MATÍZ CLUB CZ
Moderátor: Blue Lanos
Re: MATÍZ CLUB CZ
OK a kolik Vás tedy k dnešnímu dni je ?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- Reklama
Ahoj,conpet píše:OK a kolik Vás tedy k dnešnímu dni je ?
sice nevím, k čemu Ti to bude dobré, ale včetně absolutně nečinných členů (což jsou 2/3) je nás 56. Nikde to neuvádím a doufám, že ani Ty to nebudeš zveřejňovat. Fakt nestojím o to, aby se toho zase chytil nějaký rejpal a zase by rozvinula nějaká blbá diskuze. Protože týden nebudu na svém počítači, kde mám kompletní evidenci, nemůžu sloužit přesnějšími údaji. Fakticky ale nechápu, k čemu Ti tato informace bude dobrá.
Měj se.
Vojta
Vojto neboj jen mě to tak prostě napadlo a nikde jsem to nenašel, tak jsem se prostě zeptal, to je celý
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
-------------------Vojta píše:Seznam samozřejmě existuje - vedu komplet evidenci. Většina členů ho má, ale jen s Nickem a městem bydliště. Nepovažuju ale za nutné ho zveřejňovat.
Zdravim všechny na foru a Matízkáře zvlášt' ... nedivím se partafíru " Vojtovi " k jeho postoji kolem dění či lépe nedění ... členů Matiz clubu. Seznamově je nás spousta a také to bylo znát několik roků účastí na srazech ale poslední dobou se ten nezájem o dění v clubu projevuje i tam ... a to netěší ... spoustu nových členů ani neznáme neb nikam nejezdí . Klucí a dívky ... zima se přehoupne a budete očekáváni na " Hlavním jarním srazu " stále snad ještě platí, že v jednotě je síla ahoj všem " Vazoun " / Vojto promin', ale neovládnul jsem se trošičku /
Jelikož mi přišel mejl ohledně fora, tak jsem se na něj podíval.
přiznám se, já jsem jeden z těch neaktivních členů
Kdysi dávno jsem se přihlásil, dodnes mám tričko a občas ho nosím na různé turistické výlety. Co se týká srazů a podobně, nikdy jsem na žádným nebyl. Naštěstí pro ostatní. Já jsem motorista uživatel, auto používám k přemístění se z bodu A do bodu B, toť všechno, podle toho také můj matýsek vypadá, je omlácený a odřený ze všech stran,na srazu by dělal jen ostudu, navíc většina srazů byla od nás daleko a moje pracovní nasazení mi nedovoluje se " někde poflakovat" o víkendech.
Tolik na mojí omluvu.
Ať Vám matýsci jezdí.
Kdysi dávno jsem se přihlásil, dodnes mám tričko a občas ho nosím na různé turistické výlety. Co se týká srazů a podobně, nikdy jsem na žádným nebyl. Naštěstí pro ostatní. Já jsem motorista uživatel, auto používám k přemístění se z bodu A do bodu B, toť všechno, podle toho také můj matýsek vypadá, je omlácený a odřený ze všech stran,na srazu by dělal jen ostudu, navíc většina srazů byla od nás daleko a moje pracovní nasazení mi nedovoluje se " někde poflakovat" o víkendech.
Tolik na mojí omluvu.
Ať Vám matýsci jezdí.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.................helic píše:Jelikož mi přišel mejl ohledně fora, tak jsem se na něj podíval.
Tolik na mojí omluvu.
Ať Vám matýsci jezdí.
Díky kolegáčku za přiznání se ... " Daewoo srazy " to nejsou jen profláknuté víkendy, ale setkání kamarádů, přátel a příznivců značky Matiz ... vždyt' ten můj už táhne na 10 rok a nemám jej jen na parádu ale slouží pro potěšení nám i vnukům . Škoda že jsem Tě nepoznal dříve .
....................
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE/II.o8 r.v. 07/2002 - sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2012
Dalsi vojin se hlasi....Svestkovy Matysek 2000 SE z kokorinska je pripraven.
Mazlicek Matěj 0,8i 2000 SE klimka,pytle,servo,elektricka okenka svestkova modr + protipsi uprava,aby nam ho nas pes nekde nezahrabal. :)
Mercedes W124 250TDT automat -plna naloz
Alhambra 1.9Tdi 96kW De luxe automat -plna naloz + 6xokna v el,dvojzonova klima,bufik na DO,vyhrivana okna,7mist atd
Alhambra 1.9Tdi 96kW De luxe automat -plna naloz + 6xokna v el,dvojzonova klima,bufik na DO,vyhrivana okna,7mist atd
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
..........................Dusic píše:Dalsi vojin se hlasi....Svestkovy Matysek 2000 SE z kokorinska je pripraven.
Tak vítej mezi nás kolego a zkus navázat kontakt na partafíru Matiz clubu " Vojtu " ... čau Vazoun
Diky Vazoune za privitani,
podle prispevku jsi hodne stabilni prispevatel a o to vic si Tveho uvitani vazim. Doufam, ze moje clenstvi nebude jen o chvilkovem nadseni a za par mesicu se nestanu neaktivni bunkou. Zatim to neplanuju a naopak hodlam se aktivne zapojit.
Jelikoz jsem trosku od elektriky a programovani,jeden z mych planu je si doma vytvorit diagnostiku na Matěje s tim,abych mohl resit problemy a vyzvy s RJ.Zatim se mi to podarilo u vsech aut,ktera prosla mou garazi krom Trabantika a nynejsiho Mercedesa,jelikoz oba RJ nemaji .
A protoze se aktivne zajimam o hudbu a stavbu aparatur pro velke prostory,tak mam vyzvu udelat si hudbu do malych prostor (dle meho nazoru umi poradna aparatura hrat velice kvalitne i potichu a hraju sobe,ne lidem venku a musim slyset motor).
Posledni polozka je takova,ze jsem si koupil domu temer mrtve auticko a to I.SE 2000 za 20.000,-kc s tim,ze chci auto na vrtani a hrani v dilne (Do jara s nim budu jezdit do prace,pak manzelka. )..a taky trochu protoze mi bylo lito,jak se smutne dívá. V Chevroletu mi bylo po hodinove prohlidce receno,ze maji smutnou zpravu a oprava auta bude draha,pokud se vubec vyplati..pote mi vyjmenovali zavady o kterych jsem jiz sam vedel...dokonce si nevsimli KO loziska v levem zadnim kole...Divili se memu klidu a kdyz jsem jim vysvetlil,ze jsem nekoupil funglovku a 11let stare auto musi byt rozbite,tak na me koukali jak na debila...odhad prvni casti opravy u nich byl 30tis...ja myslim,ze ho dam do kupy cely za 30t...nepocitam naradi,ktere nemam,jako je napriklad pneumaticky povolovak na rozvody i kdyz pri sve postave (186cm 110kg) ho mozna nebudu potrebovat. . Hodlam Matěje zrenovovat do co nejlepsiho stavu.Vse si budu delat sam vcetne fotodokumentace,kterou jsem v pripade zajmu schopen poskytnout i tomuto foru. Snad mi v pripade problemu poradi nekdo odsud jako oboustranna spoluprace.
Vojta kontaktovan a snad vsechny udaje uz taky odeslány. Predem se omlouvam vsem uzivatelum fora za moje prispevky bez diakritiky,ale hacky a carky pisu pouze,abych zamezil duplikaci slov (odeslany => mozna duplikace-odeslány,odeslaný). Holt jsem takovy a jako programator se zapnutou anglickou klavesnici uz se asi nepredelam. Dale se omlouvam za trosku obsahlejsi prispevky. Jsem zvykly psat podrobne,ale snad se dokazu adaptovat a prispivat v nejake vic strohe forme.
podle prispevku jsi hodne stabilni prispevatel a o to vic si Tveho uvitani vazim. Doufam, ze moje clenstvi nebude jen o chvilkovem nadseni a za par mesicu se nestanu neaktivni bunkou. Zatim to neplanuju a naopak hodlam se aktivne zapojit.
Jelikoz jsem trosku od elektriky a programovani,jeden z mych planu je si doma vytvorit diagnostiku na Matěje s tim,abych mohl resit problemy a vyzvy s RJ.Zatim se mi to podarilo u vsech aut,ktera prosla mou garazi krom Trabantika a nynejsiho Mercedesa,jelikoz oba RJ nemaji .
A protoze se aktivne zajimam o hudbu a stavbu aparatur pro velke prostory,tak mam vyzvu udelat si hudbu do malych prostor (dle meho nazoru umi poradna aparatura hrat velice kvalitne i potichu a hraju sobe,ne lidem venku a musim slyset motor).
Posledni polozka je takova,ze jsem si koupil domu temer mrtve auticko a to I.SE 2000 za 20.000,-kc s tim,ze chci auto na vrtani a hrani v dilne (Do jara s nim budu jezdit do prace,pak manzelka. )..a taky trochu protoze mi bylo lito,jak se smutne dívá. V Chevroletu mi bylo po hodinove prohlidce receno,ze maji smutnou zpravu a oprava auta bude draha,pokud se vubec vyplati..pote mi vyjmenovali zavady o kterych jsem jiz sam vedel...dokonce si nevsimli KO loziska v levem zadnim kole...Divili se memu klidu a kdyz jsem jim vysvetlil,ze jsem nekoupil funglovku a 11let stare auto musi byt rozbite,tak na me koukali jak na debila...odhad prvni casti opravy u nich byl 30tis...ja myslim,ze ho dam do kupy cely za 30t...nepocitam naradi,ktere nemam,jako je napriklad pneumaticky povolovak na rozvody i kdyz pri sve postave (186cm 110kg) ho mozna nebudu potrebovat. . Hodlam Matěje zrenovovat do co nejlepsiho stavu.Vse si budu delat sam vcetne fotodokumentace,kterou jsem v pripade zajmu schopen poskytnout i tomuto foru. Snad mi v pripade problemu poradi nekdo odsud jako oboustranna spoluprace.
Vojta kontaktovan a snad vsechny udaje uz taky odeslány. Predem se omlouvam vsem uzivatelum fora za moje prispevky bez diakritiky,ale hacky a carky pisu pouze,abych zamezil duplikaci slov (odeslany => mozna duplikace-odeslány,odeslaný). Holt jsem takovy a jako programator se zapnutou anglickou klavesnici uz se asi nepredelam. Dale se omlouvam za trosku obsahlejsi prispevky. Jsem zvykly psat podrobne,ale snad se dokazu adaptovat a prispivat v nejake vic strohe forme.
Mazlicek Matěj 0,8i 2000 SE klimka,pytle,servo,elektricka okenka svestkova modr + protipsi uprava,aby nam ho nas pes nekde nezahrabal. :)
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezké odpoledne teda kolego " dusicu " uvedl jsi se perfektně a to nejen mně ale určitě i ostatním kolegům MATÍZKÁŘŮM udělá radost Máme už takových šikulků v našem MATIZ clubu několik a Ti nás laiky jako jsem vlastně JÁ nikdy ve štychu nenechali. Počítám Tě mezi fachmany a slibuji si že poradíš i Ty. V Matiz clubu patřím věkově mezi nejstarší 73 a jsem pouze samouk ale snažím se, můj měl v červenci 9 roků a je stále spolehlivý Zdravím
...........................
Člen Matiz clubu reg.člen č.20
Matiz SE/II.o.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 -- STK+Emise do 07/2012
...........................
Člen Matiz clubu reg.člen č.20
Matiz SE/II.o.8 r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U 38 -- STK+Emise do 07/2012
Krasny den pratele Kindervajicek,
Vazoune...nedbej na vek...do 2mesicu se budu snazit nalanarit do Matize sveho dedecka 77 a babicku 74..Bylo by to jejich pate!!! auto v zivote (Tatra 57,Moskvic,Skoda120L a Favorit) Snazim se je presvedcit,ze Matiz sice neni nejkrasnejsi,nejbezpecnejsi a nejlepsi auto,ale k tem jejich 5.000km rocne po okrese,spis po doktorech a nakupech je to lepsi stroj,nez Favorit...uz jen kvuli servu a pytlikum,pojistce a rychlosti topeni na jejich skrehly schranky....vlastne jelikoz jim delam servis,tak mam plan,ze sezenu Mateje,privezu,vezmu krumpac,uspim Favorita ranou krz kapotu do motoru,odhlasim,prehlasim a bude to ) K Favoritu nikdo nema vztah.Deda chtel zustat u Skodovky a tak v roce 2007 koupil Favorita...Skodu 120l,kterou mel predtim koupil v roce 1983 novou a roku 2007 ji odvezl plne pojizdnou a temer nedotcenou korozi (vsude byla neproniknutelna vrstva rezistinu ) do srotu,kde ji nechal zmackat...obrecel...Favorita nebude litovat nikdo...Takze ted natrenuju generalku na svem stroji a pak uz jako fachman udelam Matize dedovi...a jelikoz je to pocitacovy mág,tak si myslim,ze se tu potom brzy objevi.. a jestli tohle pak precte,tak budu jako bonus jeste bit.
Vazoune...nedbej na vek...do 2mesicu se budu snazit nalanarit do Matize sveho dedecka 77 a babicku 74..Bylo by to jejich pate!!! auto v zivote (Tatra 57,Moskvic,Skoda120L a Favorit) Snazim se je presvedcit,ze Matiz sice neni nejkrasnejsi,nejbezpecnejsi a nejlepsi auto,ale k tem jejich 5.000km rocne po okrese,spis po doktorech a nakupech je to lepsi stroj,nez Favorit...uz jen kvuli servu a pytlikum,pojistce a rychlosti topeni na jejich skrehly schranky....vlastne jelikoz jim delam servis,tak mam plan,ze sezenu Mateje,privezu,vezmu krumpac,uspim Favorita ranou krz kapotu do motoru,odhlasim,prehlasim a bude to ) K Favoritu nikdo nema vztah.Deda chtel zustat u Skodovky a tak v roce 2007 koupil Favorita...Skodu 120l,kterou mel predtim koupil v roce 1983 novou a roku 2007 ji odvezl plne pojizdnou a temer nedotcenou korozi (vsude byla neproniknutelna vrstva rezistinu ) do srotu,kde ji nechal zmackat...obrecel...Favorita nebude litovat nikdo...Takze ted natrenuju generalku na svem stroji a pak uz jako fachman udelam Matize dedovi...a jelikoz je to pocitacovy mág,tak si myslim,ze se tu potom brzy objevi.. a jestli tohle pak precte,tak budu jako bonus jeste bit.
Jeste malickost...kde nakupovat nahradni dily? V Krci? potrebuju toho hodne a rad bych spolehliveho dodavatele.
Zatím všecko, co jsem potřeboval, jsem koupil v Krči. Ale jednoznačně nejlevněji je v Polsku.
Dnes mi dorazila clenska obcanka. Je to super...chci se zeptat,jestli je nejaka kasa matiz klubu,ze ktery se tyhle veci delaji,nebo je to Vojto ciste Tvoje iniciativa...Klido poslu nejakou tu pajcku,nebo i vic do kasy jak klubove,tak Tvoji,protoze nezalezi na tom,kolik to stoji,ale je v tom prace,a hlavne cas....jelikoz vim,jak draha je moje hodina prace,tak..ale to je fuk..Vojto velkej dikec za potesujici psani s prukazkou a kalendarem...manzelka velmi ocenila pismo na obalce (Je ucitelka CJ a dlouho se zajima o grafologii) ..Takze pokud je nejake konto a znama vyse clenskeho prispevku,tak bych to rad vedel....klidne i mailovou cestou. Diky.
Jeste malickost...Kalendar akci,srazu apod. ? Je nekde k mani? Nenalezl jsem ani prislusne vlakno,nebo uz pro oci nevidim.