serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
Nevím čemu Zděnku nerozumíš, garančka je po 15000 km.
Jasné jak facka, a jak jsem psal na prvních stranách o tompíše Karol, schnapi, tomce adt, adt.......
Dělej tak jak ti napsal prodejce do knižky a maš klid.
Jasné jak facka, a jak jsem psal na prvních stranách o tompíše Karol, schnapi, tomce adt, adt.......
Dělej tak jak ti napsal prodejce do knižky a maš klid.
Carthell Prg
- Reklama
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Tome, nevím, jestli si neděláš srandu, ale nejsem typ hádavý, tak na to kašlu
Prodejce mi říkal a mám to napsané i v servisce, že po 30 000. Jiný dealer, který mi tu servisku dělal mi napsal příště po 15 000.
Nic méně jsem to dnes obvolal a je to blbost, můžu jít až po 30 000 jako na začátku. Přesně tak, jak se píše na prvních stránkách...
Prodejce mi říkal a mám to napsané i v servisce, že po 30 000. Jiný dealer, který mi tu servisku dělal mi napsal příště po 15 000.
Nic méně jsem to dnes obvolal a je to blbost, můžu jít až po 30 000 jako na začátku. Přesně tak, jak se píše na prvních stránkách...
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Mě prodejce říkal po 15000 km, taky jsem se odkazoval na servisní knížku kde píšou 30000 km.
Informoval jsem se ve více servisech a říkali 15000 km, dokonce jsem volal i do centra chevroletu a potvrdili mi 15000 km. Srandu si nedělám ale asi jsem nepochopil správně tvoji otázku.
Informoval jsem se ve více servisech a říkali 15000 km, dokonce jsem volal i do centra chevroletu a potvrdili mi 15000 km. Srandu si nedělám ale asi jsem nepochopil správně tvoji otázku.
Carthell Prg
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Máš jinak pravdu. Ptali se mě vždy na rok výroby. Když jsem řekl 2010, tak je to dále po 30 000. Problém nastal tak, že od 2011 se chodí po 15 000 a ten co mi to do servisky při garančce napsal to prostě spletl. Popkud bych měl jako ty r.v. 2011, jdu po 15 000. Tak a je to.
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Já mám 12/2009 ale to je jedno jak vidím maji v tom bordel.
A nebo to dělají na přeskáčku a rok 2012 bude zase 30000 km
A nebo to dělají na přeskáčku a rok 2012 bude zase 30000 km
Carthell Prg
Caute vsetci,
tak bol som na 2.garancke vo Fancare. Urobili standard+som chcel som aby mi odstranili jemne cvaknutie, ktore pocut ked auto dlhsie stoji hned po rozbehu (urobi to iba raz nastastie), ale to sa im nepodarilo. Jemne vrzgajuca spojka zatial nevrzga. No a volant sa mi zacal trochu supat, tak ze mi ho opravia, ale tyzden tam musim nechat auto . Co nemozem, lebo nemam nahradne auto, takze rozmyslam co spravit...
No a olej story - doniesol som si olej 5W40 (na prvej garancke mi taky dali) a hovorim ze je v kufry nech ho pouziju. Ked som si auto vyzdvihol, tak som mal nauctovany olej, ale hned sa to vysvetlilo, lebo pracovnik co ma prijmal na to zabudol. Tak som navrhol, ze nech mi to odpocitaju a nechaju si ten co som doniesol. Ale chlapik (bolo citit ze chytal na mna trosku nervy , aj ked oni sa pomylili...co uz) povedal ze uz maju predpisany 5W30 takze im je na nic...
Takze nakoniec mi ho dali zadarmo , co ma velmi prijemne prekvapilo a teraz mi ostalo 6 litrov oleja v kufry 5W40...Nechce niekto? Kupil som ho za 72.- eury... Dajte vediet...
faktura:
1. prehliadka po 30t km - 53.-
2. diagnostika scan v ramci servis. prehliadky - 11,16.-
3. Premazanie spojkoveho pedalu - 1,67.-
4. kontrola+premazanie kulisy riadenia - 3,34.-
5. skusobna jazda - 5,38.-
6. vlozka ol.filtr - 28,02.-
7. podlozka - 1,68.-
8. odmastnovac - 3,60.-
9. filter AC - 16,18.-
10.pasta-mazadlo - 3,00.-
11. olej 0.-
SPOLU 127,80.-, dalsia prehliadka o 30t km.
Celkovy cas asi 3 hodinky, cenu ok a olej zadarmo super, cvaknutie neodstranene, pristup normal. Takze davam 9 bodov z 10.
Olej zadara proste potesi
tak bol som na 2.garancke vo Fancare. Urobili standard+som chcel som aby mi odstranili jemne cvaknutie, ktore pocut ked auto dlhsie stoji hned po rozbehu (urobi to iba raz nastastie), ale to sa im nepodarilo. Jemne vrzgajuca spojka zatial nevrzga. No a volant sa mi zacal trochu supat, tak ze mi ho opravia, ale tyzden tam musim nechat auto . Co nemozem, lebo nemam nahradne auto, takze rozmyslam co spravit...
No a olej story - doniesol som si olej 5W40 (na prvej garancke mi taky dali) a hovorim ze je v kufry nech ho pouziju. Ked som si auto vyzdvihol, tak som mal nauctovany olej, ale hned sa to vysvetlilo, lebo pracovnik co ma prijmal na to zabudol. Tak som navrhol, ze nech mi to odpocitaju a nechaju si ten co som doniesol. Ale chlapik (bolo citit ze chytal na mna trosku nervy , aj ked oni sa pomylili...co uz) povedal ze uz maju predpisany 5W30 takze im je na nic...
Takze nakoniec mi ho dali zadarmo , co ma velmi prijemne prekvapilo a teraz mi ostalo 6 litrov oleja v kufry 5W40...Nechce niekto? Kupil som ho za 72.- eury... Dajte vediet...
faktura:
1. prehliadka po 30t km - 53.-
2. diagnostika scan v ramci servis. prehliadky - 11,16.-
3. Premazanie spojkoveho pedalu - 1,67.-
4. kontrola+premazanie kulisy riadenia - 3,34.-
5. skusobna jazda - 5,38.-
6. vlozka ol.filtr - 28,02.-
7. podlozka - 1,68.-
8. odmastnovac - 3,60.-
9. filter AC - 16,18.-
10.pasta-mazadlo - 3,00.-
11. olej 0.-
SPOLU 127,80.-, dalsia prehliadka o 30t km.
Celkovy cas asi 3 hodinky, cenu ok a olej zadarmo super, cvaknutie neodstranene, pristup normal. Takze davam 9 bodov z 10.
Olej zadara proste potesi
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
A kde si kupoval olej? Ja som sa dnes bavil s kamosom co robi v chevy technika a oleje GM maju vyhradne pravo na predaj len servisy chevrolet...Takze tie co su na nete su bud z polska alebo len ich nejake napodobeniny. Ale cena je neporovnatelna, na nete 1L okolo 6€, servis 16€.
Toto je Castrol Magnatec turbodiesel. Je to to iste ako origo.
Kupeny z netu alebo kamenny obchod?
jj, brzdovka po dvou letechtomask píše:Kjube neměli ti měnit i brzdovu kapalinu ?
Brzdovku nemenili a olej je z kamenneho shopu Castrol.
Tak bol som na prvej garancke po 15tis KM v NR - remeslo servis
Vsetko OK, mohol som byt cely cas pri aute a rozpravat sa s tipkom
Celkovo ma to vyslo na 150€ - olej + filter a robota - pelovy filter bol ok, tak som ho nechal.
Dali mi tam nejaky GM olej, zrejme original.
Takze nabuduce ich navstivim zase
Vsetko OK, mohol som byt cely cas pri aute a rozpravat sa s tipkom
Celkovo ma to vyslo na 150€ - olej + filter a robota - pelovy filter bol ok, tak som ho nechal.
Dali mi tam nejaky GM olej, zrejme original.
Takze nabuduce ich navstivim zase
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Mozes rozpisat co vsetko ti robili a olej si mal ich alebo vlastny?
Olej som mal od nich ... no vsetko pokontroloval, vymenil ten olej, precistil filtre (aby som ich nemusel vymienat) pozrel ho zo spodu aj znutra v celku poriadne Premazal mi vsetky dvere (odcenujem ) cely cas bol mily, na sedadlo si stale daval sacok ... cele to bolo fajn hlavne som bol rad, ze som tam mohol byt pri aute ... sam mi to ponukol prijimaci technik ... tak som siel plus samozrejme olejovy filter
Dalsia vec co ma potesila bol fakt, ze sa ma opytal, aky chcem olej a ci chcem menit aj filtre vzduchove - proste netlacil na pilu a otvrene povedal, ze mi to dalsich 15tis vydrzi. Ze potom to vymenime idem tam aj nabuduce urcite
Dalsia vec co ma potesila bol fakt, ze sa ma opytal, aky chcem olej a ci chcem menit aj filtre vzduchove - proste netlacil na pilu a otvrene povedal, ze mi to dalsich 15tis vydrzi. Ze potom to vymenime idem tam aj nabuduce urcite
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK