Osvit LCD displaye
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Osvit LCD displaye
Mám takový dotázek,dá se upravit osvit (síla jasu) normálního displaye plus tlačítka?Jde o to že v přítmí pohasnou a za většího světla zase se rozsvítí.Ten problik mě občas znervozňuje,zvlášť když jedu lesem střídajícím se s mýtinama.V návodu jsem nic nenašel.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
- Reklama
Re: Osvit LCD displaye
Cruze to má tak, že pri režime "denné svietenie" sa displej rozjasní a pri normálnom svietení sa intenzita zníži. V tvojom prípade (LTZ), keď máš zapnutý režim "AUTO", tak ti prepína medzi dvomi vyššie uvedenými režimami...ak sa nemýlim. V takých premenlivých podmienkach ako píšeš, ak ťa to ruší, prepni do režimu normálneho svietenia a máš to.
Nevím u Cruze je vlevo pod volantem kolečko na upravu jasu budíku.
Nevím jestli to funguje na středový panel.
Mně to taky problikáva kdy se střídají venk. podmínky ale nijak mi to nevadí.
Ináč můžeš přepnout světla do normálního svícení, myslím že to dělá jenom při automatickém svícení světel.
Nevím jestli to funguje na středový panel.
Mně to taky problikáva kdy se střídají venk. podmínky ale nijak mi to nevadí.
Ináč můžeš přepnout světla do normálního svícení, myslím že to dělá jenom při automatickém svícení světel.
Carthell Prg
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
U Orlíka je také nastvení jasu vlevo pod volantem vedle zapínání světel.
Když jedu v noci, tak displej od zabudované navigačky hodně svítí. Seřídím si jas a je to OK.
Když jedu v noci, tak displej od zabudované navigačky hodně svítí. Seřídím si jas a je to OK.
Jasně,kolečko na štelování jasu mám,ale to na přepínání mezi světlem a tmou nic nemění.Asi bude zakopanej pes v modu "auto" nebo "manual".Jenže na "auto" už jsem si tak zvyknul,že bych jinak dostal asi tisíc pokut za nerozsvícený světla.
No jo člověk si na lepší a pohodknější rychle zvyká.
Já na služebním nemám automatické svícení a stáva se mi že občas zapomenu
Já na služebním nemám automatické svícení a stáva se mi že občas zapomenu
Carthell Prg
Mám pocit, že když přepneš do manual, tak při dalším starování to stejně skočí na auto.Jožan píše:Jasně,kolečko na štelování jasu mám,ale to na přepínání mezi světlem a tmou nic nemění.Asi bude zakopanej pes v modu "auto" nebo "manual".Jenže na "auto" už jsem si tak zvyknul,že bych jinak dostal asi tisíc pokut za nerozsvícený světla.
orel LTZ 1,8 v bílé
Mám ten pocit taky,ale teď to nemůžu zkusit.Ale to probliknutí mě stejně trochu štve,no nic musím si zvyknout.
cestou domů jsem to vyzkoušel a není to tak. na auto se to přepne jen po vypnutí
orel LTZ 1,8 v bílé