Audiosystém
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Audiosystém
Tak pánové dnes jsem si koupil 16GB flashku do Orlíka, s tím, že si na ni naflákám spoustu muziky a ejhle - část skladeb se mi nenačítá. Když jsem se mrkl do seznamu skladeb, ukázalo mi to 1000 skladeb. Je možný, že víc prostě audiosystém nenačte ? Zkoušel to někdo ?
Dík za info
Dík za info
- Reklama
Re: Audiosystém
V návode na str. 141 sú uvedené info pre prehrávanie MP3. Jedna z nich je aj max. 1000 skladieb ...
Ja používam 8GB USBčko, naformátoval som ho v zmysle návodu. Určite na ňom nemám viac ako 1000 skladieb. Takže u mňa sú MP3 bez problémov.
Ja používam 8GB USBčko, naformátoval som ho v zmysle návodu. Určite na ňom nemám viac ako 1000 skladieb. Takže u mňa sú MP3 bez problémov.
Já mám tohle 4gb aby mi to tam moc nepřekáželo
- Přílohy
-
- ImgW.jpg (34.44 KiB) Zobrazeno 7652 x
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak té informace jsem si nevšiml, to znamená že 16GB mám vlastně zbytečně, protože kapacitně převyšuje možnosti přehrávačepeterv píše:V návode na str. 141 sú uvedené info pre prehrávanie MP3. Jedna z nich je aj max. 1000 skladieb ...
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to našel - já tu informaci mám na str.139
Jinak dle mého názoru audiosystém hraje dost dobře
Jinak dle mého názoru audiosystém hraje dost dobře
Audiosystém hraje dobře radio mi hraje huř protože mi ukradli anténu sičáci
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Poky Ul píše:Audiosystém hraje dobře radio mi hraje huř protože mi ukradli anténu sičáci
To teda brzo začínaj. To abych si dával taky bacha, nebo ji přivařil natvrdo
Ja si nosím malú skrutku pod tým posuvným deklíkom na tuneli. Pôvodne som ju tamPoky Ul píše:Audiosystém hraje dobře radio mi hraje huř protože mi ukradli anténu sičáci
vytrvalo dával miesto antény, teraz som od toho upustil. Ako vidím, vrátim sa k skrutke
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To zase ne, jen si tam dej dlouhe pisnickyjohnlord píše:Hmm, tak té informace jsem si nevšiml, to znamená že 16GB mám vlastně zbytečně, protože kapacitně převyšuje možnosti přehrávačepeterv píše:V návode na str. 141 sú uvedené info pre prehrávanie MP3. Jedna z nich je aj max. 1000 skladieb ...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Tu další antenu už budu taky sundavat a dám tam nějakou krytku aby do toho závitu netekla voda Koukal jsem na www.autokelly.cz tak anténa stojí kolem 60kč. Tak proč si to ty svině co je kradou nemůžou koupit sakra.smire666 píše:Ja si nosím malú skrutku pod tým posuvným deklíkom na tuneli. Pôvodne som ju tamPoky Ul píše:Audiosystém hraje dobře radio mi hraje huř protože mi ukradli anténu sičáci
vytrvalo dával miesto antény, teraz som od toho upustil. Ako vidím, vrátim sa k skrutke
...kradol?! Abyviac nekradol, odťať! ( Elán, Pištoľ )Poky Ul píše:Tu další antenu už budu taky sundavat a dám tam nějakou krytku aby do toho závitu netekla voda Koukal jsem na http://www.autokelly.cz tak anténa stojí kolem 60kč. Tak proč si to ty svině co je kradou nemůžou koupit sakra.smire666 píše:Ja si nosím malú skrutku pod tým posuvným deklíkom na tuneli. Pôvodne som ju tamPoky Ul píše:Audiosystém hraje dobře radio mi hraje huř protože mi ukradli anténu sičáci
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Mam mensi problem s autoradiem a prehravani mp3 z USB disku. Mam tam 8GB USB disk, cca 900 pisnicek a kdyz dohraje jedno album, tak ne vzdy zacne hrat to dalsi co je v poradi dle abecedy, nevite cim to muze byt? Dela to na me dojem, ze si Orlik ty alba prehrava v nejakem svem poradi, ktere se lisi od toho abecedniho, ale zadne pravidlo jsem nevypozoroval....takova malickost, ale stve me.
Taky me stve, ze kdykoliv jdu do Menu a seznamu skladeb, tak to nevyskoci na tom albu co se prave prehrava, ale vzdy na zacatku, takze musim treba rolovat dolu pres X desitek alb nez dojdu k tomu co aktualne hraje..
Taky me stve, ze kdykoliv jdu do Menu a seznamu skladeb, tak to nevyskoci na tom albu co se prave prehrava, ale vzdy na zacatku, takze musim treba rolovat dolu pres X desitek alb nez dojdu k tomu co aktualne hraje..
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
- BranislavL
Ahojte, som nový majiteľ ORLANDA, a zatiaľ som sa nikde nedočítal, ako sa dá a či sa vôbec dá nastavyť automatická zapnutie audiosystému keď zapnem zapaľovanie. Viete mi prosím pomôcť.
CHEVROLET ORLANDO LTZ; 2,0 VCDi 163k AT; NAV (2012)
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Citroen C4 Picasso 1.6i 16V - firemné
moje eX:
Ford C-Max 2,0 TDCi Ghia
Škoda Octavia Combi 1.9 TDi Elegance
Opel Meriva 1.7 CDTi
Škoda Fabia 1.4 16V Comfort
Ahoj vítám tě už hlavně kvuli Smiremu že tu bude mít konečně partáka z Bratisalvy Na ten tvuj dotaz ti tu určitě někdo odpovíBranislavL píše:Ahojte, som nový majiteľ ORLANDA, a zatiaľ som sa nikde nedočítal, ako sa dá a či sa vôbec dá nastavyť automatická zapnutie audiosystému keď zapnem zapaľovanie. Viete mi prosím pomôcť.
Ahoj,také se přidávám k vítání,přeji mnoho šťastných kilometrů jj smire nebude už sám v BA a určitě ti během zítřka někdo odpoví
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg