CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Hanzy
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Blahoprejem a LPG mas origo ani nevim jestli je uz v nabidce nebo neni...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
REMESLOSERVIS NITRA. bol som tam pred chvilou v servise a maju na sklade niekolko kusov LTZ diesel (aj automaty). niektore su pre konkretne objednavky, ale maju aj na okamzity odber. takze kto chce Orlando LTZ diesel, nech tam vola alebo sa ide pozriet a nemusi cakat dalsie mesiace. pripajam fotku orlanda, ktore maju pred predajnou.
- Přílohy
-
- orlando.jpg (145.12 KiB) Zobrazeno 3313 x
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
zdravim všechny majitele orliku, bohužel patřím mezi čekatele,od pulky května mam složenou zalohu u auto bayerslavkov na
VCDiLTplus barva velvet.Nema někdo nejnovější informace o prodeji nebo jestli už se něco pohlo s dieslama.DÍÍÍÍÍK.
VCDiLTplus barva velvet.Nema někdo nejnovější informace o prodeji nebo jestli už se něco pohlo s dieslama.DÍÍÍÍÍK.
Taky jsme měli objednanýho diesela ve Slavkově, zálohu složenou v polovině dubna, ale když mi řekli i v Praze na Chevroletu, že pokud to bude brzo, tak březen/duben, změnila jsem to na benzín a zatím čekám. Prý do konce října by měl být. Tak snad se dočkám.....
dneska mně pan klopar psal že termin dodani dieslu by mohl byt leden-unor 2012.
nezbyva než čekat snad to bude......
nezbyva než čekat snad to bude......
problem s dieselami nie je v tom, ze by ich nevyrabali, ale v tom, ze v CR a SR sa orlando predava velmi lacno. takze pre chevrolet jednoducho nie sme prioritou. pozrite si cenniky inych krajin - napriklad v taliansku sa orlando predava o takmer 6000 eur drahsie ako na slovensku. je jasne, ze objednany voz dodaju najprv tam, ked na nom zarobia viac.
Nitra
Nitra
Tak jsem se právě dověděl, že chevrolet udělal stop stav na dieslové Orlanda. To že nám prý nějaký výrobce řekne, že to bude třeba do dubna je pěkný, ale jsou to jen jejich doměnky. Prý se vůbec neví kdy budou.
Zrejme si chcel napísať "To že nám prý nějaký PRODEJCE řekne, že ..."
Na veci to samozrejme nič nemení. Je mi ľúto tých, ktorí z akýchkoľvek dôvodov chcú (alebo potrebujú) naftu a nevedia sa k nej dopracovať .
Peter
Na veci to samozrejme nič nemení. Je mi ľúto tých, ktorí z akýchkoľvek dôvodov chcú (alebo potrebujú) naftu a nevedia sa k nej dopracovať .
Peter
pilnass píše:Tak jsem se právě dověděl, že chevrolet udělal stop stav na dieslové Orlanda. To že nám prý nějaký výrobce řekne, že to bude třeba do dubna je pěkný, ale jsou to jen jejich doměnky. Prý se vůbec neví kdy budou.
jasně PRODEJCE
ako som pred tyzdnom pisal - ti, co ste zo slovenska, skuste nitru. dieselove orlanda by tam este mali byt.
Nitra
Nitra
Myslím že kdyby se diesel prodával normálně,tak už je Chevy na špici prodejnosti.Jenom v našem městečku hodně daleko od Prahy nás je už šest...
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Taky jsem jedním z těch čekatelů na naftu, smlouvu mám do listopadu 2011, do kdy evidentně auto nebude. Má někdo tušení, co s tím udělá prodejce?
zdravim- prodejce s tim neuděla nic.Ptal jsem se zda je možné odstoupit od smlouvy,odpověd byla-smlouvu mate do konce listopadu a dalši 4-8tydnu z duvodu zdrženi od vyrobce.
kde ti kluci šikovni z Nitry berou ty diesly....
tiez som bol prekvapeny, ale videl som ich na vlastne ociseda píše:kde ti kluci šikovni z Nitry berou ty diesly....
Nitra
Nitra