Poruchy orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Poruchy orlanda
Zlatý Aveo 2,5 roku a měnili jen brdy kotouče a netěsnost chladiče jinak šlape jak hodinky
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Ja mám Cruze 2 roky a 1 měsíc a měnil jsem jenom spínač kufru.
Rovnou si musím zaklepat
Rovnou si musím zaklepat
Carthell Prg
Stačí si přečíst včerejší MF DNES, ona to ta rodinná auta mají asi dáno do vínku a přece se kupují a jezdí s nimi.milosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
Ja na to koukal v novinach, jde o to kolik ktera automobilka zaplati
S nexii jsem mel porad nejaky problemy, ted mam 6 let astru g a 2 roky astru h a krome bezneho servisu pohoda, pravda ted mi blblo zamykani za ridicem ale za 3 kila bylo opraveno takzeto se snad neda ani pocitat jako zavada A to jsem ani jedno auto nemel novy, kdyz za neco dam 400 papouchu pocitam ze 10 let mi to bude jezdit bez problem, no nebo aspon rekneme do 150t km.
S nexii jsem mel porad nejaky problemy, ted mam 6 let astru g a 2 roky astru h a krome bezneho servisu pohoda, pravda ted mi blblo zamykani za ridicem ale za 3 kila bylo opraveno takzeto se snad neda ani pocitat jako zavada A to jsem ani jedno auto nemel novy, kdyz za neco dam 400 papouchu pocitam ze 10 let mi to bude jezdit bez problem, no nebo aspon rekneme do 150t km.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravím Tě Miloši,
souhalsím s Tebou, že za ty prachy by měli být auta bez závad, ALE vem si, kolik stála nová Astra G v roce 2000 a kolik platů si za ní dal!
Dnes se prostě dělají auta jako spotřební zboží, relativně levné a s přiměřenou životností... Co se týká Orla, tak zatím jediná podstatná vada, kterou jsem zde četl, byla závada v motoru. Jinak jsou to prkotiny, které se objevují u každého auta.
souhalsím s Tebou, že za ty prachy by měli být auta bez závad, ALE vem si, kolik stála nová Astra G v roce 2000 a kolik platů si za ní dal!
Dnes se prostě dělají auta jako spotřební zboží, relativně levné a s přiměřenou životností... Co se týká Orla, tak zatím jediná podstatná vada, kterou jsem zde četl, byla závada v motoru. Jinak jsou to prkotiny, které se objevují u každého auta.
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
...nevidím v tom nič mimoriadne, je to bežné vychytávanie konštrukčných a montážnych chýb. Auto je ešte čerstvé, ono sa to ale zvykne zlepšovaťmilosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Mám už 4. auto a s žádným jsem nebyl tak spokojen, jak s Kalosem. Kromě nového výfuku jsem po 8 letech nemusel na nic šáhnout.smire666 píše:...nevidím v tom nič mimoriadne, je to bežné vychytávanie konštrukčných a montážnych chýb. Auto je ešte čerstvé, ono sa to ale zvykne zlepšovaťmilosh píše:Vy mate maximalne rok stary auta a uz resite tolik problemu a zavad?
Podle MF pro něj sice nic moc, ale já si říkám, proč vlastně ne opět Chevrolet? A kdo má takový poměr cena x výkon(výbava)?
My máme orliká z Renocaru a fakt super jednáni lepší než ve škodovce.vetr.roman píše:A zase je tu Brnak.A kdo je prodejce?(BS nebo Renocar,a spokojenost).marwinn píše:Nosislav
Tolik ve¨ěcí co jsme dostaly zdarma by ve škodovce musely doplacet. Zatím jsme zaplatily jen auto jinak jsme nic neplatily. Třeba paket za 17000 zdarma to by jiná značka neudělala.
Trabant 1974 0,6 4KW
Mazda 626 1982 2,0 59KW
Volvo 340 1989 2.0 83KW
VW Golf III Kombi 1997 1,9 TDI 66KW
Škoda Superb 2004 1,9 TDI 96KW
VW Passat Kombi 2004 po faceliftu 1.9TDi 98KW
Chevrolet Orlando 2011 1,8 104KW
Mazda 626 1982 2,0 59KW
Volvo 340 1989 2.0 83KW
VW Golf III Kombi 1997 1,9 TDI 66KW
Škoda Superb 2004 1,9 TDI 96KW
VW Passat Kombi 2004 po faceliftu 1.9TDi 98KW
Chevrolet Orlando 2011 1,8 104KW
KramarD píše:My máme orliká z Renocaru a fakt super jednáni lepší než ve škodovce.vetr.roman píše:A zase je tu Brnak.A kdo je prodejce?(BS nebo Renocar,a spokojenost).marwinn píše:Nosislav
Tolik ve¨ěcí co jsme dostaly zdarma by ve škodovce musely doplacet. Zatím jsme zaplatily jen auto jinak jsme nic neplatily. Třeba paket za 17000
zdarma to by jiná značka neudělala.
Zatím v očekávání, ale souhlasím, přístup a ceny jsou tam dobré.
tak už jsem právě volala na chevrolet asistence ... nemůžu nastartovat, svítí kontrolka motoru, baterku jsme zkoušeli dobít a jí to není ... nafta zamrzlá být nemůže, protože manža tankoval do octávky taky shellku v ten stejnej den na té samé a on jezdí ...
jen mi řekli, že zavolají asi za hodinku na zpět, že toho mají hodně ... tak jsem zvědavá, co kde jsme nevychytali ... nebo oni?
jen mi řekli, že zavolají asi za hodinku na zpět, že toho mají hodně ... tak jsem zvědavá, co kde jsme nevychytali ... nebo oni?
Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi (163 íhahá) ... smoke grey
Navíc dneska je vcelku teplo - dej vědět jak to dopadlo....
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Co ucpaný filtr pevných částic nebo pal. filtr
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
tak zatím dojel borec z ABA, zkusil to opět nastartovat přes kábly a nic, tak nabalil mojeho chlapa, jeli pro odtahovku a pro druhý auto ... pak uvidíme ...
Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi (163 íhahá) ... smoke grey
Proč RENOCAR volá ABA???????????????????????????????????? to je nějaký divný,oni nemají svoje lidi??? Čeho mají hodně?To ti neřekli? V Renocaru jsou pohádkáři Kolik to bude stát a kdo bude platit odtah??? V televizi o odtahovkách, ABBA,žlutý andělé a podobných podvodnících dávali pořad, fakt super Tak at jezdí zase
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To by melo byt v zaruce v ramci chevrolet asistence, zdarma prece
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se