Pomozte-chípla mi!!!!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Pomozte-chípla mi!!!!!!
Lidičky pomozte mi.Včera sme měnili letní gumy.Po vyměnění mi začala občas svítit kontrolka abs.Dneska večer začla svítit znovu a přidala se k tomu i kontrolka ručky a dobíjení...Prosimvás poraďte,nevim čim to může být...Jen odhaduju že tim jak sme měnili kola...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka dobijeni se rozsviti treba kdyz odejde alternator rucni brzda kdyz sou spatny desticky ale prej se rosviti pri kazde zavade to ze to nenastartujes je asi naky stav v nouzovem sistemu ale asi urcite to nebude tim ze mas spatny cidlo ABS nebo cokoliv co s tim ma souvislost protoze ja mam kadetacky poloosy na kterych ty cidla nejsou takze kontrolka my sviti uz asi pul roku a nic takovyho se mi nestalo asi bych se zeptal v servisu a auto nechal napojit na diagnostiku
Tak rozhodně si nemyslím, že kontrolka dobíjení svítí i při jiné závadě, než že to nedobíjí. Od toho je tam žlutá kontrolka Check Engine, ne?Anonymous píše:Kontrolka dobijeni se rozsviti treba kdyz odejde alternator rucni brzda kdyz sou spatny desticky ale prej se rosviti pri kazde zavade to ze to nenastartujes je asi naky stav v nouzovem sistemu ale asi urcite to nebude tim ze mas spatny cidlo ABS nebo cokoliv co s tim ma souvislost protoze ja mam kadetacky poloosy na kterych ty cidla nejsou takze kontrolka my sviti uz asi pul roku a nic takovyho se mi nestalo asi bych se zeptal v servisu a auto nechal napojit na diagnostiku
On myslel kontrolku ruční brzdy, když mi odešlo dobíjení začla svítit i ruční brzda (jen na půl žerdi), myslel jsem že to bude něco vážnějšího,nebylo, žádnej stres jen 2500 za alt.(podle závady(měrit a měřit a měřit))Habron píše:Tak rozhodně si nemyslím, že kontrolka dobíjení svítí i při jiné závadě, než že to nedobíjí. Od toho je tam žlutá kontrolka Check Engine, ne?Anonymous píše:Kontrolka dobijeni se rozsviti treba kdyz odejde alternator rucni brzda kdyz sou spatny desticky ale prej se rosviti pri kazde zavade to ze to nenastartujes je asi naky stav v nouzovem sistemu ale asi urcite to nebude tim ze mas spatny cidlo ABS nebo cokoliv co s tim ma souvislost protoze ja mam kadetacky poloosy na kterych ty cidla nejsou takze kontrolka my sviti uz asi pul roku a nic takovyho se mi nestalo asi bych se zeptal v servisu a auto nechal napojit na diagnostiku
jasne zmeraj alternator,Olda píše:On myslel kontrolku ruční brzdy, když mi odešlo dobíjení začla svítit i ruční brzda (jen na půl žerdi), myslel jsem že to bude něcoHabron píše:Tak rozhodně si nemyslím, že kontrolka dobíjení svítí i při jiné závadě, než že to nedobíjí. Od toho je tam žlutá kontrolka Check Engine, ne?Anonymous píše:Kontrolka dobijeni se rozsviti treba kdyz odejde alternator rucni brzda kdyz sou spatny desticky ale prej se rosviti pri kazde zavade to ze to nenastartujes je asi naky stav v nouzovem sistemu ale asi urcite to nebude tim ze mas spatny cidlo ABS nebo cokoliv co s tim ma souvislost protoze ja mam kadetacky poloosy na kterych ty cidla nejsou takze kontrolka my sviti uz asi pul roku a nic takovyho se mi nestalo asi bych se zeptal v servisu a auto nechal napojit na diagnostiku
vážnějšího,nebylo, žádnej stres jen 2500 za alt.(podle závady(měrit a
měřit a měřit))
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
k tej kontrolke brzd skontroluj ci mas dost kapaliny ,aspon ja tam mam cidlo
mozno ti ostava vysiet rucak, k tym abs najskor to bude cidlo pravdepodobne odislo nove 1500sk predne
mozno ti ostava vysiet rucak, k tym abs najskor to bude cidlo pravdepodobne odislo nove 1500sk predne
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
a co abs?,Olda píše:jen co jsem opravil alt. a začlo dobíjet tak brzda nesvítígoror píše:k tej kontrolke brzd skontroluj ci mas dost kapaliny ,aspon ja tam mam cidlo
-
No nekdy se to deje tím že je v systemu malé napětí (nedobíjí)a je to řízené od abs.To totiž je spojené i s kontrolkou ručky, a pří vybité bateri přestane fungovat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- Kontaktovat uživatele: