Maximální rychlost?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Maximální rychlost?
Tak na normalni ceste je to sebevrazda! Ja to zkousim vetsinou treba v nedeli rano na kvalitni dalnici, jinak je to prasarna. A ty mas diesel, ten (ac to nerad priznam ) fici precejen svizneji nez benzin, tam je to jednodussi
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Reklama
Tedy pánové, tady to je jak na schůzi rybářského spolku
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
A co znamena normalna cesta? Ak je to centrum tak dovi a ak dialnica, tak slabe
Chrudosu, navigacia ukazovala viac ako tachometer, preto som sa divil. Ale to su proste nase naslapaneeee diesleeee!
Chrudosu, navigacia ukazovala viac ako tachometer, preto som sa divil. Ale to su proste nase naslapaneeee diesleeee!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Jazyk v poho, človek si zvykne... svokrovci tam v okolí majú chalupu ( 30 km odtiaľ ) a tých susedov, čo tam majú by som so žiadnymi nemeniltomask píše:Je tam jsem byl v létě ale nemám Z ale AL a asi i jiné auto jak si viděl
Jazyk jakým mluví ve V. Mederi (Mederovi) mně málem zabyl
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Chrudosi, tak nez pojedes, doporucuji mit v nadrzi MaxxMotion z Omv na Hradecky. Jezdi lepe jak Carrera. Je to Rakouska verze ceske Carrery a nelekni se zaberu uz od dva a pul
Falled in love with Chevy Cruze 1.8 LTZ hatchback.
Jo jazyk v pohodě, já jenom sjem chtěl říct že to vypadá fakt komicky když maďar mluví slovensky (to jejích skloňování je super) proti lidem jaké koly národnosti nemám problém.smire666 píše:Jazyk v poho, človek si zvykne... svokrovci tam v okolí majú chalupu ( 30 km odtiaľ ) a tých susedov, čo tam majú by som so žiadnymi nemeniltomask píše:Je tam jsem byl v létě ale nemám Z ale AL a asi i jiné auto jak si viděl
Jazyk jakým mluví ve V. Mederi (Mederovi) mně málem zabyl
Jinak v práci zaměstnávam 5-6 narodností a při nějaké debatě to je fakt zábavný.
Carthell Prg
Tak to áno Ale ani tá intonácia nie je na zahodenie
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Nainstaloval jsem si GPS meter. Při ručičce někde ve 2/3 vzdálenosti mezi 220 a ikonou autostěrači (230-235) mám na GPS 218... Ale i tak slušný
Falled in love with Chevy Cruze 1.8 LTZ hatchback.
som raz siel na felde dolu kopcom 160 a uz by som to neopakovalPolgari píše:ja som siel na felde 170 a som som myslel, ze uz vzlietnem kazdu chvilu btw ... ja som skusal raz na normalnej ceste a pri 180 som sa uz bal tak som pustil nohu ale slo by to aj o dost viac si myslim
Ale k tomu diesel Cruze 120kW, z vlastnej skusenosti : na rovine plny kotol v dohladnej dobe prekroci 205 km/h (podla GPS som sa dostal na 207), rucicka uz ukazuje minimalne o 10 viac, nemyslim ze sa da dostat o moc dalej, mozno na 210.
Ak niekto tvrdi 230 podla GPS, tak jedine z kopca a priaznivym vetrom, pri tych 200 uz ale na 17" originalnych letnych gumach zacina Cruze dost plavat, tak radsej opatrne, nech sa dozijete aj lepsich aut ( nieze by bol Cruze zly za tie $$).
Tak já sem taky přidám svou maximálku možná se tam někteří učastníci poznají nebo aspoň své Auta.
druhé videjko je už jen na maximálku.
je to po cestě z Olšovce 2012
1.http://www.youtube.com/watch?v=toBIYBtj ... e=youtu.be
2.http://www.youtube.com/watch?v=GSOtoHGT ... e=youtu.be
za kvalitu se omlouvám, ono točit videjo a řídit v takové rychlosti nejde ještě když je takový provoz
druhé videjko je už jen na maximálku.
je to po cestě z Olšovce 2012
1.http://www.youtube.com/watch?v=toBIYBtj ... e=youtu.be
2.http://www.youtube.com/watch?v=GSOtoHGT ... e=youtu.be
za kvalitu se omlouvám, ono točit videjo a řídit v takové rychlosti nejde ještě když je takový provoz
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
NJ.. Já vím.
Tico,Nexia,Kalos
S tým natáčaním to nie je problém horšie je to s vodičmi ktorí nevedia že majú spätné a to že im ukazuje tachometer 130km/h a idú v ľavom jazdnom pruhu a myslia si že rýchlejšie sa ísť nemôže a maximum je keď autobus idúci 92km/h predbieha kamión ktorý ide 90km/h vám poviem že zo 180 až 200km/h dobrzdiť na tých 90 nie je žiadna sranda a potom polícia tiež nie je zhovievavá poznám to všetko za 4roky čo mám vodičák už niečo vyše 600eur išlo do štátnej pokladnice aspoň že nemáme body ako v česku to by som mal vodičák viac v čistiarni ako u seba
Biely Cruze 1.6 LS PLUS