky cas otvorenia airbagov, pri ktorom je ucinnost airbagov-bocnych, najlepsia. Testuje sa samozrejme pri origo potahoch. Ak na tie origo das este nejaku inu zabranu, ktoru pri vystreleni airbag musi prekonavat, tak sa logicky ten cas zvacsi. A neveril by som ani tomu, ze sa vobec otvori tak ako ma. Viem si predstavit ako sa zamota medzi origo a ten vonkajsi.
Pochybujem ze ku kazdemu autu robia aj skusky ucinnosti airbagu a spravnost otvorenia. Ale vsak co ma do toho
A kde tam jsou ty nafukovací pytle, pod sedačkama?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
NE Jsou na levem boku, máš tam štítek s nápisem AIRBAG Na prdeli by to bylo na dvě věci, akorát by tě to vystřelilo nahoru
denny píše:NE Jsou na levem boku, máš tam štítek s nápisem AIRBAG Na prdeli by to bylo na dvě věci, akorát by tě to vystřelilo nahoru
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Vy máte Cruze nebo F-22 ? MAD ty potahy testuje a ne že ne, toho bych se vůbec nebál, riziko je natáhnout čínskej potah přes baťoh, to už je na pováženou. Potahy MAD není žádná čína, vietnam, malaisia nebo indonesia, šije se to u nás a na Slovensku
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Panove tahle firma je fakt luxus, kamarad ma od nich potahy v bile kuzi na Peugeotu 206 a musim uznat ze tak kvalitni a presne pasujici potahy jsem jeste nevidel, pokud uz potahy tak jedine od nich, kvalita se musi vzdycky zaplatit
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Toto mi napisali s MAD ohladom bocnych airbagov.
"Dobry den,
autá s bočnými airbagmi máme zriešené. Disponujeme špeciálnou technológiou –digitalizačnou, rezacou, šicou. V prípade, že máte všité bočné airbagy, tak sa bočné diely na operadlách prešijú špeciálnou airbagovou niťou, ktorá je taká ostrá, že pri výbuchu náš poťah prereže, takže airbag dostáva správny smer, nie je brzdený našim poťahom. Náš poťah nemení jeho smer. Neblokuje jeho výbuch.
Estetická a ochranná funkcia autopoťahu ostáva nenarušená." Staci ti to takto radgosk?
"Dobry den,
autá s bočnými airbagmi máme zriešené. Disponujeme špeciálnou technológiou –digitalizačnou, rezacou, šicou. V prípade, že máte všité bočné airbagy, tak sa bočné diely na operadlách prešijú špeciálnou airbagovou niťou, ktorá je taká ostrá, že pri výbuchu náš poťah prereže, takže airbag dostáva správny smer, nie je brzdený našim poťahom. Náš poťah nemení jeho smer. Neblokuje jeho výbuch.
Estetická a ochranná funkcia autopoťahu ostáva nenarušená." Staci ti to takto radgosk?
Cruze LT 1,8 16V 141k Sivá Pewter
Mne to nestaci, lebo istotne ten airbag je brzdeny!! Ak je to taka velka firma, kludne by mohli mat na stranke nejke videa z vysokorychlostnych kamier a porovnat ich potahy s originalnymi.
Naviac, pri vyrobe origo potahov je v mieste umiestnenia bocneho airbagu z mapovana a zaznamenavana sila napnutia kazdeho svu, cislo protokolu je vsite z rubovej strany potahu a aj dnes by ti vyrobca vedel povedat ci pri vyrobe tvojich potahov bola dodrzana odporucana sila svu. Maju taku siciu techniku?
PS: povedz mi ktora nit nie je "ostra" ?
Neviem do akej miery ten airbag bude brzdeny a ake by to malo nasledky ale neverim ze sa otvori v rovnakom case ako bez ich potahov.
Naviac, pri vyrobe origo potahov je v mieste umiestnenia bocneho airbagu z mapovana a zaznamenavana sila napnutia kazdeho svu, cislo protokolu je vsite z rubovej strany potahu a aj dnes by ti vyrobca vedel povedat ci pri vyrobe tvojich potahov bola dodrzana odporucana sila svu. Maju taku siciu techniku?
Neviem do akej miery ten airbag bude brzdeny a ake by to malo nasledky ale neverim ze sa otvori v rovnakom case ako bez ich potahov.
Pak ještě existují takové vykrojené autopotahy v místě kde je airbag ale nevypadá to moc estetickz ale bezpečnost je přeci důležitejší
http://forum.skodahome.cz/topic/7880-au ... i-airbagy/
http://www.youtube.com/watch?v=dORu51OK ... r_embedded
http://forum.skodahome.cz/topic/7880-au ... i-airbagy/
http://www.youtube.com/watch?v=dORu51OK ... r_embedded
Mám od nich doma katalog a tohle všechnpo tam je včetně certifikátůradgosk píše:Mne to nestaci, lebo istotne ten airbag je brzdeny!! Ak je to taka velka firma, kludne by mohli mat na stranke nejke videa z vysokorychlostnych kamier a porovnat ich potahy s originalnymi.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke