Caute, stava sa mi teraz v zime taka vec. Proste zastanem a este sa chladi stale motor.
Proste sa zapne chladic. V lete mi to nikdy nerobilo a zapina to aj po uplne miernej jazde.
Huci to ako vysavac Strasne pecky to ma. Cakal by som hladanie skor v lete a nie v zime
Je to normalne ?
Chladenie v zime - Cruze diesel
Moderátor: Blue Lanos
Chladenie v zime - Cruze diesel
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
- Reklama
Re: Chladenie v zime - Cruze diesel
Presne tak vypaľuje sa ti DPF
Pozri si aktuálnu spotrebu na PP
Pozri si aktuálnu spotrebu na PP
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
no, a co s tym ? je to chyba alebo ?
To je ten DPF...ked to zacne robit vies ze chce vypalovat, takze ak mozes tak pojaszdis...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
takze co s tym mam robit ?
To ti akoze vypaluje teraz prvy krat?
Robi to vzdy ked jazdis castejsie za sebou kratke trasy. Ten dieslik to nema rad... Takze ak mozes ist tak pojazdis do takych 10 min., na max. 3 prevodovom stupni aby si mal vyssie otacky a hotovo. Alebo nemusis jazdit nasilu ak mas v plane dlhsiu jazdu, ono to potom vypali...
Ale inak, pokial ti nezasvieti kontrolka (lavy budik, hore) tak to moc nemusis ani riesit. A ak svieti, alebo blika, tak by si to mal vypalit tak ze jazdis tak jak som napisal az kym to nezhasne... Je to na pizzu system, ale musime setrit zivotne prostredie...
Robi to vzdy ked jazdis castejsie za sebou kratke trasy. Ten dieslik to nema rad... Takze ak mozes ist tak pojazdis do takych 10 min., na max. 3 prevodovom stupni aby si mal vyssie otacky a hotovo. Alebo nemusis jazdit nasilu ak mas v plane dlhsiu jazdu, ono to potom vypali...
Ale inak, pokial ti nezasvieti kontrolka (lavy budik, hore) tak to moc nemusis ani riesit. A ak svieti, alebo blika, tak by si to mal vypalit tak ze jazdis tak jak som napisal az kym to nezhasne... Je to na pizzu system, ale musime setrit zivotne prostredie...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Pre viac info https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... er+pevnych
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...