Ceny ORLANDA
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Ceny ORLANDA
Pri záväznej objednávke treba predložiť potvrdené "Vyhlásenie fleetovej spoločnosti." Toto má deklarovať, že auto bude využívané v obchodnom záujme firmy.
Nájdi niekoho, kto ti dá štempeľ, príp. ak máš ty firmu, oraz si ten papier aj sám...
Nájdi niekoho, kto ti dá štempeľ, príp. ak máš ty firmu, oraz si ten papier aj sám...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
... to same muzes dosahnout, pokud jsi zamestnan ve statni sprave nebo mas prukaz ZTP
...alebo takMatsonic píše:... to same muzes dosahnout, pokud jsi zamestnan ve statni sprave nebo mas prukaz ZTP
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Anebo delat u nejmenovane banky ktera ma taky dobre ceny na chevy a oply
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
anebo si udělat živnost třeba na nakládání vokurekmilosh píše:Anebo delat u nejmenovane banky ktera ma taky dobre ceny na chevy a oply
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To je jako kdyby ses koukal na oblohu a ptal se, co to tam sviti to velke zluteverny píše:A kdo je ten Palikx?pekrtek píše:verny píše:Zdar pánové, má někdo zkušenosti s Autobondem Karlovy Vary? Dostával jsem nabídky z Varů a Čimelic, nakonec vyhráli Vary, Orlando LT+ mi nabídli za 329000 s DPH, což je myslím super. Verny
S pražskou pobočkou jen ty výborné. Zejména s Palikxem.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
No lidi ktery tady jsou par mesicu neznaji vsechny cleny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Snáď to ale mladší členovia klubu doháňajú novšími autami
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
a ja som kupil 25.11.2011 a somspokojný
A výbava? Motor?
Inak gratulujem a veľa šťastných km
Inak gratulujem a veľa šťastných km
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
nebo stačí být zaměstnán u ČD a.s. , ale pozor každý prodejce odečítá jiná procenta z katalogové ceny. Já dostala 18% slevu ve Slavkově na LTZ 1.8 benzín , ale v Ústí nad Labem sleva byla pouze 8%smire666 píše:...alebo takMatsonic píše:... to same muzes dosahnout, pokud jsi zamestnan ve statni sprave nebo mas prukaz ZTP
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Zdravím všechny, tak už mi nové ORLANDO 1.8 LTZ stojí od včereška v garáži Máme z něj velkou radost, chodí na něm vše jak má. Jen jsem zjistil, že nemám přední plastový kryt na baterii, podle prodejce ho už MY 2012 nemají i když tam na něj jsou otvory. Jste na tom stejně? MY 2011 totiž mají schovaný pod krytem celou baterku
Ahoj, je to úplně jedno, záleží na prodejci kolik Ti dá, já se dostal z 359.900,-- na 329.000,--, jen díky tomu, že 2 se přeli a třetí (já) se smálHana píše:nebo stačí být zaměstnán u ČD a.s. , ale pozor každý prodejce odečítá jiná procenta z katalogové ceny. Já dostala 18% slevu ve Slavkově na LTZ 1.8 benzín , ale v Ústí nad Labem sleva byla pouze 8%smire666 píše:...alebo takMatsonic píše:... to same muzes dosahnout, pokud jsi zamestnan ve statni sprave nebo mas prukaz ZTP
Tak tomu hovorím šťastné a veselé Vianocedark425 píše:Zdravím všechny, tak už mi nové ORLANDO 1.8 LTZ stojí od včereška v garáži Máme z něj velkou radost, chodí na něm vše jak má. Jen jsem zjistil, že nemám přední plastový kryt na baterii, podle prodejce ho už MY 2012 nemají i když tam na něj jsou otvory. Jste na tom stejně? MY 2011 totiž mají schovaný pod krytem celou baterku
Nechápem, prečo by MY2012 ten kryt batérie mať nemohol...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
To je divný s tím krytem baterie. Podle VIN a některejch dalších znaků mám MY 2012 a kryt baterie mám, proč ho přestali dávat?!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99