Ceny ORLANDA
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Ceny ORLANDA
To ja tam mám také tie "kapsáčové" organizéry. Trochu zavadzajú pri sklápaní 2. rady no tú zatiaľ nevyužívam, takže
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Reklama
Zdar pánové, má někdo zkušenosti s Autobondem Karlovy Vary? Dostával jsem nabídky z Varů a Čimelic, nakonec vyhráli Vary, Orlando LT+ mi nabídli za 329000 s DPH, což je myslím super. Verny
Cena je to ta cena je na Fleet program?
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
To bude fleet. A bílá barva.
Nebo se pletu?
Ale za dobrou cenou se vyplatí zajet, v Jihlave máme taky prodejce Chevrolet a jel jsem do Slavkova...
Nebo se pletu?
Ale za dobrou cenou se vyplatí zajet, v Jihlave máme taky prodejce Chevrolet a jel jsem do Slavkova...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Je to na fleet,po odečtu DPH jsem na 264000,--, bílá, jinou nechci, nabízeli mi i černýho,ale měl jsem černýho sharana a vím co to znamená, když ho chceš mít pořád čistýho, na čistotu je nejlepší stříbrná, ale už je okoukaná, z Jihlavy a ze Slavkova jsem dostal shodný nabídky za 359900,--, ve Varech jsem domluvenej, že si na garančky můžu vzít svůj olej
verny píše:Zdar pánové, má někdo zkušenosti s Autobondem Karlovy Vary? Dostával jsem nabídky z Varů a Čimelic, nakonec vyhráli Vary, Orlando LT+ mi nabídli za 329000 s DPH, což je myslím super. Verny
S pražskou pobočkou jen ty výborné. Zejména s Palikxem.
Ahoj,
jen pro zajimavost me zajima, jestli je ma cena dobra, nebo me natahli.
Puvodne jsem mel za bile LTZ naftu s navi cenu po fleatu 439 000,- s DPH ted pred dodanim mi cenu zvedli na 456 300,- s DPH s vysvetlenim, ze dostanu model 2012 a puvodni cena byla pro model 2011 - to je bez odvolani a uz sem to tu nekde popisoval. Jen me zajima, jestli i tak ta cena je OK, nebo ne... Moc dik!!!
jen pro zajimavost me zajima, jestli je ma cena dobra, nebo me natahli.
Puvodne jsem mel za bile LTZ naftu s navi cenu po fleatu 439 000,- s DPH ted pred dodanim mi cenu zvedli na 456 300,- s DPH s vysvetlenim, ze dostanu model 2012 a puvodni cena byla pro model 2011 - to je bez odvolani a uz sem to tu nekde popisoval. Jen me zajima, jestli i tak ta cena je OK, nebo ne... Moc dik!!!
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
V te nove cene je zapoctena i ochrana sada, kterou ted k LTZ davaji "zdarma" je tam jako samostatna polozka za 7000,-
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Podle konfigurátoru na chevrolet.cz (ceník 1.12.2011) vychází cena 524900.-
Dobrý den, já jsem využil listopadové nabídky a pořídil jsem si Orlando 1.8 LTZ za krasných 364000,- (Fleetová cena) + ochranná sada zdarma. Auto je pěkný. Doufám, že mi nějaký ten pátek poslouží.
Škoda 120 (93-98)
Opel Vectra 1.6 "A" (05-07)
Opel Vectra 1.8 Caravan "B" (07-11)
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ
Opel Vectra 1.6 "A" (05-07)
Opel Vectra 1.8 Caravan "B" (07-11)
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ
Cena je to asi dobrá, já jsem LTZ nechtěl, není tam nic navíc užitečnýho, a 18" jsou zbytečný, a ochranná sada je pěknej tahák Chevroletu, stačí si koupit ochranné lišty prahů za 1000, jinak kára OK, mě přijde v lednu.safetyman píše:Dobrý den, já jsem využil listopadové nabídky a pořídil jsem si Orlando 1.8 LTZ za krasných 364000,- (Fleetová cena) + ochranná sada zdarma. Auto je pěkný. Doufám, že mi nějaký ten pátek poslouží.
A kdo je ten Palikx?pekrtek píše:verny píše:Zdar pánové, má někdo zkušenosti s Autobondem Karlovy Vary? Dostával jsem nabídky z Varů a Čimelic, nakonec vyhráli Vary, Orlando LT+ mi nabídli za 329000 s DPH, což je myslím super. Verny
S pražskou pobočkou jen ty výborné. Zejména s Palikxem.
Tak přeji hodně štastný kilometru bez nehod a at sloužísafetyman píše:Dobrý den, já jsem využil listopadové nabídky a pořídil jsem si Orlando 1.8 LTZ za krasných 364000,- (Fleetová cena) + ochranná sada zdarma. Auto je pěkný. Doufám, že mi nějaký ten pátek poslouží.
PodrobnePoky Ul píše:Tak přeji hodně štastný kilometru bez nehod a at sloužísafetyman píše:Dobrý den, já jsem využil listopadové nabídky a pořídil jsem si Orlando 1.8 LTZ za krasných 364000,- (Fleetová cena) + ochranná sada zdarma. Auto je pěkný. Doufám, že mi nějaký ten pátek poslouží.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
ahojte, prosim ake su podmienky pre ziskanie tej fleetovej ceny?