Prodám ,nebo vyměním Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Prodám ,nebo vyměním Nexii
Ahoj,zatím v depozitu(od půlky srpna)
Tak případní zájemci pište.Vše funkční,stk asi ještě rok,nejde stahovat okýnko u řidiče-prasklý lanko,byla bouraná lehce (plechy a světlo)na předek,ale to už je let...nicméně je to vidět,ale technickou jsem vždycky prošel bez úplatku,aniž by kdokoliv cokoliv.Koroze tam taky je,spodky dveří,díry ale ne-e.Stačí vyspravit.Střešní okno se zaseklo,nejde uplně otevřít-nezkoumal jsem proč...
Nový střední díl výfuku,zadní asi před 2ma roky.dělaný rozvody,nějaký čepy,spojka,pakny,destičky-přední by ještě potřebovaly vyladit ty čepy na pojezdech,je tam vůle,ty nebyly měněný.Cívka nová,kabely,svíčky,olej,filtry taky.Interiér čistej,ale děcko tam něco občas svedlo.Nekouřilo se v tom.
Jezdí to,svítí to,atd.koupil jsem prostě nový auto.
RV1997,1.5MPI 55Kw 8V Airbag,centrál,toť vše.Zatím mám i papíry,stk+EM platí,značky v depu.
Tak případní zájemci pište.Vše funkční,stk asi ještě rok,nejde stahovat okýnko u řidiče-prasklý lanko,byla bouraná lehce (plechy a světlo)na předek,ale to už je let...nicméně je to vidět,ale technickou jsem vždycky prošel bez úplatku,aniž by kdokoliv cokoliv.Koroze tam taky je,spodky dveří,díry ale ne-e.Stačí vyspravit.Střešní okno se zaseklo,nejde uplně otevřít-nezkoumal jsem proč...
Nový střední díl výfuku,zadní asi před 2ma roky.dělaný rozvody,nějaký čepy,spojka,pakny,destičky-přední by ještě potřebovaly vyladit ty čepy na pojezdech,je tam vůle,ty nebyly měněný.Cívka nová,kabely,svíčky,olej,filtry taky.Interiér čistej,ale děcko tam něco občas svedlo.Nekouřilo se v tom.
Jezdí to,svítí to,atd.koupil jsem prostě nový auto.
RV1997,1.5MPI 55Kw 8V Airbag,centrál,toť vše.Zatím mám i papíry,stk+EM platí,značky v depu.
- Přílohy
-
- 2011_06050092.jpg (206.11 KiB) Zobrazeno 3313 x
-
- DSC00254.JPG (154.15 KiB) Zobrazeno 3316 x
-
- DSC00253.JPG (171.08 KiB) Zobrazeno 3316 x
Naposledy upravil(a) kaboo dne sob zář 17, 2011 22:27, celkem upraveno 3 x.
Daewoo Nechcijet 1.5
- Reklama
Re: Nexia na ND
Popřípadě vyměním za nějaký epesní vozík za auto,nebo za něco,co hrabe čtyřma kolama
Nuže?
Nuže?
Daewoo Nechcijet 1.5
Re: Prodám ,nebo vyměním Nexii
Daewoo Nechcijet 1.5
no tak ,je mi líto ji dát do šrotu,protože až ji skončí technická,nebudu už dělat novou...žena s tím jezdit nebude,tak ji budu muset sešrotovat...
Daewoo Nechcijet 1.5
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
máš aj nejakú cenovú predstavu?
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Prodáno na offroadfóru... a to si říkáte fandové značky
Daewoo Nechcijet 1.5
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
základ je že je predané. keby som býval niekde pri ČR tak už ju mám doma ja... holt, diaľka je diaľka
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)