Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co mě dnes nepotěšilo
toto snád už ani nieje možné:
Vo Veľkom Záluží v okrese Nitra ukradli Daewoo Racer modrej metalízy s evidenčným číslom NR648CT.
Asi majiteľ nechal kľúče v zapľovaní a nejaká alkoholizovaná mládež sa dostala chuť previezť ?
Vo Veľkom Záluží v okrese Nitra ukradli Daewoo Racer modrej metalízy s evidenčným číslom NR648CT.
Asi majiteľ nechal kľúče v zapľovaní a nejaká alkoholizovaná mládež sa dostala chuť previezť ?
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
"Zbožňujem" sráčov ako toho v čiernom Passate so Seneckou značkou čo mi dnes poobede liezol na
obchvate BA v smere na Brno pred tunelom do kufra a potom, ako ma predbehol, mi na prebliknutie diaľkovými, že či je chalan OK, ukázal vztýčený prostredník... ono aj naňho raz príde... Len dúfam, že pri tom bude sám...
obchvate BA v smere na Brno pred tunelom do kufra a potom, ako ma predbehol, mi na prebliknutie diaľkovými, že či je chalan OK, ukázal vztýčený prostredník... ono aj naňho raz príde... Len dúfam, že pri tom bude sám...

Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Odišiel ďalší z dobrých českých hercov
http://www.aktuality.sk/clanok/196445/z ... eferral&ut
žial už nežije ani Oto Lackovič,čo na neho tak úpenlivo volal v Mjr. Zemanovi "nesmíš chcípnout!!!!!!"
asi najznámejšia scéna s Bořivojom Navrátilom
http://www.youtube.com/watch?v=Z8SrmTcETak
http://www.aktuality.sk/clanok/196445/z ... eferral&ut
žial už nežije ani Oto Lackovič,čo na neho tak úpenlivo volal v Mjr. Zemanovi "nesmíš chcípnout!!!!!!"
asi najznámejšia scéna s Bořivojom Navrátilom
http://www.youtube.com/watch?v=Z8SrmTcETak
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...ach jo alvine, to je smutný, bohužel
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Scorpion.11
Co k tomu dodat?!

AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Ty tomuhle věříš??? Já tedy ne... je to nesmysl - takvých mailů chodí 10tky - nikoho takového neznám že by se s tím osobně setkal - viděl jsem pár složenek s vysokou částkou pro nepřizpůsobivé ,ale to bylo za nájem a sociální cítění .... tohel opravdu ne... proč ten člověk co to napsal se nepodepíše nebo nedá na sebe kontakt??? Tohle je prostě lov na štvanou zvěř...... je to správné , ale ne tímto způsobem.....Scorpion.11 píše:Co k tomu dodat?!![]()
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Dnes me nepotesil start MotoGP
...jo nebyl jsi včera sám, popadalo to opět, čekal jsem, že se Rossi rozjede k lepšímu výsledku ( měl jsem zbožný přání aby i moto GP tak jako dvojky vyhrál ital na uctění památky na Simoncelliho ) a nakonec i Abaja spadnul ze čtvrtého / pátého místa škoda, těšme se na příští rok, Abaja zůstává a naše FGR z Ústí nad Orlicí bude mít tým ve trojkách, zatím se jedná o angažmá jezdců a jsou ve výběru i češi, jak jinak
Mějte se fajn
Mějte se fajn
Naposledy upravil(a) Serpico dne úte lis 08, 2011 11:58, celkem upraveno 1 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Proč ???Matsonic píše:Dnes me nepotesil start MotoGP
Mě potěšil a i výhra Caseyho mě těší.
Carthell Prg
Protoze kdyby je Bautista nesestrelil, mohl byt zavod vice zajimavy.
Jinak ano cil byl taky dobry
Jinak ano cil byl taky dobry

Aaa... takhle, já myslel že si nesouhlasil se startem GP kvůly Marcovi.
No ten incident po startu byl krutý pro některé jezdce, mohli si víc ohlídat start a prvé zatáčky.
Pak jsi to mohli klidně a bezpečnejí rozdat.
Závěr byl supr, škoda Abáji....
No ten incident po startu byl krutý pro některé jezdce, mohli si víc ohlídat start a prvé zatáčky.
Pak jsi to mohli klidně a bezpečnejí rozdat.
Závěr byl supr, škoda Abáji....
Carthell Prg
...to Tomask nic " bezpečnější " není, jezdí se prostě na hraně, mnohdy za... a každý ji má jinde + nastavení motocyklu a to je už alchymie a kdo odjede v předu tak neztrácí. Přál jsem Abajovi to čtvrtý místo ale..., jinak já se Tomask nepřu, jsem jenom fanda a obdivuju je
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
...príma, to jsme dva vlastně je nás samozřejmě mnohem víc, neustále se posunuje hranice lidských možností, viz. rychlost u moto GP přes 320 km / hod samozřejmě podle převodů a okruhu a to je už " fofr " ( výkon se neudává u 800 někde přes 22O HP, příští rok se ještě posune výše u litrů ), Stoner jako jeden z mála zvládal " bestii " Ducatti, titul však nyní zvládnul i s Hondou. Proto se můžeme těšit na příští rok a to už promluví do předních míst i výrazněji Rossi, letošní rok byl pro něj jenom seznamovací, celý svůj tým si vzal sebou od Yamahy a tu taky zvednul na mistrovský motocykl.
Mějte se fajn

Mějte se fajn
serpico
serpico
Nic ve zlém ale Vale už mistr nebude.
Já fandil Doohenovi a poslední roky fandím Stonerovi, takže Casey titul příšti rok obháji i když na jiném objemu.
Můžeme se aspoň špičkovat a fandit.
Já fandil Doohenovi a poslední roky fandím Stonerovi, takže Casey titul příšti rok obháji i když na jiném objemu.
Můžeme se aspoň špičkovat a fandit.
Carthell Prg