Kolesá,disky,pneu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kolesá,disky,pneu
Obelixi,je to jednoznačně pozitivní vlastnost,buď v klidu,je to super guma
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
- Reklama
Zdravím,
můžu se hloupě zeptat, jestli jsou šrouby z originálních 17" alu disků použitelné pro plecháče? Zkoušel jsem to montovat a zdá se mi to OK.
Ptám se, protože na předešlém autě (Octavia) jsem měl jiné pro plechy a jiné pro hliníky. Určitě to ale souviselo s tím, že hlíny nebyly originál od Škody, ale byla to dokoupená Enza.
Díky za odpověď.
můžu se hloupě zeptat, jestli jsou šrouby z originálních 17" alu disků použitelné pro plecháče? Zkoušel jsem to montovat a zdá se mi to OK.
Ptám se, protože na předešlém autě (Octavia) jsem měl jiné pro plechy a jiné pro hliníky. Určitě to ale souviselo s tím, že hlíny nebyly originál od Škody, ale byla to dokoupená Enza.
Díky za odpověď.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
To by mě taky zajímalo. Rád bych použil stávající šrouby. I když jsou stříbrné, ale zakryju je poklicema. Jen neví, jestli se daj použít
Tak a môže začať snežiť a mrznúť ...
- Přílohy
-
- IMG_2100.JPG (237.02 KiB) Zobrazeno 2530 x
Naposledy upravil(a) peterv dne sob říj 22, 2011 14:47, celkem upraveno 1 x.
Podľa mňa by mali pasovať. Doteraz som v zime používal plechové disky so skrutkami s hlinikových diskov a nebol problém. Pokiaľ dosadacia plocha disku zodpovedá skrutke, resp. matici, tak je to OK.
johnlord píše:To by mě taky zajímalo. Rád bych použil stávající šrouby. I když jsou stříbrné, ale zakryju je poklicema. Jen neví, jestli se daj použít
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
peterv píše:Tak a môže začať snežiť a mrznúť ...
Vypadá hezky
V prodejně, kde jsem kupoval kompletní kola, mi taky říkali, že by to neměl být problém. Na hliníkách jsou jasně dané kontaktní plochy (kužel), na plecháčích se o tom nedá moc mluvit, je tam malá plocha. Každopádně to ale už dneska přehodím a uvidím.
Tak pak napiš jak to dopadlo mně to teprve čeká už 14 dní čekám na plechy z http://www.alukola-levne.cz a nic a to ve čtvrtek vyrážím na Klínovec do hor
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Nechce se mi věřit, že jsem tady jedinej, kdo dává plecháče?
jedinej nejses, ale hodne z nás má dvoje alu disky a k nim taky dvoje matky.
orel LTZ 1,8 v bílé
to ses docela odvaznej.Poky Ul píše:Tak pak napiš jak to dopadlo mně to teprve čeká už 14 dní čekám na plechy z http://www.alukola-levne.cz a nic a to ve čtvrtek vyrážím na Klínovec do hor
orel LTZ 1,8 v bílé
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
krwelless píše:V prodejně, kde jsem kupoval kompletní kola, mi taky říkali, že by to neměl být problém. Na hliníkách jsou jasně dané kontaktní plochy (kužel), na plecháčích se o tom nedá moc mluvit, je tam malá plocha. Každopádně to ale už dneska přehodím a uvidím.
Dej potom prosím zprávu, jak jsi dopadl. Já mám taky nachystané plecháče.
No taky mám nervy už napochodu ale mám ještě v záloze plán B gumy mám tak to dám v nejhorším na aluprt píše:to ses docela odvaznej.Poky Ul píše:Tak pak napiš jak to dopadlo mně to teprve čeká už 14 dní čekám na plechy z http://www.alukola-levne.cz a nic a to ve čtvrtek vyrážím na Klínovec do hor
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
krwelless píše:
Nechce se mi věřit, že jsem tady jedinej, kdo dává plecháče?
Budou taky plechace, jen je jeste musim objednat
Doted jsem mela na jezdeni po Praze Octavku - prezutou, a zadna delsi cesta na obzoru, tak jsem s prezutim Orlika nepospichala. Jenze v tydnu mi nekdo hrooozne sikovny Octavku totalne ocesal, tak ted zacinam trosku panikarit. Doufam, ze tento tyden objednam, a nejpozdeji pristi prezuji. To jsem ale optimista, co?
Orlando Velvet LT+ Diesel, Praha
Nebude to tak horky
Dokud nesnezi ci nemrzme tak je stale cas a
to by podle predpovedi melo byt az zhruba od druhe pulky listopadu
Dokud nesnezi ci nemrzme tak je stale cas a
to by podle predpovedi melo byt az zhruba od druhe pulky listopadu