Křídlo CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: Křídlo CRUZE
Veď som to písal že sme to piati takí majstri amatéri montovali a celkom sa nám to podaril.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
- Reklama
Na kolik tě to křídlo vyšlo i s lakem?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Mam to za 109.- eury (149 dolacov, tak si to ebay prepocital) aj s postovnym. Ak nebude colnik dement tak uz nic nezaplatim... Este uvidim s tou montazov...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Kluci ja vam to pridelam, mam doma takove velke kladivko, to by melo stacit
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Vsadím se, že bys mi seřídil tím kladivem i ty moje nešťastný světla, co??? Hahahahahahaha .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Kjube dej si to montovat kam chceš jenom ne do Chevroletu Praha
Mohl bys dopadnout jak já, viď stánku 6.
Mohl bys dopadnout jak já, viď stánku 6.
Carthell Prg
Jasne VIPe, predelam ti to vsechno, ale to bude chtit asi vetsi kladivo Jo a panove, kdyby nekdo potreboval nahodou k zubari, i na to bych kladivko nasel
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Sak ano, preto vaham ist do chevroletu, lebo viem co sa ti stalo... ale snad by to nedodrbali, len kolko si zato vypytaju...
Je jedno jaký servis či autorizovaný nebo obyč. záleží na mechanikový jak je šikovný.
Zeptej se či už na Cruze montovali¨a pokud jo tak jím to tam nech. Rozdíl pár éček za to nestojí.
Mě to nakonec dělali v Chevroletě ale jiný mechanik a udělal to úplně super.
Zeptej se či už na Cruze montovali¨a pokud jo tak jím to tam nech. Rozdíl pár éček za to nestojí.
Mě to nakonec dělali v Chevroletě ale jiný mechanik a udělal to úplně super.
Carthell Prg
A kolik love to vyslo? len montaz, lebo vo farbe uz je...
Montáž byla grátis za to jak to skurv... myslím.
Podívam do nabídku a pak to sem hodím.
Podívam do nabídku a pak to sem hodím.
Carthell Prg
- Scorpion.11
Já jsem též chtěl křídlo od autorizovaného servisu, ale jak jsem si přečetl odpověď tak jsem jen spolk a odpustil jsem prozatím od toho .
Dobrý den,
Zadni spoiler - 6003 kc s dph, neni nalakovany,na viku zavazadloveho
prostoru zbydou po puvodnim spoileru otvory, ktere se musi zadelat,a pote
viko prelakovat. Takze lak spoileru +- 3000 kc, lak vika -+3000 kc, uprava
zadniho vika +- 3000 kc.
Dobrý den,
Zadni spoiler - 6003 kc s dph, neni nalakovany,na viku zavazadloveho
prostoru zbydou po puvodnim spoileru otvory, ktere se musi zadelat,a pote
viko prelakovat. Takze lak spoileru +- 3000 kc, lak vika -+3000 kc, uprava
zadniho vika +- 3000 kc.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Hovada nic jiného se nedá napsat.
6000 Kč za lakování víka ze spojlerem
15000 Kč celkem, hmmm to by už to křídlo muselo být vysouvaci
6000 Kč za lakování víka ze spojlerem
15000 Kč celkem, hmmm to by už to křídlo muselo být vysouvaci
Carthell Prg
Už som to tu raz písal že dokopy ma to vyšlo 100eur a montoval som to ja s kamošmi. Postup 1. správne naznačiť diery 2. vyvŕtať 6 otvorov 3. dať dole plato z veka kufra(asi 10 prichytiek ) 4. našrobovať 6 skrutiek z vnútra 5. dať plato naspäť.
Prvé dva kroky ak je už krídlo vo farbe sú najťažšie ale potom je to brnkačka. Otvory som prelakoval ale len zo štetcom a na skrutky trocha lepidla aby sa nepovolovali. Je úplne zbytočné pod celé krídlo dávať silikón ako mi to odporúčal jeden kamarát. Už s namontovaným krídlom som išiel 190km/h a bez problémov žiadne rezonovanie alebo šušťanie nič takže ja som veľmi spokojný.
Prvé dva kroky ak je už krídlo vo farbe sú najťažšie ale potom je to brnkačka. Otvory som prelakoval ale len zo štetcom a na skrutky trocha lepidla aby sa nepovolovali. Je úplne zbytočné pod celé krídlo dávať silikón ako mi to odporúčal jeden kamarát. Už s namontovaným krídlom som išiel 190km/h a bez problémov žiadne rezonovanie alebo šušťanie nič takže ja som veľmi spokojný.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS