murda píše:Chevrolet Cruze 5dv. hatchback. Koupil jsem nový vůz Chevrolet Cruze hatchback. Mám najeto cca 500 Km. Po ujetí cca 150 Km se mi začalo od někud z přední části vozu (méžná nápravy) ozývat velice nepříjemné a rušivé klepání a to při přejezdu kdejaké nerovnosti. Stačí třeba když je na silnici asfaltová záplata s jedním centimetrem rozdílu navýšení od vozovky. Po přejetí takového místa se klepání - bouchání okamžitě ozve. To nemluvím o dálnici Praha - Brno kde vzhledem ke stavu povrchu je jízda s tímto vozem katastrofa. Vzhledem ke stavu našich silnic se tento nepříjemný zvuk ozývá téměř stále. V jednom z autorizovných servisů kam jsem zajel, zvedli auto na hever, rukama zatahali za nápravu, vyzkoušeli vůli kol, poklepali na výfuk a závěr byl takový, že tam žádné vůle nejsou a tudíž to je v pořádku. Nadalo mi to a asi po týdnu jsem zajel v praze znovu do autorizovaného servisu, tam pro změnu se neobtěžovali ani auto zvednout na hever. Udělali pouze zkušební jízdu, samozřejmě se opět ozvalo rušivé klepání a po ukončení této jízdy mi bylo řečeno, tento jev je u těchto korejců běžný. Pokud mám s tímto jevem problém, neměl jsem si prý korejce kupovat a měl jsem jít do dražšího auta které to určitě dělat nebude. Dále mi řekli, že pokud chci dát auto skrze tuto závadu do servisu, musím počítat s tím, že mi do servisní knížky zapíšou, že nebyla shledána žádná závada. pokud Vás to rozčiluje, pusťte si hlasitějš rádio. Je toto normální stav? Mám totiž ještě jednu důležitou věc a tou je skutečnost, že ve stejný den jsme u prodejce koupili dva tyto vozy naprosto totožné 1,6 LT+. Musím říci, že u druhého vozu se tato chyba neprojevuje a vůz je naprosto bezvadný a zatím bez chyb. Má nejto obdobně cca 500 Km. K dyž jsem v onom servisu kde mi poradili koupit si dražší auto tuto skutečnost řekl, odpověď zněla / každé auto vyrobené v Korei je unikát / Jeden závady má a druhý třeba ne. Tím vše skončilo. Taková je moje zkušenost s autorizovaným servisem. Samozřejmě závadu budu řešit dál. Chtěl bych se zeptat, zda se obdobná závada někumu na voze projevila a zda byla zjištěna příčina závady. Dále se chci zeptat jaké máte zkušenosti s autorizovaným servisem Chevrolet. Díky za radu, a názor.
Měl jsem podobný problém , jemné klepání na přední pravé straně . Pomohla až na konec výměna tlumiče .