NEXIA SRAZ - Milovice jaro 2005 - hodnocení + fotky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mimoňské války, jako každý rok, ale tohle tady probírat nebudeme. Tady se prosím držte tématu, a ten je Nexia sraz!!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
sraz
Z Plzně nás pojede kolem 10ti. Samozřejmě se můžeš přidat...S.v.o.b.i.k píše:To vás lidi nemůže být pár i z Plzně...To asi pojedu sám,ale Vanda mi psala,že až bude sraz tak taky pojede,tak to budem aspoň 2...Ale tam nás bude snad hodně....
www.kadett.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sraz
Počítam,že si od kadeťáků?Moc rád se přidam...Dej mi včas vědět v kolik a odkud se bude odjíždět a budu tam...Sem rád,že nemusim jed sám,nevim kde bych to hledal..vaurien píše:Z Plzně nás pojede kolem 10ti. Samozřejmě se můžeš přidat...S.v.o.b.i.k píše:To vás lidi nemůže být pár i z Plzně...To asi pojedu sám,ale Vanda mi psala,že až bude sraz tak taky pojede,tak to budem aspoň 2...Ale tam nás bude snad hodně....
www.kadett.cz
Ozvu se. Určitě budeme mít těsně před velkým srazem v Milovicích náš malý lokální plzeňský srázek, kde si domluvíme itinerář cesty. Kdyžtak bys mohl přijet i tam..S.v.o.b.i.k píše:Počítam,že si od kadeťáků?Moc rád se přidam...Dej mi včas vědět v kolik a odkud se bude odjíždět a budu tam...Sem rád,že nemusim jed sám,nevim kde bych to hledal..vaurien píše:Z Plzně nás pojede kolem 10ti. Samozřejmě se můžeš přidat...S.v.o.b.i.k píše:To vás lidi nemůže být pár i z Plzně...To asi pojedu sám,ale Vanda mi psala,že až bude sraz tak taky pojede,tak to budem aspoň 2...Ale tam nás bude snad hodně....
www.kadett.cz
Nexia sraz
Hrozně jsem se těšil, že přijedu na sraz, ale bohudíky se toho poloauta naprosto zastaralé koncepce a otřesných jízdních vlastností, u kterého je jedinou výhodou snad jen pohodlné zadní sedadlo odněkud z obýváku-asi z KLDR - zbavuji !! A za fantastických 70 000 Kč, což je na ročník 1996 v průměru o 10 000,- Kč méně než za Feldu 1,6.
Tak zlomte vaz na srazu a hlavně tam všichni dojeďte (dohrkejte se).
Vážně, zbavte se Nexie jako já, dokuď je čas a má to auto ještě aspoň nějakou hodnotu !!
Tak zlomte vaz na srazu a hlavně tam všichni dojeďte (dohrkejte se).
Vážně, zbavte se Nexie jako já, dokuď je čas a má to auto ještě aspoň nějakou hodnotu !!
I to je nazor, ale my radsi budeme jezdit v nasich nexiich nez v rezatych a drahych felaciich
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo,rád přijedu i na plzeňskej minisrázek...tak se ozvi...vaurien píše:Ozvu se. Určitě budeme mít těsně před velkým srazem v Milovicích náš malý lokální plzeňský srázek, kde si domluvíme itinerář cesty. Kdyžtak bys mohl přijet i tam..S.v.o.b.i.k píše:Počítam,že si od kadeťáků?Moc rád se přidam...Dej mi včas vědět v kolik a odkud se bude odjíždět a budu tam...Sem rád,že nemusim jed sám,nevim kde bych to hledal..vaurien píše: Z Plzně nás pojede kolem 10ti. Samozřejmě se můžeš přidat...
www.kadett.cz
Sraz Milovice
Tak že pokud se ještě něco nezmění, tak sraz bude 14.5.2005
Info bude jako vždy na kadett.cz
Jakub Vás bude určitě ještě informovat.
Rom@n - Kadett.cz
Rom@n - Kadett.cz
Re: Sraz Milovice
Doufam ze to neni zrovna v dobe kdy je sraz v Mimoni???Rom@n píše:Tak že pokud se ještě něco nezmění, tak sraz bude 14.5.2005
Rom@n - Kadett.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ted na to koukam, neni, Mimon je o tyden driv
Termín srazu
U nás na Kadett.cz se vedla okolo terminu velká debata,ono dost lidí se do Mimoně chystá a tak snad už konečně bude termín 14.5. finální
-
- Kontaktovat uživatele:
Registrace na sraz
Ahoj Kluci,tak už na Kadett.cz beží registrace na sraz,zatím je tam jen jediná Nexie, to je ale ostuda Měli by jste s tím něco dělat, když se pořád kasáte,že Vás tam bude víc jak Kadeťáků
Rom@n
Kadett.cz
Rom@n
Kadett.cz
Re: Registrace na sraz
No ja sem nemocnej, takze u PC ted tyden moc sedet nebudu, ale registrovat se hned jduRom@n píše:Ahoj Kluci,tak už na Kadett.cz beží registrace na sraz,zatím je tam jen jediná Nexie, to je ale ostuda Měli by jste s tím něco dělat, když se pořád kasáte,že Vás tam bude víc jak Kadeťáků
Rom@n
Kadett.cz