Kdyby doba dodání byla kratší než u Orlanda, proč neJožan píše:Kámošovi připluje za měsíc z Amériky Chevrolet Avalanche v nejvyšší výbavě,3 roky starý,vyjde na pul melounku.
Kdy to objednával?
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Kdyby doba dodání byla kratší než u Orlanda, proč neJožan píše:Kámošovi připluje za měsíc z Amériky Chevrolet Avalanche v nejvyšší výbavě,3 roky starý,vyjde na pul melounku.
Tak to mi chceš jako říct, že z ledna - února 2012 už je březen 2012? Já se snad na to auto přestanu i těšitPivson píše:Myslím že doba dodání by byla rozhodně kratší.
NAFTOVÉ ORLANDA stále v nedohlednu.
Už neví skoro nikdo nic, dřív jak březen 2012 však asi nebudou.
Jedním slovem katastrofa
Výroba stále neběžídark425 píše:Tak to mi chceš jako říct, že z ledna - února 2012 už je březen 2012? Já se snad na to auto přestanu i těšitPivson píše:Myslím že doba dodání by byla rozhodně kratší.
NAFTOVÉ ORLANDA stále v nedohlednu.
Už neví skoro nikdo nic, dřív jak březen 2012 však asi nebudou.
Jedním slovem katastrofa
Do listopadové výroby opět restrikce na dieselové motorizace. Bohužel Takovejch zmařenejch obchodů....seda píše:odkud vite že ještě nezačala vyroba dieslu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |