Zraz Furman 2012 ako bolo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Zraz Furman 2012 ako bolo
Všetk ým účastníkom zrazu Ďakujem sa účasť. A dúfam že štastne ste prišli domov .ja som už doma. a Ďakujem za pekný deň
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zraz Furman 2012 ako bolo
Bolo super,bol som rád ,že sme sa zas ,po čase stretli,bolo mi super s Vami,ešte raz ďakujem všetkým organizátorom. S obsluho na týchto jednodňových zrazoch si človek užije švandy,ale bolo super,aj žabiakovi sa páčilo,už cestou späť sa pýtal,koľkokrát sa vyspí ešte do Manína . Moje fotky sú tu.
http://alvin630.rajce.idnes.cz/Zraz_Piestany_29.01-12
http://alvin630.rajce.idnes.cz/Zraz_Piestany_29.01-12
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Mikikoti tak si to stihol - včera ti vystavili vodičák, dnes Diplom. Gratulujem.
Už doma, papučová kultúra. Rád som Vás stretol. Dovi na budúce.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
ďakujem a hlavne stastlivo dorazil aj domovIacobus píše:Mikikoti tak si to stihol - včera ti vystavili vodičák, dnes Diplom. Gratulujem.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Dík všem, taky již doma.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vdaka za prijemne stretnutie.
Osobne si myslim, ze cenu za najspinavsie/najzanedbanejsie/najskaredsie auto mohla patrit mne. Foxo mi to vyfukol - asi za to "tesnenie" okolo stresneho okna... Ale porota rozhodla tak, ako rozhodla
V kazdom pripade, som velmi rad, ze sa nas tam zislo dost vela a ze dosli aj ludia zo vzdialenych miest. Spoznal som dalsich kamaratov, pokecal so znamymi.
V kazdom pripade patri velke podakovanie lomngi-mu za organizaciu a vyber miesta.
p.s.: Avatar a avatar-ka (mladsia sestricka) boli tiez velmi spokojni za zazitok so zvieratkami a hojdackami
Hadam niekedy nabuduce ...
Osobne si myslim, ze cenu za najspinavsie/najzanedbanejsie/najskaredsie auto mohla patrit mne. Foxo mi to vyfukol - asi za to "tesnenie" okolo stresneho okna... Ale porota rozhodla tak, ako rozhodla
V kazdom pripade, som velmi rad, ze sa nas tam zislo dost vela a ze dosli aj ludia zo vzdialenych miest. Spoznal som dalsich kamaratov, pokecal so znamymi.
V kazdom pripade patri velke podakovanie lomngi-mu za organizaciu a vyber miesta.
p.s.: Avatar a avatar-ka (mladsia sestricka) boli tiez velmi spokojni za zazitok so zvieratkami a hojdackami
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Slava nazdar vyletu
Tak Nubirka ma za sebou testovacich 340 km, ktere zvladla na jednicku s hvezdickou
Srazik byl velmi povzbuzujici, rad sem videl "stare i nove" Daewaky a Chevroletaky.
A taky Vojtu s Jarkou v Jezove .... kdyz on je ten Jezov tak nejak po ceste ....
A ja se za skvely vykon Nubirky odmenil kouskem Master 18° tmavy, ktery ziskava momentalne prijemnou teplotu v lednicce
Tak Nubirka ma za sebou testovacich 340 km, ktere zvladla na jednicku s hvezdickou
Srazik byl velmi povzbuzujici, rad sem videl "stare i nove" Daewaky a Chevroletaky.
A taky Vojtu s Jarkou v Jezove .... kdyz on je ten Jezov tak nejak po ceste ....
A ja se za skvely vykon Nubirky odmenil kouskem Master 18° tmavy, ktery ziskava momentalne prijemnou teplotu v lednicce
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
V.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ked prides na aspon 5 zrazov spinavy tak bude aj tebe cestne platit diplom za najspinavsie Teda pardon v Manine minuly rok som sa pokusil umyt a vycistit tak len 4 tedavado píše:Vdaka za prijemne stretnutie.
Pacilo sa mi, Langosa som zas otestoval a zas mozem opravovat chyby Do mrazu domov som dosiel OK. Tesim sa na Olsovec a dufam ze sa tam stretneme 6x tolko ako nas bolo dneska minimalne
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Konecne som vypadol z domu a od roboty a stravil pekny den s fajn ludmi.Auto som odstavil o 22:00 kedze z Furmana sme sa este vybrali na nakupy.Fotky nejake mam tak zajtra ich sem dam.
Nissan NV200 1,6 81kw
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
Mazda 3 2,0 benzin 121kw r.v.2014
Kia Pregio 2,7 D
Chevrolet Aveo 1,4 74 kW r.v.2008+LPG
Honda Shadow vt 750 c6
člen AVEO Fanclubu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš za čo,Vado, ja som ich ccel všetkých 3 spolu odfotiť aj toho môjho s Tvojimi spolu,ale rozutekali sa mi ,taký malý žabiak ťažko obsedí na jednom mieste,ani my sme iní neboli v tom vekuvado píše:@alvin
Vdaka za foto.
http://alvin630.rajce.idnes.cz/Zraz_Pie ... G_0089.jpg
Zeby buduci avatar ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ahojte, aj ja sa pridavam so spokojnostou k ostatnym ... dakujem vsetkym zucastnenym a samozrejme hlavne organizatorovi . Nam sa "domov" (KE) podarilo prijst o cca 21:30 a chvalabohu vsetko v poriadku . Dakujem aj za fotky a pridavam aj svoje: http://sidik.ic.cz/ChevyZrazMotorestFurman.rar
...asi to bude trosku pomalsie stahovat, tak sa za to vopred ospravedlnujem
...asi to bude trosku pomalsie stahovat, tak sa za to vopred ospravedlnujem
Chevrolet Cruze 1.6 LS PLUS
7.4 l/100
7.4 l/100
ena útechy Lanos - Foxo.
4 miesto Nexia - Jomatov synovec.
3 miesto čierný Cruz - Mikikoti.
2 miesto Aveo HB - Eugo
1 miesto Aveo sedan - Jarík.
5 x kefa na umývanie a leštenia auta venoval CARMAX Ostané ceny som sponzoroval ja. Lekarnička Mercedes Diplomi, Vlajky , chrom lišty na nárazník. A dalsie drobné predmety. Poradie vybrali účastnici
4 miesto Nexia - Jomatov synovec.
3 miesto čierný Cruz - Mikikoti.
2 miesto Aveo HB - Eugo
1 miesto Aveo sedan - Jarík.
5 x kefa na umývanie a leštenia auta venoval CARMAX Ostané ceny som sponzoroval ja. Lekarnička Mercedes Diplomi, Vlajky , chrom lišty na nárazník. A dalsie drobné predmety. Poradie vybrali účastnici
Naposledy upravil(a) lomngi dne pon led 30, 2012 18:41, celkem upraveno 1 x.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas