a mozem s tym jazdit? myslim tym, ci ten kod je len informacia pre mna, ze treba olej vymenit alebo mi to aj zablokuje nieco v aute.odrifuk píše:Tak ti v servise nevynulovali systém na sledovanie životnosti oleja
Poruchy orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Poruchy orlanda
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
- Reklama
Jazdiť by sa malo dať, akurát to bude otravovať až do resetu. Ten je ale popísaný v návode
na obsluhu, strana 74...
na obsluhu, strana 74...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
takze bol som v servise, ale v pocitaci im neukazalo ziadnu anomaliu. takze to len cele resetovali a uz sa mi hlaska nezobrazuje.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Nitra
Nitra
Re: Poruchy orlanda bazének u spolujezdce
. Tak mám novou závadu při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku vysušil Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Možné je všechno ale bylo to moc a za krátkou dobu 2-3l za 1-2dny po myčce.Až to ti profíci najdou dám vědět co to bylo
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Tak zítra hned kouknu pod koberce at vím jak jsem na tom
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Tak to je blbé, mal som niečo podobné na espere. Tam mi tieklo cez "unavené"
tesnenie ľavých zadných dverí. Keď bol väčší lejak a auto stálo, tak mi tade voda
kvapkala rovno na koberec za moju sedačku...
tesnenie ľavých zadných dverí. Keď bol väčší lejak a auto stálo, tak mi tade voda
kvapkala rovno na koberec za moju sedačku...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Tak koukejte pry je to už známý problem Jinak jsem měl v Autotipu Teplice dotaz proč mám po servisní kontrole výměně oleje atd stav v % 46% prý opomenutí mechanika!!!!!Naposled mi tam také vyvažovali kola za 10min hotovo :lol:prý jsou tak dobří a ja měl pak potíže nad 130km udržet orla na silnici než jsem přezul na zimáky a orel seděl jak přibitý i přes 200km/h Tak přeju všem jen profíky
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
V překladu nás od IT - byl problém někde mezi klávesnicí a židlí - v tomto případě byl problém někde mezi klíčem, šroubovákem a zemíTsoenami píše:Tak koukejte pry je to už známý problem Jinak jsem měl v Autotipu Teplice dotaz proč mám po servisní kontrole výměně oleje atd stav v % 46% prý opomenutí mechanika!!!!!Naposled mi tam také vyvažovali kola za 10min hotovo :lol:prý jsou tak dobří a ja měl pak potíže nad 130km udržet orla na silnici než jsem přezul na zimáky a orel seděl jak přibitý i přes 200km/h Tak přeju všem jen profíky
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Zeby folie ve dverich?Tsoenami píše:. Tak mám novou závadu při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku vysušil Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
Zatím nevím jdu 10,11 na servis a budou orlíka polejvat aby zjistili kudy to teče ale na dveře to nevypadá stalo se mi to vždy po myčce
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Me to na Octavce delalo bud v mycce, nebo pri vetsim nebo deletrvajicim desti.
Mezi tapecirunkem a plechem dveri to casem protikalo.
Vzdy byla poskozena nebo odlepena folie ve dverich(100CZK - kus)
Mezi tapecirunkem a plechem dveri to casem protikalo.
Vzdy byla poskozena nebo odlepena folie ve dverich(100CZK - kus)
Zkusim to těm profíkum nadhodit aby mě nerozebrali celé auto dík za tip
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Matsonic píše:Zeby folie ve dverich?Tsoenami píše:. Tak mám novou závadu při výměně koberečku za gumove jsem zjistil že mám u spolujezdce menší bazenek s tím že jsem v domění že děti něco vylili vodičku vysušil Bazenek se opakoval tak jsem jel do chevroletu pro radu tam po hodině a volání všude možně připustili že tam mám vodu a že se to podle chevroletu už někomu stalo tudíž se mám nachystat že mám auto cca na 3dny nechat v Autotip Novák v Teplicích že budou zkoumat a sušit.Má někdo podobný problem????????
...alebo predný úchyt strešnej lišty... ak to tam netesní, voda tade vie pretiecť A - stĺpikom až na podlahu.
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON