nech je pre teba utechou, ze sprava o zaciatku vyroby naftakov sice prisla, ale realne dodavky to velmi asi neurychli. cakatelov je vela, takze par mesiacov to este zrejme potrva.inza píše:A to zrovna když jsem to vzdal a koupil jsem si Accorda... dalšího
CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
- Reklama
Zdravim,
tak me uz volali ze Srby, ze maji auta na lodi. Nabizi mi ale misto biliho co mam objednany, cernyho s metalizou.. Bili prej dorazi az pozdejc (nevi kdy)
Takze to je prvni echo ze auta opravdu zacinaji prijizdet k nam!!! juchuuuu. to to ale trvalo!
Ja si pockam na sveho belouse - pac se mi ta bila na Orlovi libi.
kdyz sem cekal tak dlouho, tak me nejakej mesic navic uz neodradi, kor kdyz vidim ze uz se to konecne rozhejbalo.
ciao a peeknej vikend vsem!!!!
tak me uz volali ze Srby, ze maji auta na lodi. Nabizi mi ale misto biliho co mam objednany, cernyho s metalizou.. Bili prej dorazi az pozdejc (nevi kdy)
Takze to je prvni echo ze auta opravdu zacinaji prijizdet k nam!!! juchuuuu. to to ale trvalo!
Ja si pockam na sveho belouse - pac se mi ta bila na Orlovi libi.
kdyz sem cekal tak dlouho, tak me nejakej mesic navic uz neodradi, kor kdyz vidim ze uz se to konecne rozhejbalo.
ciao a peeknej vikend vsem!!!!
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
No snad už nebude žádné zemětřesení už se těším na statistiky v prodeji konkurence at se bojí
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Teším sa s vami, nech vám ich už konečne začnú voziť
...nech je nás čo najviac
...nech je nás čo najviac
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
zdravim
pravě mně psal p. Klopar z autobayer slavkov odpověd na muj dotaz ohledně dodavek dieselu.
Odpověd byla-že bohužel autičko nebudou schopni dodat ani do konce ledna.Tak nechapu jak to že Srba už má auta na lodi.
čekatel od května
pravě mně psal p. Klopar z autobayer slavkov odpověd na muj dotaz ohledně dodavek dieselu.
Odpověd byla-že bohužel autičko nebudou schopni dodat ani do konce ledna.Tak nechapu jak to že Srba už má auta na lodi.
čekatel od května
Srba pry dostal zatim jen pridelek 4 kousku z cele prvni "naftove" lodi (je tam cca 6000 aut)
Prednost maji zatim jine zeme, jak se dalo ocekavat, CR ma prioritu dve, takze Nemci, Francouzi a Italove jsou zatim ti, kam proudi vetsina dodavek. Je to vetsi a zajimavejsi trh, nez nas malej ceskej. Prijde mi to nefer, ale nic se s tim nenadela:-(
Buch vi, jak to s temi dodavkami jeste vubec bude.
Chevrolet EU dostane nejake kousky a ty prideluje jednotlivym zemim, u nas to pak rozdeluje Chevrolet CZ na jednotlive prodejce. Srba je v CR nejvetsi prodejce a proto mu predpokladam dali ty ctyri kousky Orlu a dve naftovy Captivy. Nic dalsiho zatim nemaji:-(
Vsem preji, at mate sve Orliky co nejdrive doma!!! Vyroba naftaku zacala, coz je prvni pozitivni krok, na ktery jsme tu vsichni cekali, ted se Orliky uz jen museji dostat k nam a to uz by tak dlouha doba byt verim nemela.
Prednost maji zatim jine zeme, jak se dalo ocekavat, CR ma prioritu dve, takze Nemci, Francouzi a Italove jsou zatim ti, kam proudi vetsina dodavek. Je to vetsi a zajimavejsi trh, nez nas malej ceskej. Prijde mi to nefer, ale nic se s tim nenadela:-(
Buch vi, jak to s temi dodavkami jeste vubec bude.
Chevrolet EU dostane nejake kousky a ty prideluje jednotlivym zemim, u nas to pak rozdeluje Chevrolet CZ na jednotlive prodejce. Srba je v CR nejvetsi prodejce a proto mu predpokladam dali ty ctyri kousky Orlu a dve naftovy Captivy. Nic dalsiho zatim nemaji:-(
Vsem preji, at mate sve Orliky co nejdrive doma!!! Vyroba naftaku zacala, coz je prvni pozitivni krok, na ktery jsme tu vsichni cekali, ted se Orliky uz jen museji dostat k nam a to uz by tak dlouha doba byt verim nemela.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Zdravičko lidi, chtěl jsem se zeptat jestli mate někdo zkušenosti s prodejcem Pavlas trust, s.r.o. (Frýdek-Místek - Chlebovice) popřipadě od 7.11.2011 v Ostravě. diky
Ford Scorpio 2.0i , Volkswagen golf I. 1.6 , Ford Scorpio 2.5 TD , Ford Scorpio 2.0 DOHC , Renault 19 II 1.4 RN
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 AT navi + kuže - bohužel zamitnuto !!!!!!!!!!!!!!!!!
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 AT navi + kuže - bohužel zamitnuto !!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote="naky"] Srba je v CR nejvetsi prodejce a proto mu predpokladam dali ty ctyri kousky Orlu a dve naftovy Captivy.
Jak jsi přišel na to, že Srba je největší prodejce? V roce 2008, 2009 a 2010 prodal nejvíce vozů Chevrolet jiný prodejce. A Srba to nebyl.
Jak jsi přišel na to, že Srba je největší prodejce? V roce 2008, 2009 a 2010 prodal nejvíce vozů Chevrolet jiný prodejce. A Srba to nebyl.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
No co vim, tak neni problem sehnat auto z evropskeho skladu.
Tak jak obstarali to moje
Tak jak obstarali to moje
BS?666 píše:naky píše: Srba je v CR nejvetsi prodejce a proto mu predpokladam dali ty ctyri kousky Orlu a dve naftovy Captivy.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Samá voda
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Tipoval bych auto Dědek, Srba sice asi není největší, je jeden z největších.
Bingo
kamaradi čekatele dieslu tak se s vami loučím nebot bayer slavkov mi ochotně vrátil zalohu-složena v puli května-a sdělil mně
že auto nebude schopen dodat ani do konce unora-už nemužu čekat a v pondělí jdu pro FORD GRAND C-MAX 1,6tdci.
Všem ostatním přeji at se dočkaji co nejdřive svych autíček
čau.................
že auto nebude schopen dodat ani do konce unora-už nemužu čekat a v pondělí jdu pro FORD GRAND C-MAX 1,6tdci.
Všem ostatním přeji at se dočkaji co nejdřive svych autíček
čau.................
Seda tebe sa nedivím, krásne auto je ten nový C-MAX. Gratulujem
Ale divím sa tomu zbytku masochistov z tejto témy. Ešte nevymysleli auto na ktoré by som čakal rok !!!!
Ale divím sa tomu zbytku masochistov z tejto témy. Ešte nevymysleli auto na ktoré by som čakal rok !!!!