Jaký benzín čepovat do 1.8
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Jaký benzín čepovat do 1.8
Hanzy už je takový a už to nebude lepší Některým se tu už po něm i stýskalo, když tu dlouho nebyl Tět tu zas bude o zábavu postaráno
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Pisu z mobilu tak sorry za chyby.
Mam spatnou a dobrou zpravu pro vsechny zastance vseho. Absolvoval jsem dneska dalsi cestu Brno, Praha. Dneska jsem to musel protahnout az do Melnika. Mam najeto uz 2,2tisice. Ale dneska spotreba 9.1l )) Ma to sve ale.
Zacal jsem merit v Blansku. vyjizdim a ejhle Bily Cruze sedan... Tak jsme zabrali a sli za nej. Jel jsem za nim do Brna. Podle vune nafta. No hrozne jsme davali. Ne jenom ze me neujel, ale na te motorovce pred Brnem jsem ho dal ) Ale spis mam vetsi nervy, nechci se s diselakama hadat ) Ale auto se mi docela rozjezdilo. No a pak jsem mel telefon a musel jsem byt z Brna v Praze za hodinu a pul. Nastesti zadnej pasat
stihl jsem vsechno. ale nadrz za dva litry je prazdna )))
Jak rikam, dobra zprava pro vsechny. Jo a zpatky jsem jel taky rychle. To jsem spechal zase za slecnou
Mam spatnou a dobrou zpravu pro vsechny zastance vseho. Absolvoval jsem dneska dalsi cestu Brno, Praha. Dneska jsem to musel protahnout az do Melnika. Mam najeto uz 2,2tisice. Ale dneska spotreba 9.1l )) Ma to sve ale.
Zacal jsem merit v Blansku. vyjizdim a ejhle Bily Cruze sedan... Tak jsme zabrali a sli za nej. Jel jsem za nim do Brna. Podle vune nafta. No hrozne jsme davali. Ne jenom ze me neujel, ale na te motorovce pred Brnem jsem ho dal ) Ale spis mam vetsi nervy, nechci se s diselakama hadat ) Ale auto se mi docela rozjezdilo. No a pak jsem mel telefon a musel jsem byt z Brna v Praze za hodinu a pul. Nastesti zadnej pasat
stihl jsem vsechno. ale nadrz za dva litry je prazdna )))
Jak rikam, dobra zprava pro vsechny. Jo a zpatky jsem jel taky rychle. To jsem spechal zase za slecnou
Falled in love with Chevy Cruze 1.8 LTZ hatchback.
Nemyslim si ze to je z tovjej strany humor, proste chces mat pravdu, tak si ju maj.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
to hlava: samozrejme ze s benzinom 1.8 na maximalke si vyrovnany dieslu, vsak aj vykon/hmotnost je cca rovnaky, ale v dynamike mozes snivat
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
No... Tezko rict. Papirove mas samozrejme pravdu, ale ani do kopce mi neujel. Na srazu me nekdo budete muset svezt
Dá se držet na dálnici i za dieslem (myslím cruze) ale rozdíl je ve spotřebě.
Praha- BA už jsem jel i na jednu nádrž to je ten hlavný rozdíl že při dojazdě do cíle má diesel věčší zůstatek v nádrži
Praha- BA už jsem jel i na jednu nádrž to je ten hlavný rozdíl že při dojazdě do cíle má diesel věčší zůstatek v nádrži
Carthell Prg
Radgosku proč se tak urážíš a nadávaš, neumíš to vzít s humorem.radgosk píše:Hanzy - cisto arogantny, drzy, psychycky labilny blb. Kazde tretie slovo klepocmoud, prajem vela dizlov v okoli, hlavne teraz v zime a rano.
Esteze chevrolet spravil toho cruze dizla s kapanek vyssou spotrebou, asi iba kvoli tebe, aby si sa mal na tomto svete troska lepsie.
to kjub: da sa srandovat, ale toto co predvadza hanzy je moc, to je diagnoza.
Hanzi tě neuráži je to takový jeho humor ale myslím že ty jseš schopnej proto vyskočit s okna.
Nechápu že až tak tě urazí když napíše že diesel je traktor nebo klepocmoud.
Napíš mu že benzín je do zapalovaču a plyn do sporáku a vyrovnáš skóre.
Lenže mám pocit že ty bys si se kvůly tomu klidně popral nerozumím
Carthell Prg
Chces po cuni???? Jakej ze benzin do za palovacu? Kde se sejdem??? ))
No, hanzy je nas vtipalek, nicmene se smeje jen on sam, my ostatni mame asi spatny smysl pro humor. Co se tyka tematu, uz mam z nekolika zdroju, ze vsechny benzinky si bezny natural vozi z nadrzi z Čepra, ktere je ma ruzne po republice, takze je uplne jedno, jestli tankujete u Makra nebo Shell, v zakladni 95 neni a nemuze byt proste rozdil. Jine to je samozrejme u vyssich okt. cisel, to si uz kazda benzinka dela sama, tam rozdily byt muzou. Nicmene i kdyby spotreba mezi 95 a 100 delala litr na sto, porad je ten rozdil diskutabilni, vsechno je to z vetsi casti placebo. Nehlede na to, ze benzin u vsech stojanu s peceti kvality vyhovuje podminkam a doporucenim vyrobce auta, takze proc davat neco lepsiho. Cas od casu taky samozrejme cepnu nejakou Carreru atd, ale taky je to jen ten lepsi pocit, ze autu davam neco vic
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
ja to budu stridat po trech nadrzich. Ted jsem vyjezdil 3ti nadrz s carrera 100. Na prvni 7.9, druha 7.2 posledni 9.1 Ted tam dam klasickou 95 a uvidime. Hlavne uz to auto preci jenom trochu znam. Kazdopadne pri techto cenach benzinu je spotreba o litr nizsi na sto rozhodne vyhodnejsi i za cenu drazsiho litru paliva. Jestli mi rozumite
A to nepocitam to placebo, ktere je taky nezaplatitelne
A to nepocitam to placebo, ktere je taky nezaplatitelne
- Scorpion.11
"tomask" nenaváděj jak si mají říkat či nadávat
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No pokud by byla spotreba opravdu o litr nizsi, tak pak jo, ale jsou to drobne. Ovsem pokud je spotreba stejna, vis jak Vsechno je to samozrejme hlavne o jizde, ted jsme jeli z Brna do Pardubic na koniky, kousek po dalnici a pak cca po okreskach, pri sjeti z dalnice byl dojezd 116 km a v pardubicih, po ujeti 100 km se dojezd snizil pouze o 50 Takze, styl jizdy je rozhodujiici, benzin udela jen drobny doplnek.
O aditivech, to je jina, ze muze 100 oktanu motor vypalit a procistit, to je jina, tomu uz nerozumim
O aditivech, to je jina, ze muze 100 oktanu motor vypalit a procistit, to je jina, tomu uz nerozumim
- Hanzy
chrudosi jak pises asi nemas smysl pro humor ale to mas blbe Vetsinou pisu s nadsazkou ve dvojsmyslech a kolikrat je ten humor mezi radky ale jak pises ne kazdy umi to z tohodle vycist...
Nikomu ale nenadavam a neurazim vzdy v slusnych mezich
Lepsi benzin je znat on je problem ze kdyz se jezdi stale na benzin a promichava se tak rozdil mezi jednim a druhym moc nepoznate,ja lil do EVANDY 100okt a bylo to znat jelikoz jezdi na LPG a tam muzu prepnout a okamzite poznam rozdil a u obyc benalu 95 rozdil temer 0 ale u 100 byl znat krasne hlavne kroutak sel poznat znatelne
Nikomu ale nenadavam a neurazim vzdy v slusnych mezich
Lepsi benzin je znat on je problem ze kdyz se jezdi stale na benzin a promichava se tak rozdil mezi jednim a druhym moc nepoznate,ja lil do EVANDY 100okt a bylo to znat jelikoz jezdi na LPG a tam muzu prepnout a okamzite poznam rozdil a u obyc benalu 95 rozdil temer 0 ale u 100 byl znat krasne hlavne kroutak sel poznat znatelne
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No, tak test ani nedokoncim panove.
Toto neni placebo, to je fakt. Mam prvni nadrz na 95. Mam vyhodu, ze z Blanska do Brna, co casto jezdim je fakt peknej kopecek. Jezdim tam denne, tak jezdim vzdycky stejne. tj. plnej Dneska nahore o 15km/h mene. A jak rika Hanzy, hlavne ten kroutak mi prijde mensi...
Takze 100oktan je znat na vykonu. Cimz vlastne i na spotrebe. Takze pro me je to jasny. Jedu tam jeste ve ctvrtek, tak jestli to bude to samo, tak to bude jasna vec
Toto neni placebo, to je fakt. Mam prvni nadrz na 95. Mam vyhodu, ze z Blanska do Brna, co casto jezdim je fakt peknej kopecek. Jezdim tam denne, tak jezdim vzdycky stejne. tj. plnej Dneska nahore o 15km/h mene. A jak rika Hanzy, hlavne ten kroutak mi prijde mensi...
Takze 100oktan je znat na vykonu. Cimz vlastne i na spotrebe. Takze pro me je to jasny. Jedu tam jeste ve ctvrtek, tak jestli to bude to samo, tak to bude jasna vec
Je pravda, ze stovka uz by mela byt znat, taky vyzkousim, nicmene test dokonci, nejde prece o okamzitou rychlost na kopecku, ale taky o tu nizsi spotrebu. Pokud se potvrdi, jen dobre. Na druhou stranu ja auto moc nehonim a i na svuj mlady vek jsem docela "kloboukar" Proste pohodova jizda, vykon staci a kdyz se obcas zapomenu, auto se rozleti jak potrebuju. Nicmene tu stovku vyzkousim, cetl jsem ze Verva od Benziny nebo Carrera u OMV jsou nejlepsi, Shell je jen reklamni masirka. No a co Agip a jejich SuperTech nebo jak se to jmenuje? Stejna cena, pry lepsi benzin