žárovky
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: žárovky
a jeste prikladam obrazek tech zarovek
- Přílohy
-
- parkovaci-led-zarovka-t10-w.jpg (13.99 KiB) Zobrazeno 3056 x
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
- Reklama
No proste paráda Asi by nebol cez deň problém, keby si mal zapnuté akože iba obrysovky a pri tom by si mal vpredu takéto
voľačo, či? Svieti to podľa mňa dostatočne. Vyzeralo by to ako denné svietenie? Viem, že by to nebolo úplne kosher, proste recesia...
voľačo, či? Svieti to podľa mňa dostatočne. Vyzeralo by to ako denné svietenie? Viem, že by to nebolo úplne kosher, proste recesia...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
to jsi koupil na internetu?pokud ano dej pls odkaz, díky
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
Tak ty parkovačky jsou krasaves
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Koupil jsem je tady: LINK
Mozna to bude nekde i levnejsi, moc dlouho sem to nehledal. S postovnym to vychazi o neco draz, ale s tim se musi pocitat.
Premyslim ze tyhle si dam misto zarovek na zadni SPZ (at je pekne bile nasvicena - je tam stejna patice W5W) a dopredu si koupim nove TYTO silnejsi. Odrazi me jen ta cena 169,- za jendnu zarovku...
Mozna to bude nekde i levnejsi, moc dlouho sem to nehledal. S postovnym to vychazi o neco draz, ale s tim se musi pocitat.
Premyslim ze tyhle si dam misto zarovek na zadni SPZ (at je pekne bile nasvicena - je tam stejna patice W5W) a dopredu si koupim nove TYTO silnejsi. Odrazi me jen ta cena 169,- za jendnu zarovku...
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
já bych bral nějakou takovou silnou bílou led žárovku do vnitřního osvětlení, nemáš nějaký tip ? díky
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
Nevim co tam mame za zarovky, jeste jsem je nevyndaval
tak som prave kupil TUNGSRAM H4 MEGALIGHT +90 (Nitra firma AUTOPRIMA - cena 13,54 eur za 2 ks). skusim prist na to, ako ich vymenit
Naposledy upravil(a) Sajner dne pon led 30, 2012 15:01, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
Pozri si príspevky s obsahom slova "HASÁK"Sajner píše:tak som prave kupil TUNGSRAM H4 MEGALIGHT +90. skusim prist na to, ako ich vymenit
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
smire666 píše:Pozri si príspevky s obsahom slova "HASÁK"Sajner píše:tak som prave kupil TUNGSRAM H4 MEGALIGHT +90. skusim prist na to, ako ich vymenit
Nitra
Nitra
no takze som skusal vymenit ziarovku................
takmer som urval cele svetlo aj s celou prednou maskou a konektor sa ani nepomohol. mam na to ist dalej silou alebo je niekde skryty nejaky kusok cohosi, co treba niecim stlacit a konektor krasne vylezie?
takmer som urval cele svetlo aj s celou prednou maskou a konektor sa ani nepomohol. mam na to ist dalej silou alebo je niekde skryty nejaky kusok cohosi, co treba niecim stlacit a konektor krasne vylezie?
Nitra
Nitra
Ne-é, stiahni tú gumenú manžetu a myksluj to aj s ňou, pôjde to ľahšie...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
A já už jsem si tam dal ty Osram.No nic,to musím mít!!!naky píše:a jeste prikladam obrazek tech zarovek
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Taky jsem je uz pred temito mel, a dal jsem je pak misto zarovek na zadni SPZJožan píše:A já už jsem si tam dal ty Osram.No nic,to musím mít!!!naky píše:a jeste prikladam obrazek tech zarovek
No ale když to přepneš ručně tak to jde ne?naky píše:Ahoj,
dal jsem do prednich parkovacek bile diody s patici W5W, jedna zarovka vysla na 79,- Kc a vypada to celkem dobre, jen skoda ze v ramci automatickeho denniho sviceni nesviti automaticky jen tyto zarovky
Prikladam i foto jak to vypada, kdyz sviti parkovacka i H4 dohromady, tam uz je videt kontrast bila/zluta (mam tam H4 od GE+90%)
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza