Nene, semsi dělal srandu, neboj... Mčajda píše:Ven to přidelam jak bez zasahu do kastle? A spiš by mi přišlo dementní hrat si na offroad
Třeba ja bych ji tam dal jen na jizdy ven z města a při použití třetí řady sedadel. Po meste bych se na to vy.ral uplně
Gumu leda zabalit do nějakeho obalu a povesit na ni stromečky
Kolesá,disky,pneu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kolesá,disky,pneu
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
- Reklama
Teda než cpát do kastlíku dojezdovku + zvedák a klíč, tak bych raději šel do měření tlaku (TPMS) a nebo si sjednal lepší asistenci k zákonému pojištění...
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Myslis, ze mi hlidac tlaku zachrani gumu treba na dalnici? Minule jsem ji rozemlel nastesti na fordu jeste tam mam dojezdovku.
A dojezdovku si vymenim behem 15min jak dlouho budu cekat na asistenci? A asistenci u pojistky mam.
Kazdy jsme jiny, ja chci dojezdovku
A dojezdovku si vymenim behem 15min jak dlouho budu cekat na asistenci? A asistenci u pojistky mam.
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Nevim jak verny, ale ja ji chci vozit normalne vzadu, jen v pripade obsazeni 3rady sedacek je pro me dobra alternativa ten kastlik. Myslim si ze to vyuziju jen minimalne, ale ta moznost tam je.
Tak toje potom žačarovaný kruch... sto lyďý, stochuťý... počkejme tedy f tomto vlákně na něco nového, třeba když něgdo bude mýt new kola... M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
čajda píše:Myslis, ze mi hlidac tlaku zachrani gumu treba na dalnici? Minule jsem ji rozemlel nastesti na fordu jeste tam mam dojezdovku.
Na dálnici Ti snímání tlaku pomůže. Protože když dojde k poklesu tlaku v pneumatice, tak ti to TPMS zahlásí dřív, než bude guma prázdná a rozšmelcovaná od disku. A taková guma se dá opravit tím vynálezem, co všichni vozíme v Orlu na opravu pneu. Navíc to má výhodu, že se dlouho nemotáš kolem auta a tím je menší riziko, že tě někdo sestřelí ze silnice. Horší je, když prorazíš pneumatiku nebo zničíš disk tam už pomůže jen asistence nebo rezerva...
Je u toho zvukova signalizace? Pokud ne, prijde mi to k nicemu cumet na to a hlidat jestli to zrovna neklesa. A mam obavu, ze by mi ty cepicky nekdo stipnul
Masko debaty vetsinou byvaji zacar.kruh, ale nekdy se najde vychod
čajda píše:Je u toho zvukova signalizace? Pokud ne, prijde mi to k nicemu cumet na to a hlidat jestli to zrovna neklesa. A mam obavu, ze by mi ty cepicky nekdo stipnul
Ano, má to zvukovou signalizaci na pokles tlaku a nárůst teploty a je možné mít sadu i se snímači v kole...
http://www.nejautodoplnky.cz/tpms-kontr ... _produkt63
Když je to v kole, tak zase potřebuješ 2 sady (letní / zimní) pokud přehazuješ celá kola nebo přezouvat pneu a přehazovat ty senzory...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
no já nemám na výběr, mám Orla jako taxika a ty sedačky tam prostě musim mít, ten kastlik je jediná možnost, kam tu dojezdovku dát, když půjdu do LPGčajda píše:Nevim jak verny, ale ja ji chci vozit normalne vzadu, jen v pripade obsazeni 3rady sedacek je pro me dobra alternativa ten kastlik. Myslim si ze to vyuziju jen minimalne, ale ta moznost tam je.
Máš ešte jednu možnosť. Na strešný nosič predávajú skladací box, tuším to volajú ranger či tak nejako... Tam by vošla aj plnohodnotná rezerva...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
to jsem zamítl hned...smire666 píše:Máš ešte jednu možnosť. Na strešný nosič predávajú skladací box, tuším to volajú ranger či tak nejako... Tam by vošla aj plnohodnotná rezerva...
Tak nič ale dobrý pokusverny píše:to jsem zamítl hned...smire666 píše:Máš ešte jednu možnosť. Na strešný nosič predávajú skladací box, tuším to volajú ranger či tak nejako... Tam by vošla aj plnohodnotná rezerva...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Maska35, tie ameriky už máš na aute? Dávaj foto
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON