Cruze hatchback
Moderátor: Blue Lanos
Re: Cruze hatchback
Mam nejvyssi vybavu a zrcatka se mi nesklapi. Alespon ne tedy automaticky
Falled in love with Chevy Cruze 1.8 LTZ hatchback.
- Reklama
automaticky myslis, ked mas packu v polohe 0 a das ju dole hej?
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Tomu rikam zklamani Dosel jsem do garaze, tlacitko se da polohovat, ale nefunguje to. V manualu je navic nakreslena ikona, kterou ja tam nemam. Hm, hm, to nechapu. Nekdo me okradl
Nikto ta neokradol ale ten manuál je celosvetový a to sklápanie zrkadiel je iba pre americký trh a robí sa iba v továrni v USA a do európy sa dovážajú autá vyrobené v Kórei a myslím že keby pozrieš celý obsah Cruze fóra tak už sa to tu dávnejšie riešilo.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
pozor! manual je pre auta vyrabane v korei. Problem je ten ze sa to montuje iba pre auta mimo EU. USA ma uplne iny manual.
Pre tých novších.......
......ďalšia vec na ktorú prídete, je že alarm sníma iba na násilné vniknutie cez dvere a pod kapotu. Žiadne snímanie náklonu auta, žiadne interiérové pohybové čidlo. Aj v tomto je verzia pre náš trh odlišná od ostatných. Ibaže by sa to oproti r.v. 2009 zmenilo.
......ďalšia vec na ktorú prídete, je že alarm sníma iba na násilné vniknutie cez dvere a pod kapotu. Žiadne snímanie náklonu auta, žiadne interiérové pohybové čidlo. Aj v tomto je verzia pre náš trh odlišná od ostatných. Ibaže by sa to oproti r.v. 2009 zmenilo.
Jeste k te operce. Pokud nechces delat nejakej spalicek, ja tam mam krabicku od tic tac
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
Inak minule som videl v Carrefoure bieleho hatcha a musim povedat ze je pekny, krajsi ako na foto. Aj ked mi ten predok a zadok spolu nesedia...ale clovek sa na obidve naraz nikdy nepozera ne?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
No, to ja byl dneska na jednani a borec mi rikal, ze taky po Cruze pokukuje, ale ze se mu hatch dokonce libi vic jak sedan. Ale je teda fakt, ze ja mam krasny kousek
-
musim uznat, ze hatch asi iba nie je fotogenicky, nazivo vyzera dobre!
Zýtra vychází nové číslo Svět motorů 42/2011 a bude tam test Chevrolet Cruze HB 1.8 16V LTZ
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
To je moje verze To si budu muset koupit Snad to nebudou moc hatit