Cruze- problém s rádiem
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze- problém s rádiem
Ja v rezimu auto mam i automaticke podsviceni vsech ovladacich prvku...
Falled in love with Chevy Cruze 1.8 LTZ hatchback.
- Reklama
Ja v rezimu auto mam i automaticke podsviceni vsech ovladacich prvku...
No ja prave ne, ve stredu jdu do servisu tak uvidim co stim udelaj ale rikali ze nic coz moc nechapu. Ze pry je to normalni
Chevrolet New Cruze HB-5D 1,6 LT PLUS
No normalne to urcite neni. Mam stale auto rezim a este sa nestalo ze by mi nieco nesvietilo, akonahle sa zotmie tak sa osvetlia vnutorne pristroje. Aj ked idem napr. cez tunel, tak sa to zapne a ked vyjdem, tak sa to vypne.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
presne takto to funguje i mne
ahoj,
tak jsem byl dnes v servise displej se mi pokusi vymenit ale az dostanou katalog dilu protoze nevi jestli je to stejne se sedanem. Ohledne podsviceni ovladacich prvku pri rezimu auto - je pry spravne ze to nesviti mam " Chevrolet New Cruze HB-5D 1,6 LT PLUS "
tak jsem byl dnes v servise displej se mi pokusi vymenit ale az dostanou katalog dilu protoze nevi jestli je to stejne se sedanem. Ohledne podsviceni ovladacich prvku pri rezimu auto - je pry spravne ze to nesviti mam " Chevrolet New Cruze HB-5D 1,6 LT PLUS "
Chevrolet New Cruze HB-5D 1,6 LT PLUS
automaticky ? to s ada nejak nastavit ? Ja ked mam "vypnute" svetla tak mam podsvietene len budiky ... ked dam parkovacky alebo zapnem svetla zapne sa cele podsvietenie ... to sa da nejak automaticky dat ?
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Jak říkám, já mám auto režim na světlech a o žádnou žárovku se už nestarám a všechno svítí zrovna tak, jak potřebuji. Funguje to dobře.
asi to je len na LT resp. LTZ
No, me spis fascinuje. Kdyz jsem prvne sedl za volatn (jsem mladej, takze to byl forman) a kamaradi zacali mit posilovace.. Ja si rikal, jezis, to je k nicemu... No a pak jsem si to s tim zkusil , pak elektricke okna, klimatizace, operky, atd...
No a ted? Jako ja uz v zivote nechci auto bez tempomatu, senzoru deste, automatickych svetel, BT radia, automaticke klimatizace a nebo i takove blbosti jako je follow me home, nebo jak se ta funkce jmenuje
Jinymi slovy. Radeji si vzdycky tech 50.000 za tech 5 let priplatim. Jizda je pohodlnejsi, bezpecnejsi a clovek vlastne jezdi i radsi.
To stejne s tim podsvicenim. Me se to radio poradne rozsviti i v pripade, ze na to zacne prat slunko Pak slunko zajde, furt je dost svetla, a tak prodluzujeme zivotnost a snizujeme spotrebu, takze stahneme podsviceni. A vsechno automatciky. Je to super a uz to budu chtit mit vzdycky
No a ted? Jako ja uz v zivote nechci auto bez tempomatu, senzoru deste, automatickych svetel, BT radia, automaticke klimatizace a nebo i takove blbosti jako je follow me home, nebo jak se ta funkce jmenuje
Jinymi slovy. Radeji si vzdycky tech 50.000 za tech 5 let priplatim. Jizda je pohodlnejsi, bezpecnejsi a clovek vlastne jezdi i radsi.
To stejne s tim podsvicenim. Me se to radio poradne rozsviti i v pripade, ze na to zacne prat slunko Pak slunko zajde, furt je dost svetla, a tak prodluzujeme zivotnost a snizujeme spotrebu, takze stahneme podsviceni. A vsechno automatciky. Je to super a uz to budu chtit mit vzdycky
Amen (jak sa tu na fore hovori)
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Amen mojmu radiu mne ked pocuvam radio radio seka a dost casto.Ako ked Vam seka CDcko,robi to na vsetkych staniciach tak je to jednoznacne chyba radia.Ale uz pockam na prvu servisku a nech to daju do poriadku
Skoda 105 l,Daewoo Kalos 1.4 sedan,Chevrolet Cruze 1.8 LT 7.6L
seka to aj mne sem tam ... zatial v norme
Asi si to dame patentovat
Skoda 105 l,Daewoo Kalos 1.4 sedan,Chevrolet Cruze 1.8 LT 7.6L