Zadne "Mercedes-Benz" svetla
Moderátor: Blue Lanos
Re: Zadne "Mercedes-Benz" svetla
Ale no, neumieraj. To keď už moc chceš, tak kvôli tým á le Mercedes E klasse. Zdajú sa mi krajšie. Tieto sú plagiát novej sedmičky od chlapcov z októberfestu?
- Reklama
Raz mercedes,raz bmw ach jaj.
Chevrolet Cruze LT Navi 2.0 VCDi 120kw 2011
jj to su tie mercedes ... skor by ma zaujimali tie nove co som dnes objavil
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
velmi hezké
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
K tym 330 eur, si ešte asi nepočital dan a clo..
E klasse viem poriešiť za 400 eur
Bmw za 350 eur .. kto by mal záujem
Inak btw, skuste najst E v kružku a podobne veci okolo homologizacie na vašich origo zadnych svetlach...
E klasse viem poriešiť za 400 eur
Bmw za 350 eur .. kto by mal záujem
Inak btw, skuste najst E v kružku a podobne veci okolo homologizacie na vašich origo zadnych svetlach...
ja ty bmw mam a je to krasny pohled nemužu se vinadivat a lidi co jedou za mnou tak taky a jsou ze sever.korei a naštěsti došly bez problemu s cel. uřadem mužu doporučit
cruz LS
1.6 16v r.v.2011
1.6 16v r.v.2011
1:1 svetla čo len vyberieš staré a nahodišš nové sú 100 eur drahšie
tieto o ktorych chalani píšu su bez konektora, je potrebné pozapájať káble.
tieto o ktorych chalani píšu su bez konektora, je potrebné pozapájať káble.
ja mam ty E-class a 1 konektor k hlavnim svetlum se vymeni kus za kus, ale potom zpatecka, mlhovka a nejake cipovinky uz musis zapojit sam, na to by ani zadny konektor snad vymyslet nesel
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
U tech bmw je to jen ze prehodis jen zarovky jedine co se muselo napajet tak jsou ty prouzky co pokracuji na viku kufru
cruz LS
1.6 16v r.v.2011
1.6 16v r.v.2011
u nas se taky muselo pripojit viko kufru + pri brzde aby svitilo i to viko, u tech bmw je vyhoda ze diody maji jen na tech vnejsich castech pro brzdu pokud se nemylim, ne?
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
uz mas namontovane i predky?
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz