Brzdy
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Brzdy
Ako som už písal dávnejšie, moje auto pred tým, než som ho kúpil stálo cca 5 mesiacov. Odstavenie auta cez zimu sa odzrkadlilo na brzdách. Na pohľad boli kotúče v pohode, iba boli na nich vidieť trochu odtlačené doštičky ako auto stálo. Od začiatku trochu vibroval volant, myslel som že to robia tie zažraté odtlačky od doštičiek a že sa to časom obrúsi, a keď neskôr to tam začalo pískať, tak som dal vtedy rozobrať brzdy, premazať a skontrolovať doštičky. Pískanie prestalo, vibrovanie na čas tiež, ale postupne sa to vrátilo. Včera som dal zhodiť kotúče a už bolo všetko jasné. Zo zadnej strany, ktorá nie je vidieť a vtedy sme ju neskontrolovali, boli kotúče brzdené iba do polovice a na zbytku bol nános hrdze (koroze ). Keďže kotúče by nemali byť pokrútené, včera som ich dal mechanikovi "stočiť ", dám nové doštičky a uvidím....
Naposledy upravil(a) Iacobus dne úte kvě 01, 2012 10:03, celkem upraveno 1 x.
Operácia sa podarila, pacient nezomrel. Predné aj zadné kotúče stočené, predné doštičky vymenené (A.B.S.), brzdy idú ako nové. To všetko za 60€. Takže spokojnosť.
Uvidím časom či sú horšie alebo lepšie ako originál od GM, ktoré stoja 82€!
Uvidím časom či sú horšie alebo lepšie ako originál od GM, ktoré stoja 82€!
Ahoj, jdu ted taky menit desky a chci se zeptat jak jsi spokojeny s tema ABS, jsou lepsi nez origo? kolik uz na nich mas najeto? diky za odpoved
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Tak tie A.B.S išli veľmi rýchlo dole a reklamoval som ich. Brzdili dobre, ale mali vôlu. Asi boli o niečo menšie a pri brzdení búchali. Vrátili mi prachy, kúpil som originál a už som viac neexperimentoval. Možno iné by to nerobili.
Takže A.B.S. nebrať!
Takže A.B.S. nebrať!
aha, tak diky za rady, ja se treba dival na autokelly na ATE a ty maji pro muj motor psane 2 ruzne sirky desek, tak treba tobe prodali ty uzsi a potreboval jsi sirsi...ja nechapu proc delaji 2 druhy desek na 1 typ motoru
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
ja se prave dival i na ty ABS a taky se delaji ve 2 velikostech, tak opravdu nevim podle ceho vybrat
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz