Hlasitost radia a MP3
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Hlasitost radia a MP3
Zdravim.
Je normalne, ze hlasitost radia je podstatne nizsia ako hlasitost MP3 skladieb prehravanych z USB? Totiz, ked prepnem na radio, musim vyrazne pridat hlasitost aby som nieco pocul. So silou signalu to urcite nesuvisi, lebo je jedno, aku mam stanicu, hlasitost je vzdy mozno o polovicu nizsia ako pri MP3...
Je normalne, ze hlasitost radia je podstatne nizsia ako hlasitost MP3 skladieb prehravanych z USB? Totiz, ked prepnem na radio, musim vyrazne pridat hlasitost aby som nieco pocul. So silou signalu to urcite nesuvisi, lebo je jedno, aku mam stanicu, hlasitost je vzdy mozno o polovicu nizsia ako pri MP3...
Orlando 1.8 LT+, strieborna ICE
- Reklama
Re: Hlasitost radia a MP3
jj u Avea je to stejně, cd,mp3, hrají nahlas a rádio potichu, záleží ještě která stanice
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
jj já to mám taky tak,ale když jsem se ptal v autosalonu jak je to možné tak mě odpověděl že to jde nastavit a když jsem říkal ať mě to de ukázat kde se to nastavuje tak mě řekl že ten technik co tomu rozumí má volno takže jsem se nic nedozvěděl
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
nastavit nic nejde, pomůže výměna autorádia
Edmund Burke
Edmund Burke
jj také si myslím,protože nic jsem v nastavení rádia nenašel
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Výměna rádia určitě nepomůže. Takhle (bohužel blbě) je nastavený zesilovač a ten bude ve všech origo rádiích stejný a do Orlanda jiné než origo zatím nejde.ladinek píše:nastavit nic nejde, pomůže výměna autorádia
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
Myslel jsem výměnu rádia za jiné ne za OEM, já rádio stejně neposlouchám ,protože ty reklamy mě už lezou krkem,njn teď jsem se díval ,iso rámečky na Orlando ještě nejsou je to novátor
Edmund Burke
Edmund Burke
U Orlanda jde vymenit radio?
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Samo,že nejde. To jenom Ladinek se asi snažil o vtip. Ale určitě se začnou nabízet alternativy jako pro Cruze a to v podobě navigace.čajda píše:U Orlanda jde vymenit radio?
Mám na mysli např toto.
http://www.youtube.com/watch?v=LVGM0X-HRFY
No neviem či Ladinek vtipkoval alebo nie , ale v každom aute sa dá vymeniť rádio. Ani orlando nie je vynimka.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak to si asi ještě neviěl Orlando, ale pokud si to myslíš, nikdo ti to neberelomngi píše:No neviem či Ladinek vtipkoval alebo nie , ale v každom aute sa dá vymeniť rádio. Ani orlando nie je vynimka.
A proč by nešlo????
Rádio je u Chevy nyní jen černá skříňka v palubovce, kterou ani nevidíš. To co vidíš je multifunkční ovládací panel a displej, což jsou zase dvě jiné, síťově CanBusem propojené komponenty. Takže tak.
Rádio je u Chevy nyní jen černá skříňka v palubovce, kterou ani nevidíš. To co vidíš je multifunkční ovládací panel a displej, což jsou zase dvě jiné, síťově CanBusem propojené komponenty. Takže tak.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
To sice ano, ale je tam úložný systém a ovládání nastavení vozidla. Ale v ČR jsou lidi schopni ještě dnes "bastlit" auta. Myslím si, že tohle je mimo téma. Tak si do auta dejte co chcete.
PS: Jo, a nejdřív si pozorně prohlídněte interiér Orlanda
PS: Jo, a nejdřív si pozorně prohlídněte interiér Orlanda
Uz je to teda davno, ale je pravda, ze u cruze radio vymenit jde, nicmene u tech prvnich pokusu jsi pak nemohl ovladat klimu, resp nevedel jsi, jak je nastavena, coz mi prijde teda jako dost podstatna zavada- takze, vymenit to urcite jde, "chodi to vyborne, ale neseje to"
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Ale, doprčic, rádio není součástí úložného prostoru, ono je opravdu v palubce, nicméně Chrudoši, to co jde a nejde zobrazit a ovládat na plagiátu, je jen otázkou, co umí plagiátoři dostat z dat dovnitř a ven na CanBusu v autě... Čili, pokud Čína šije něco horkou jehlou, tak to potom vypadá....
V dnešním autě jediný knofel nic neovládá napřímo, ale je připojen do nějakého "black boxu" a ten pomocí sítě zase do jiného....
V dnešním autě jediný knofel nic neovládá napřímo, ale je připojen do nějakého "black boxu" a ten pomocí sítě zase do jiného....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia