Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
hladolef

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od hladolef »

Milosi ..moc bych se neradoval.Mam za sebou dve, stavebni sporeni,(slovensko,Nemecko).Po 7. letech a po odecteni vsech poplatku,za vedeni konta,a to co vlada slibovala,a nedodrzela.Kdybych strkal penize do krabice od bot,nastejno.(a to nepocitam inflaci).
http://www.penize.cz/stavebni-sporeni/1 ... -napadnuty
http://www.bankovnipoplatky.com/poplatk ... 10303.html
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Reklama

Vojta

Příspěvek od Vojta »

Kdyby to nebylo tak daleko, tak do toho hned jdu :(
http://tip.seznam.cz/tip-dne
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

:lol: to ti věřím :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Tak. Od 1.11.2011 som uz nezamestnany. Definitivne. Skrty v statnych sluzbach sa prejavili aj u mna.
Ale aspon sa dam (dufam) trochu dokopy. Oci uz nesluzia, srdce, pluca, pecen, oblicky, zaludok ... by si uz zasluzili nejaku doktorsku kontrolu.
Hadam si aspon chvilu oddychnem. Teda, pokial deti a manzelka dovolia ...

p.s. Som optimista. Uvidime ....
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tak mna nepotesilo, ze ak sa mi nezlepsi zdravotny stav oklien detajlnejsie praveho do 2 tyzdnov tak ma caka sonda v kolene kua kua. Momentalne Hypermobilita, poskodene chrupavky a meniskus. Uvidime co este
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Foxo,nič príjemne,prajem,aby si nemusel pod nôž -i -i -i -i
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

Příspěvek od Serpico »

FoXo přejem tu " nejsnadnější, nejlepší " cestu pro uzdravení, dáli se to tak napsat. A vado_vi to samé a trochu štěští, bejt nezaměstnaný není legrace a tak přeji také dobrý džob

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
tomask

Příspěvek od tomask »

vado píše:Tak. Od 1.11.2011 som uz nezamestnany. Definitivne. Skrty v statnych sluzbach sa prejavili aj u mna.
Ale aspon sa dam (dufam) trochu dokopy. Oci uz nesluzia, srdce, pluca, pecen, oblicky, zaludok ... by si uz zasluzili nejaku doktorsku kontrolu.
Hadam si aspon chvilu oddychnem. Teda, pokial deti a manzelka dovolia ...

p.s. Som optimista. Uvidime ....
Držím ti palce ať si najdeš lepší práci s lepším ohodnocením.
Byt bez práce to musí být peklo.
Carthell Prg
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

alvin píše:Foxo,nič príjemne,prajem,aby si nemusel pod nôž -i -i -i -i
No stretko je ohrozene :( uvidime a nielen pod noz ale aj pod vrtacku kua kua
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
kesko

Příspěvek od kesko »

Foxo drž sa a prajem skoré uzdravenie.
:D Keď už ti tam navrtajú dieru, nech ti tam šupnú mazničku a koleno pôjde stále ako nové. :D
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

pri mojom stasti budu musiet vrtat dalsiu aby mohli vybrat zlomenu sondu z prvej diery :lol: :lol:
Seat Altea XL 1,6 TDI
milosh

Příspěvek od milosh »

hladolef píše:Milosi ..moc bych se neradoval.Mam za sebou dve, stavebni sporeni,(slovensko,Nemecko).Po 7. letech a po odecteni vsech poplatku,za vedeni konta,a to co vlada slibovala,a nedodrzela.Kdybych strkal penize do krabice od bot,nastejno.(a to nepocitam inflaci).
http://www.penize.cz/stavebni-sporeni/1 ... -napadnuty
http://www.bankovnipoplatky.com/poplatk ... 10303.html
nevim, ale ja to porad pocitam a vychazi mi to dobre abych byl v plusu, poplatek za vedeni uctu je cca 500kc/rok, smlouvu jsem si sjednal pres internet takze jsem neplatil ty 2000kc za uzavreni smlouvy a navic i kdyby bylo nejhur tak u smlouvy co jsem sepisoval pred rokem mam statni podporu 2000kc/rok, coz mi stale vychazi i s urokama jako nejvyhodnejsi ulozeni penez, pokud nepocitam podilove listy nebo akcie, delam v bance tak jsem si vse zjistoval, ale mam rad svy jisty tak jsem to dal do stavebka, penize maji delat penize a doma pod matraci to nema vyznam (i kdyz jak je videt obcas ve zpravach najdou se i duchodci kteri jsou schopny mit doma "ulozeno" i treba 3/4 melounu a tuhke tam byla babka co mela celozivotni uspory 160tisic :D a stejne postila do baraku neznamy lidi a samozrejme o ty prachy prisla :roll: )
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Teda vidim, ze to tu jede na vazne vlne. vsem preju to nejlepsi, zadna sranda, vlastne ty nejdulezitejsi veci (zdravi a prace), snad vam to dopadne dobre.

No ja mam neco na odlehceni, snad se zasmejete memu umeni. Prezouval jsem kola, na zimu mam klasicke cerne plechace (litaky v dobe koupe byly nechutn edrahe), takze jsem si dokoupil i poklice. Po zkusenosti z minuleho roka, kdy poklice moc nedrzely a do konce zimy odletely vsechny 4 jsem se rozhodl je upevnit tim tenkym paskem. Kdyz jsem je ale nasazoval, vsiml jsem si, ze mi asi loni vyjel ten obvodovy dratek, protoze poklice ted po nasazeni drzely jak pribite! Kdyz jsem nasazoval posledni, me nadseni trosku opadlo, protoze pri posledni rane jsem tu poklici samozrejme zlomil...a jeste si porezal ruku...no nic, tak jsem ji konecne zatlacil, i nalomena drzela, vsechno parada, tak ze pojedu domu a casem je uchytim. Ale co, drzi to jak pribite, kaslu na to, minuly rok jsem to ocividne nasazoval blbe, ted to nemuze odpadnout, tak jsem se jeste poplacal po zadech, jak jsem dobry. No dodjedu domu, pritelkyne se koukne na auto, ja se dmu pychou, ze tento rok to neodleti, ona se na me diva, jestli si delam srandu!...zacal jsem tusit a myslel si, ze si dela srandu ona ze me...tak obejdu auto a samozrejme, jedna poklice stihla behem 5 km stihla uletet nekam do p*dele...a ani to nebyla ta zlomena...no, tak jsem se nasral, zbyvajici poklice jsem vytrhal, hodil do popelnice a sel za rok jednu si lisknout no a taky trochu vybrecet. Celou zimu budu jezdit s hnusnyma cernyma kolama, poklice uz mi nikdo nevnuti. Jestli je neco totalni obiracka lidi, tak je to toto...vydrz cca 12 minut, ku*va...neprodava nekdo levne litaky? :)
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
milosh

Příspěvek od milosh »

Chrudosi to nepotesi, i kdyz lidi co maj privazany poklice tou elektrikarskou sponkou moc nechapu :roll:
Zkus se mrknout na aukru nebo po jinych bazarech a urco jety poklice sezenes treba za 500kc jako ja a vypadaj jak novy a jeste maj i logo opel :)

Jinak Vojto, ten seznam tip je ok a hlavne cenovka, my byli ve Stepanove, kam se taky jezdi na masaze atd ale tam to stoji 6500kc ale bez slevy ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tomask

Příspěvek od tomask »

ku*va...neprodava nekdo levne litaky?

Napíš ježíškovi :D
Carthell Prg
Odpovědět

Zpět na „POKEC“