Řetězy
Moderátor: Blue Lanos
Řetězy
Zdar, porizoval jsem si snehove retezy a zjistil jsem zajimavou vec - pokud nekdo koupil 17ky zimni, nedaji se na ne dat retezy, bacha na to. Asi tu nikdo takovy neni (a asi zatim nikdo retezy nekupoval ), tak to sem davam jako upozorneni pro pripadny novy vyber obuti na zimu
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Reklama
Re: Řetězy
Chrudoš čo takto si najprv prečítať manuál tam je to doslovne že pri použitých 17" kolesách sa nemajú používať snehové reťaze lebo aj tak je tam dosť málo miesta medzi kolesom a podblatníkom na prednej náprave
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
No...a co jsem napsal ja? Vy me upozornujete presne na to, na co jsem chtel upozornit ja Vsak kde jinde nez v manualu bych to zjistil? Ja jen ze jsem nedavno videl Cruze na origo 17 kolech, predpokladam, ze to bylo na zimnich gumach a investovat tolik penez do zimnich, pak zjistit, ze na ne retezy nedam, no dej pokoj 16 maji vyssi gumu, nezda se mi, ze by celkova vyska kola by byla tak rozdilna a vejdou se tam bezpecneji nez na 17, no je to zajimave.
Pokud to nekomu prijde jako zbytecna zajimavost, muzu smazat
Pokud to nekomu prijde jako zbytecna zajimavost, muzu smazat
- Scorpion.11
Taková otázečka a to, když jedeš do hor a máš značkou jasně dané, že musíš použít řetězy? Co potom teda?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Chrudosi este to nemaaaaz vydrz do jari
Skoda 105 l,Daewoo Kalos 1.4 sedan,Chevrolet Cruze 1.8 LT 7.6L
Aaano, Scorpion pochopil, presne tak jsem to myslel - jen jako upozorneni, samozrejme vyctene z prirucky a taky jsem predpokladal, ze malokdo priruku cte
Toz jsem byl zas aktivni jak blbec a taky jsem jak blbec dopadl Ale podle me nikdo 17 na zimu nekupuje, to jsou zbytecne penize a na zimu hlavne neprakticke. No a pokud se nekdo takovy nasel, hlavne at nejezdi do hor
Toz jsem byl zas aktivni jak blbec a taky jsem jak blbec dopadl Ale podle me nikdo 17 na zimu nekupuje, to jsou zbytecne penize a na zimu hlavne neprakticke. No a pokud se nekdo takovy nasel, hlavne at nejezdi do hor
1.Krajná možnosť je namiesto reťazí použiť tie textilné pi...ny na kolesá
2.Aj 16 sú možno na zimu zbytočné a podstatne drahšie ako najrozšírenejší zimný rozmer R15/195/65
3.......kua Chrudoš ty nemáš čo po večeroch robiť tak čítaš manuál?
2.Aj 16 sú možno na zimu zbytočné a podstatne drahšie ako najrozšírenejší zimný rozmer R15/195/65
3.......kua Chrudoš ty nemáš čo po večeroch robiť tak čítaš manuál?
jj, lepsi jak detektivka! Resil jsem retezy, tak me napadlo se na to podivat a domenka se potvrdila, jako nastvalo by me to, mit drahe zimni 17 a byt omezeny (...to jde vlastne i bez 17 kol, bez auta...bez vseho...a ze takovych lidi je! )
No nejrozsirenejsi rozmer je jedna vec, druha vec je, jake kola sezenes, aby na Cruze pasovaly a co je na brzdy jeste mozne. Co si pamatuju, v technicaku neco o R15 je, ale v dobe, kdyz jsem kola resil, jsem byl rad za jakekoliv R16, nebylo z ceho vybirat
No nejrozsirenejsi rozmer je jedna vec, druha vec je, jake kola sezenes, aby na Cruze pasovaly a co je na brzdy jeste mozne. Co si pamatuju, v technicaku neco o R15 je, ale v dobe, kdyz jsem kola resil, jsem byl rad za jakekoliv R16, nebylo z ceho vybirat
Áno máš pravdu, ešte to mám v živej pamäti, tiež keď som vtedy zháňal plechy, bol problém. Ale pamätám sa, že dokonca tu na fóre sa našli min. dvaja čo dávali zimné 17 na origo disky.
Tome myslis zimni 17ky? A o te nepouzitelnosti retezu jsi vedel? Ja teda retezy pouzil v zivote jen jednou, takze to asi neni az takova komplikace, ale omezeni to je
„Et tu, Brute?tomask píše:Já je mám
-
Ahoj,
v nejbližší době si budu potřebovat pořídit sněhové řetězy a vůbec si nevím rady Mam Chevrolet Cruze a rozměry pneu 205/60R16. Můžu vás poprosit o radu s výběrem na http://www.snehove-retezy-shop.cz/3155- ... ml#content?
Máte s nimi nějakou zkušenost?
Děkuji za pomoc a popř. osobní zkušenosti
v nejbližší době si budu potřebovat pořídit sněhové řetězy a vůbec si nevím rady Mam Chevrolet Cruze a rozměry pneu 205/60R16. Můžu vás poprosit o radu s výběrem na http://www.snehove-retezy-shop.cz/3155- ... ml#content?
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem asi před 2ma lety na Aukru nějaké německé za cca 500 kč a uplně v pohodě.. když vidím ty ceny co jsou v tom linku.. to je hrůzaElizabeth.Zlo píše:Ahoj,
Kupoval jsem tyhle
http://aukro.cz/snehove-retezy-arktis-v ... 47745.html
ale budu muset koupit nové větší protože jsem je měl na 406 a tam byly jen 15" vidím to na velikost N.
teď mám L musím je zkusit ale pochybuju že je tam dostanu ..
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406