zdravim vsetkych.
problem 1: mam taky mensi problem.ked otvaram auto tak spolujazdcove dvere neako nechce otvarat. respektive niekedy ked je kus zima tak otvori a niekedy nie.a poslednu dobu mi nechce otvorit ani soferove dvere ale po par pokusoch otvori. myslite ze tam bude len neaka spina alebo zle premazane a stacilo by to premazat?popripade aj kontakty nastriekat neakym kontaktnym sprejom?co myslite?
problem 2: na pravom zadnom svetle mi blbne kontakt.niekedy svieti svetlo a niekedy nie. je to kontakty lebo ked ho otvorim a pohybem so ziarovkou tak svieti. Neaka dobra rada nad zlato co by mi podarila vyriesit moj problem? dakujem za rady zatial
pomoc s centralom a zadnym svetlom
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc s centralom a zadnym svetlom
kontakt skontrolovať, opraviť... iná pomoc veľmi nie je...
k centrálu... aj mne to blblo na vodičových dverách, niekedy no prob, inokedy sa neodomkli dvere uplne alebo vôbec... a až kľúčom ručne to išlo... WD40 pomohlo...
k centrálu... aj mne to blblo na vodičových dverách, niekedy no prob, inokedy sa neodomkli dvere uplne alebo vôbec... a až kľúčom ručne to išlo... WD40 pomohlo...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Re: pomoc s centralom a zadnym svetlom
Ahoj možeš mat už pridreté motorčeky treba ich vymenit alebo tam dat pripasovat z niečoho iného avšak skús ten mechanizmus zámku ešte premazat, chyba može byt aj vo vypinačoch na strane vodiča alebo polámané kable v priechodke vo dverách treba to odskúšat a popozerat