![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Denní svícení
Moderátor: Blue Lanos
Re: Denní svícení
V tom prípade bude asi rozdiel medzi r.v.2009 a r.v.2011. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Reklama
Rozdiel tam je a velky. Bol som tento tyzden u predajcu a on sam tvrdil, ze nove Cruzy uz maju denne svietenie bez zadnych svetiel. Podla jeho slov je teraz Cruze ovela vychytanejsi ako prva verzia (2009-10) a kluci Korejsky sa uz do toho dostali ![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
No ja to konkrétne v tomto prípade ako posun vpred nepovažujem. ![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
- Scorpion.11
To by mě teda zajímalo proč né? Kvůli tomu, že nesvítí zadní lampy či proč?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No hlavně kvůli tomu, že nesvítí zadní lampy, a pak s tím šílenci jezdí ve tmě po tmě a v mlze taky.... Víš?! Lenost a neochota se přizpůsobit u těchto systémů "alá vše na háku" znamená, ostatní pose.te se, vždyť já jedu.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
to VIP: Já mám taky LS Plus jako ty, ale jaký ročník máš ty? Já 2011, tak nevím jak to tedy má být?
V autě se mi všechno osvětlené pozhasíná, rádio svítí intenzivněji
Jako, mi to jako nevadí, ale naopak, jak říká honza72 tak je to spíše lepší tak aby to svítilo i předek i zadek..
![Sad :-(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
honza72
Amen
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Amen
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Pivo :PP:](./images/smilies/smiley15.gif)
Mám taky 2011.denny píše:to VIP: Já mám taky LS Plus jako ty, ale jaký ročník máš ty? Já 2011, tak nevím jak to tedy má být?V autě se mi všechno osvětlené pozhasíná, rádio svítí intenzivněji
Jako, mi to jako nevadí, ale naopak, jak říká honza72 tak je to spíše lepší tak aby to svítilo i předek i zadek..
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak to potom už nechápu, máme stejné modely, ale tobě svítí jenom přední a mě zase i zadní ![Sad :-(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Sad :-(](./images/smilies/smilie2.gif)
Já to taky nechápu. A nevíš náhodou, jak je to s tím osvětlením při vystoupení z auta? Jde to nějak, aby ti svítily na chvíli světla na cestu a pak sama zhasla? Jde to i u verze LS nebo je to jen u těch LT?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak to taky nevím. Nebylo tam něco s tím blinkrem, že ho máš dát dolů? Něco jsem četl v manuálu, ale pak jsem na to nějak zapomněl ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Přátelé:
1. blinkrová páčka dolů nebo nahoru, při vypnutém zapalování = obrysové osvětlení té, které strany vozu (L nebo P)
2. bliknutí dálkovým světlem, při vypnutém zapalování = aktivace svícení předních světel (follow home), dle nastavení délky v systému vozu (seřiditelné)
1. blinkrová páčka dolů nebo nahoru, při vypnutém zapalování = obrysové osvětlení té, které strany vozu (L nebo P)
2. bliknutí dálkovým světlem, při vypnutém zapalování = aktivace svícení předních světel (follow home), dle nastavení délky v systému vozu (seřiditelné)
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
To maji snad auta od roku 2005 od znacky GM stejny ![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to je paráda díky honzo
Horší, ale je když parkuji předkem ku plotu to mi tu cestu moc neosvětlí
Ale s tím blinkrem to vyzkouším ![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak na to jsem zvědavej, hned to jdu vyzkoušet. Určitě to má i LS? Jdu makat, večer napíšu. Díky ![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)